Випуск 2018, 11 Б клас


Класний керівник
учитель української мови та літератури, 
учитель-методист вищої категорії, 
Маєнко Любов Іванівна

 

 

 

 

 Вручити атестат про повну загальну середню освіту учням 11-Б класу: 

 

1. АЛТУХОВІЙ ВАЛЕРІЇ ЮРІЇВНІ - випускниці з високим та достатнім рівнями знань, активній учасниці всіх виховних заходів, "золотому голосу" гімназії, лауреату Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми – діти твої,Україно», талановитій випускниці музичної школи № 1 імені Римського-Корсакова, творчій особистості, яка грає на синтезаторі, записує кавери в студії, організатору та активній учасниці власного музичного гурту, переможниці вокального конкурсу від миколаївської молодіжної організації «Jet Set» на право зйомки кліпу, активістці гуртка історії гімназії та "Юний журналіст", володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії».
ВАЛЕРІЯ ЮРІЇВНА нагороджується грамотою за вагомий внесок у творче життя гімназії, неперевершені вокальні здібності, активну участь у благодійних справах та високі моральні якості: толерантність, щирість, людяність та невичерпну доброту.

2. БІЛЯЄВІЙ КРІСТІНІ ДМИТРІВНІ – випускниці з високим та достатнім рівнями знань, учениці, яка за підсумками державної підсумкової атестації показала знання лише високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,4 бала, активній учасниці Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», дипломанту Всеукраїнського рівня (диплом ІІ ступеня) українознавчої гри «Соняшник», дипломанту І ступеня у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч»,талановитій танцівниці, учасниці численних танцювальних конкурсів, активній учасниці всіх виховних проектів класу, ведучій загальногімназійних заходів, людині з розвиненими гуманітарними здібностями, 
володарці значка «За честь гімназії». 
КРІСТІНА ДМИТРІВНА нагороджується грамотою за вагомий внесок в інтелектуальне та творче життя класу й гімназії, відповідальність, активність, працелюбність та надійність у виконанні доручень. 

3. БУХАРКІНУ ВЛАДИСЛАВУ ВІКТОРОВИЧУ – випускникові з високим та достатнім рівнями знань, багаторазовому учаснику та переможцю районних та міських змагань з футболу і стрільби, активному учаснику змагань «Нумо, хлопці», фізоргу класу, призеру юнацьких міських змагань із футболу в Лізі вуличного футболу сезону 2016 та 2017 років, учаснику знаменної групи гімназії, багаторазовому переможцю міського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу аматорського фільму, комп’ютерної графіки та анімації «Весна». Володарю значків «За честь гімназії».
ВЛАДИСЛАВ ВІКТОРОВИЧ нагороджується грамотою за конструктивний підхід до реалізації справ, лідерські якості, активну участь у житті школи й класу, дієву допомогу у створенні відеофільмів про клас, організованість, креативність та самостійність.

4. ГАЙШІ АННІ ГЕННАДІЇВНІ - випускниці, яка практично з усіх предметів має оцінки високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,9 бала, учасниці і переможниці Міжнародної програми обміну учнів та студентів «FLEX», яка рік навчалася у Сполучених Штатах Америки, активній учасниці волонтерського руху, організатору благодійного заходу, завдяки якому було зібрано понад 600 доларів для хворих, володарці Міжнародного сертифікату з англійської мови TOEFL рівня С1, призеру Всеукраїнського конкурсу буклетів до ювілею Шевченка, переможниці ХХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа, міського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу аматорського фільмів «Весна», переможниці Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», багаторазовому призеру обласних та регіональних змагань з великого тенісу; володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії».

АННА ГЕННАДІЇВНА нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні англійської, французької мов, зарубіжної літератури, «Людина і світ» та технологій», а також грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, відданість їй, творчий підхід до справ, відповідальність, працьовитість, креативність, активну участь у житті школи й класу.

5. ГУЧКУ АНДРІЮ ОЛЕГОВИЧУ – випускнику з високим та достатнім рівнями знань, за підсумками державної підсумкової атестації показав знання лише високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,8 бала, багаторазовому переможцю міських, обласних етапів Всеукраїнських олімпіад з англійської мови, української мови та літератури, фізики, переможцю міського, обласного та Всеукраїнського етапів Всеукраїнського турніру з історії. Володарю Міжнародного сертифікату з англійської мови TOEFL, рівня С2. Переможцю міського етапу Міжнародного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Шевченка, обласної інтернет-олімпіади з прикладної лінгвістики, міського та обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у Миколаївському територіальному відділенні МАН України (секція історія), призеру Всеукраїнського конкурсу "Ми - патріоти України", учаснику шкільної команди «Що? Де? Коли?» на міському турнірі з біології, володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії» та переможцю в номінації "Приз учительських симпатій".
АНДРІЙ ОЛЕГОВИЧ нагороджений Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні англійської мови, історії України, всесвітньої історії, української літератури» та грамотою за вагомий внесок в інтелектуальні досягнення гімназії, високий гуманітарний потенціал, глибину й нестандартність мислення, цілеспрямованість, відповідальність та організованість.

6. ДАНИЛЕЙКО МАРИНІ ОЛЕКСАНДРІВНІ - випускниці з високим та достатнім рівнями знань, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,0 балів, активній учасниці команди на змаганнях з волейболу, призеру міських змагань з бігу у рамках проведення "Олімпійського дня бігу", переможниці Відкритої першості Миколаєва зі спортивних танців та відкритого турніру на кубок Миколаєва, творчій особистості, активній учасниці учнівського самоврядування, ведучій загальногімназійних заходів, володарці значка "За честь гімназії".
МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА нагороджується грамотою за участь у творчих проектах класу, цілеспрямованість, уміння долати труднощі, сумлінне ставлення до навчання, вихованість та позитивне сприйняття життя.

7. ДЕРКАЧ МАРІЇ ГЕННАДІЇВНІ – випускниці з високим та достатнім рівнями знань, учасниці програми «Школа молодого політика», члену шефської комісії учкому гімназії, учасниці багатьох шкільних благодійних акцій допомоги, активній учасниці волонтерського руху, дипломанту Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», «Кенгуру», володарці значка «За честь гімназії».
МАРІЇ ГЕННАДІЇВНІ нагороджується грамотою за активну участь у шкільному учнівському самоврядуванні, реалізацію благодійних проектів, комунікабельність, життєрадісність та артистизм.

8. ДИБОВСЬКОМУ ПАВЛОВІ ДМИТРОВИЧУ - випускникові з високим та достатнім рівнями знань, багаторазовому призеру міських та обласних олімпіад з французької мови та зарубіжної літератури, члену дозвіллєвої, спортивної комісії учкому, призеру військово- патріотичних ігор ‘Сокіл’, “Джура’, багаторазовому учаснику міських змагань зі стрільби та легкої атлетики, змагань “Нумо, хлопці’, володарю значка " За честь гімназії".
ПАВЛО ДМИТРОВИЧ нагороджується грамотою за самостійність, стриманість, уміння володіти собою, цілеспрямованість, обов’язковість у виконанні доручень, творчий підхід до справ, організованість і відповідальність.

9. ДМИТРИЧЕНКО ІРИНІ СЕРГІЇВНІ 
золотій медалістці, відмінниці навчання з І класу, неодноразовому переможцю міських, обласних олімпіад з української мови та літератури, міського та обласного конкурсу-захисту наукової роботи з української літератури в Малій академії наук, переможцю обласної інтернет-олімпіади з прикладної лінгвістики, учасниці вокального ансамблю «Натхнення» міського Будинку вчителя, переможниці вокального конкурсу «Золота рибка», дипломантці 11-го телевізійного конкурсу юних виконавців «Оксамитова стежка», учаснику численних Всеукраїнських та міжнародних фестивалів: «Таврійські ігри», «Золотий лелека», «Чорноморські ігри», «Слов’янський вінок» (Болгарія) у складі зразкового ансамблю народного танцю «ЮНГИ», у якому виступає більше 14 років! Володареві 5-ти значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні української мови й літератури, французької мови, інформатики та технологій, також грамотою за виняткову старанність у навчанні, високий рівень самоорганізації, відповідальність, надійність у виконанні доручень, творчий підхід до справ, вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії. 

10 ЄФРЕМОВУ ГЕОРГІЮ ІВАНОВИЧУ - випускнику з високим та достатнім рівнями знань, за підсумками державної підсумкової атестації показав знання лише високого рівня, призеру обласних, Всеукраїнських змагань із судномодельного спорту, учаснику гімназійних дебатів на соціальну тему, володарю значка "За честь гімназії". 
ГЕОРГІЙ ІВАНОВИЧ нагороджується грамотою за дієву допомогу у вирішенні організаційних питань, уміння долати труднощі,цілеспрямованість, унесок у колективні творчі справи, людяність, толерантність та оптимізм. 

11. ЙОЛГІНУ ІВАНУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ - випускникові з високим та достатнім рівнем знань, володарю Міжнародного сертифіката з англійської мови IELTS рівня С1, переможцю регіональних та Всеукраїнських змагань з карате та теквондо, призеру військово-патріотичної гри “Джура’, учаснику змагань “Нумо, хлопці’, дипломанту Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», володарю диплома Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», члену команди у грі «Що? Де? Коли?» авторові 12 музичних треків у соціальній мережі soundcloud, володарю 3 значків "За честь гімназії".
ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ нагороджується грамотою за сумлінне виконання громадських доручень, готовність допомогти товаришам, наполегливість у навчанні, відповідальність, толерантність, активну участь у колективних творчих справах.

12. КАЗИМИР ДАРˊ'Ї ВІТАЛІЇВНІ
золотій медалістці, відмінниці навчання з І класу, учениці, яка посідає перше місце в загальногімназійному рейтингу з коефіцієнтом 11,6, учасниці програми обміну «FLEX», яка рік навчалася в Сполучених Штатах Америки, організатору освітніх, соціальних, культурних проектів для молоді в центрі "Вікно в Америку", учасниці конференції “Better Understanding for a Better World” - у Балтиморі, США, учасниці кількох телеефірів обласного телебачення з розповідями про США, багаторазовому переможцю міських, обласних, Всеукраїнських олімпіад з економіки, англійської мови, географії, міських, обласних, Всеукраїнських турнірів з історії та географії, переможниці міських та обласних конкурсів читців патріотичної та ліричної поезії українською, англійською, іспанською мовами, володарю диплома І ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник». Багаторічному лідеру класу, володарю почесної номінації "Приз учительських симпатій".
ДАР'Я ВІТАЛІЇВНА нагороджена Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні економіки, астрономії, англійської, французької мови, зарубіжноЇ літератури, ЛіС, та грамотою за виняткові лідерські якості, почуття колективізму, високі організаційні та творчі можливості, вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, відповідальність, самостійність, надійність та відданість навчальному закладу.

13. КАРДАШОВУ ДАНІЇЛУ ДМИТРОВИЧУ-випускникові з високим та достатнім рівнем знань, професійному танцюристу, кандидату в майстри спорту з бально-спортивних танців, чемпіону Європи в категорії "Молодь", за підсумками чемпіонату України у 2017 році ввійшов до п’ятірки кращих пар України в категорії "Молодь", призеру військово-патріотичної гри «Джура», учаснику змагань “Нумо, хлопці’, володарю диплома Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», володарю значків «За честь гімназії.
ДАНІЇЛ ДМИТРОВИЧ нагороджується грамотою за наполегливість, цілеспрямованість, талановитість, уміння долати труднощі, активну участь у колективних творчих справах, товариськість та почуття гумору.

14. КАРНОЗІ ВІТАЛІЮ ОЛЕКСІЙОВИЧУ - багаторазовому учаснику шкільної команди на змаганнях зі стрільби, члену збірної команди на змаганнях «Нумо, хлопці», незмінному учаснику команди класу з футболу, змагань із дзюдо та карате, дипломанту Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», «Кенгуру», активному учаснику благодійних акцій та колективних творчих справ, володарю значків «За честь гімназії».
ВІТАЛІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ нагороджується грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення класу, колективізм, готовність прийти на допомогу, позитивний погляд на життя, доброзичливість та толерантність.

15. КОЛЧИК ЮЛІЇ ВІКТОРІВНІ - випускниці, яка практично з усіх предметів має оцінки високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,6 бала, за підсумками державної підсумкової атестації показала знання лише високого рівня, учениці з яскраво вираженими гуманітарними здібностями, переможниці конкурсу перекладів віршів з англійської мови, володарю диплома Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», талановитій учасниці театральної студії, неперевершеній ведучій гімназійного Євробачення, активній натхненниці та організатору всіх творчих та інтелектуальних проектів класу, володарці значків "За честь гімназії", лауреату золотого значка «Гордість гімназії».
ЮЛІЯ ВІКТОРІВНА нагороджується грамотою за вагомий внесок у творчий потенціал класу й гімназії, інтелектуальні здібності, сумлінне ставлення до навчання, ініціативність, активну участь у колективних творчих справах, життєрадісність та оптимізм.

16. КОСТЕНКО МАРІЇ АНДРІЇВНІ - випускниці з високим та достатнім рівнями знань, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,3 бала, старанній учениці, яка має ґрунтовні знання з усіх предметів, за підсумками державної підсумкової атестації показала знання лише високого рівня, члену команди на турнірі із зарубіжної літератури, дипломанту Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Левеня», «Орлятко», члену команди класу на змаганнях з волейболу, активному учаснику учнівського самоврядування та колективних творчих справ володарці значків " За честь гімназії".
МАРІЯ АНДРІЇВНА нагороджується грамотою за цілеспрямованість, наполегливість у досягненні мети, старанність у навчанні, активну участь у проведенні колективних творчих справ.

17. КОТОВУ ДАНІЇЛУ АНДРІЙОВИЧУ - випускникові з високим та достатнім рівнем знань, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,2 бала, переможцеві міського та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницкх робіт у Миколаївському територіальному відділенні МАН України (секція «Англійська мова»), володарю Міжнародного сертифікату англійської мови TOEFL рівня В2, призеру міського конкурсу перекладів з англійської мови, багаторазовому учаснику шкільної команди на змаганнях зі стрільби, триборства, члену шкільної команди військово-патріотичної гри «Джура», переможцеві юнацьких міських змагань з футболу в Лізі вуличного футболу, багаторазовому переможцеві міського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу аматорського фільму, комп’ютерної графіки та анімації «Весна» 2017 і 2018 років, володарю значків «За честь гімназії».
ДАНІЇЛ АНДРІЙОВИЧ нагороджується грамотою за вагомий внесок у спортивні та інтелектуальні досягнення гімназії, активну участь у реалізації творчих проектів класу,стриманість, уміння володіти собою, тактовність та чітку життєву позицію.

18. КРАВЧЕНКО ЄЛИЗАВЕТІ ЮРІЇВНІ 
срібній медалістці, відмінниці навчання, багаторазовій переможниці міських, обласних олімпіад з французької мови, члену гімназійної команди на Міжнародному конкурсі шкільних медіа, автору численних заміток до газети "Гімназійні відомості", активному учаснику гуртка історії гімназії, володарю значків "За честь гімназії" та лауреату золотого значка "Гордість гімназії", володарю диплома ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник» активному учаснику колективних творчих справ. 
ЄЛИЗАВЕТА ЮРІЇВНА нагороджується Похвальною грамотою МОН України "За особливі досягнення у вивченні французької мови" та грамотою "За вагомий внесок в інтелектуальне життя гімназії, відповідальність, цілеспрямованість у досягненні мети, вихованість, стриманість та виваженість у словах та вчинках". 

19. КУЛАГІНУ ОЛЕКСІЮ ЮРІЙОВИЧУ - випускнику з високим та достатнім рівнями знань, цілеспрямованому, наполегливому учневі, який має ґрунтовні знання з усіх предметів, за підсумками державної підсумкової атестації показав знання лише високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,2 бала, учаснику шкільної команди військово-патріотичної гри "Зірниця", організатору масштабної благодійної акції, метою якої була допомога Миколаївському зоопарку, активному учаснику всіх творчих проектів класу, талановитому музикантові, який прекрасно грає на гітарі та сам пише пісні, володарю значків «За честь гімназії».
ОЛЕКСІЙ ЮРІЙОВИЧ нагороджується грамотою за внесок у колективні творчі справи, старанність у навчанні, самостійність, наполегливість у досягненні мети, прагнення до самовдосконалення та принциповість.

20. КУЧЕРУ АНДРІЮ ІГОРОВИЧУ - випускникові з високим та достатнім рівнем знань, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,0 балів, активному учаснику учнівського самоврядування, лідеру класу, учаснику військово-патріотичної гри «Джура», члену збірної команди на змаганнях "Нумо, хлопці", переможцеві міських змагань із джиу-джитсу та дзюдо, багаторазовому учаснику та дипломанту Всеукраїнського учнівського фізичного конкурсу «Левеня», Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Гринвіч», Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» (диплом Всеукраїнського рівня), талановитому музиканту-гітаристу, володарю значків «За честь гімназії».
АНДРІЙ ІГОРОВИЧ нагороджується грамотою за вагомий внесок у розвиток самоврядування класу, колективізм, активну участь у виховних заходах класу та гімназії, відповідальне ставлення до навчання, високий рівень виконавчої дисципліни, вихованість, інтелігентність та порядність.

21. ЛАГНУ ДМИТРУ СЕРГІЙОВИЧУ - випускникові з високим та достатнім рівнем знань, члену Малої академії наук (секція історії), кандидату в майстри спорту з плавання, члену шкільної команди зі стрільби, учаснику легкоатлетичних естафет у складі шкільної команди, члену збірної команди на змаганнях "Нумо, хлопці", володарю диплома Всеукраїнського рівня у Всеукраїнскій українознавчій грі «Соняшник», активному учаснику учнівського самоврядування, виховних проектів класу, володарю значків "За честь гімназії" та золотого значка "Гордість гімназії".
ДМИТРО СЕРГІЙОВИЧ нагороджується грамотою за дієву участь у житті класу й школи, принципову життєву позицію, товариськість, толерантність та конструктивний підхід до вирішення важливих справ.

22. ЛАПСЬКІЙ АНАСТАСІЇ ОЛЕКСАНДРІВНІ - випускниці з високим та достатнім рівнями знань, переможниці міських та обласних етапів Всеукраїнської олімпіади з екології, абсолютній переможниці міського та обласного етапів, учасниці Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у Миколаївському територіальному відділенні МАН України (секція біології), творчій особистості, учасниці 24 та 25 Міжнародного форуму видавців у Львові, переможниці Житомирського фестивалю «Шодуарівська альтанка», активному члену гуртка історії гімназії та літературної студії "Неопалима купина", володарці літературної премії гімназії імені Дмитра Кременя, володарці значків "За честь гімназії" та золотого значка "Гордість гімназії". 
АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА нагороджується грамотою за вагомий внесок у популяризацію історії та традицій гімназії, чудові вокальні здібності, любов до поетичного слова, цілеспрямованість та неординарність. 

23. МАТВІЙЦЮ ВАЛЕНТИНУ ВАДИМОВИЧУ - переможцю ІІ етапу Міжнародної програми обміну студентів та учнів FLEX, неодноразовому призеру обласних етапів Всеукраїнских олімпіад з англійської мови, проведених Національним університетом кораблебудування, ведучому загальногімназійного свята "За честь гімназії", активному учаснику творчих проектів класу, володарю значків "За честь гімназії" та золотого значка "Гордість гімназії".
ВАЛЕНТИН ВАДИМОВИЧ нагороджується грамотою за участь у творчих проектах класу, гуманітарні здібності, толерантність, урівноваженість, упевненість у власних силах та уміння володіти собою.

24. НЕДБАЙ ДІАНІ В’ЯЧЕСЛАВІВНІ – багаторічній відмінниці навчання, випускниці, яка майже з усіх предметів має оцінки високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,9 бала, переможниці міського та обласного етапів Всеукраїнських олімпіад з французької мови, Всеукраїнській переможниці І етапу проекту з біології "Дівчата STEM", володарці диплома Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», кандидату в майстри спорту з бально-спортивних танців та художньої гімнастики, багаторазовій переможниці різноманітних Міжнародних та Всеукраїнських танцювальних конкурсів, чемпіонці України з бально-спортивних танців, одній з кращих спортсменок гімназії, багаторазовій учасниці та переможниці районних, міських та обласних змагань з бігу та стрільби, переможниці районного етапу військово-патріотичної гри «Джура» (номінація - найсильніша дівчина у вправі "згинання-розгинання рук"), учасниці шкільної команди військово-патріотичної гри «Зірниця», члену знаменної групи, талановитій випускниці коледжу моделей “Legend models", володарці значків "За честь гімназії" та золотого значка "Гордість гімназії".
ДІАНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні фізкультури та Захисту Вітчизни» та грамотою за вагомий внесок у спортивні та інтелектуальні досягнення гімназії, високі творчі можливості, активну участь у культурному житті класу та гімназії.

25. НОВІКОВУ ІГОРЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ - випускникові, який майже з усіх предметів має оцінки високого рівня, за підсумками державної підсумкової атестації показав знання лише високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 11,1 бала, багаторазовому переможцю міських, обласних та Всеукраїнських етапів Всеукраїнських олімпіад з історії, географії, німецької мови, Стипендіату Президента України, багаторазовому переможцю міських, обласних та всеукраїнських етапів Всеукраїнських турнірів з географії та історії, володарю диплома Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», члену Малої академії наук (секція історія), володарю сертифікатів з англійської (IELTS) та німецької мови (TestDaf) рівня C1, володарю 7-ти значків «За честь гімназії», 2-х золотих значків «Гордість гімназії». 
ІГОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ нагороджений Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні історії України, всесвітньої історії, географії, економіки, предмета «ЛЮДИНА І СВІТ», німецької мови» та грамотою за вагомий внесок в інтелектуальні досягнення гімназії, цілеспрямованість та наполегливість у досягненні мети. 

26. ПОПОВИЧ МАРІЇ ЮРІЇВНІ 
випускниці, яка практично з усіх предметів має оцінки високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,8 бала, володарю сертифіката з англійської мови TOEFL, рівня В2, учениці мовної школи в Торонто, переможниці заочного етапу Всеукраїнської інтернет-олімпіади з прикладної лінгвістики, учасниці конкурсу перекладів віршів з англійської мови, творчій особистості, учениці музичної школи за класом вокалу та фортепіано, активному учаснику всіх колективних творчих справ, неперевершеному організатору одного з найуспішніших творчих проектів-створення атмосферного кафе, людині високої самоорганізації та відповідальності володарці значка "За честь гімназії". 
МАРІЯ ЮРІЇВНА нагороджується грамотою за творчий підхід до справ, дієву участь у житті класу, надзвичайні організаторські здібності, активну життєву позицію, відповідальність, надійність у виконанні доручень та колективізм. 

27. РАДЧЕНКО ДАР’Ї ЄВГЕНІВНІ
випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарю диплома ІІ ступеня регіонального рівня українознавчої гри «Соняшник», активній учасниці танцювальної студії сучасного танцю "8 Beat" переможниці Відкритих Всеукраїнських змагань з спортивних танців, Кубку Південного регіону, активній учасниці класних заходів, володарю значка " За честь гімназії".
ДАР’Я ЄВГЕНІВНА нагороджується грамотою за сумлінність у навчанні, працьовитість, наполегливість, уміння долати труднощі, участь у колективних творчих справах.

28. СЕЛІВАНОВСЬКОМУ МАКСИМУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ
відміннику навчання в 11 класі, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,5 бала, призеру конкурсу-перекладу з англійської мови активному учаснику військово-патріотичної гри «Джура», члену збірної команди на змаганнях "Нумо, хлопці", багаторазовому учаснику районних та міських змагань зі стрільби, володарю значка "За честь гімназії" та диплома ІІ ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», учаснику численних благодійних акцій гімназії та колективних творчих справ класу, володарю значків "За честь гімназії".
МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні інформатики та технологій» та грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, товариськість, готовність прийти на допомогу, чітку життєву позицію, стриманість, ввічливість та доброзичливість.

29. СОРОКІНІЙ КАТЕРИНІ ВЯЧЕСЛАВІВНІ 
випускниці з високим та достатнім рівнем знань, призеру різноманітних танцювальних конкурсів різних рівнів, учаснику численних благодійних акцій, активній учасниці та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», Міжнародних конкурсів «Кенгуру» та «Соняшник», творчій особистості, яка гарно малює, грає на гітарі та домрі, активній учасниці всіх колективних творчих справ, володарці значка "За честь гімназії". 
КАТЕРИНА ВЯЧЕСЛАВІВНА нагороджується грамотою за активну участь у житті класного колективу, оптимістичне сприйняття світу, доброзичливість, толерантність, дружелюбність та оптимізм. 

30. СТЕПАНОВІЙ ІРИНІ СЕРГІЇВНІ
випускниці з високим та достатнім рівнями знань, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,2 бала, за підсумками державної підсумкової атестації показала знання лише високого рівня, півфіналістці програми обміну FLEX, щорічній учасниці Міжнародного конкурсу шкільних медіа, активній учасниці гуртка журналістики, автору численних заміток до газети "Гімназійні відомості", призеру різноманітних фотоконкурсів, активній учасниці та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», «Кенгуру», володарю диплома ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», володарці значка "За честь гімназії".
ІРИНА СЕРГІЇВНА нагороджується грамотою за активну участь у творчих і навчальних класних проектах, скромність, доброту, чуйність та доброзичливість.

31. ТРОЦЬКІЙ АЛІНІ ОЛЕКСАНДРІВНІ
золотій медалістці, відмінниці навчання з 1 класу, середній бал атестата - 11,4, багаторазовій переможниці міських, обласних олімпіад з французької мови, української мови та літератури, призеру Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, переможниці міського, обласного, Всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науково - дослідницької роботи в МАН (секція французької мови), володарю сертифіката з французької мови DELF рівень В2, володарю 5 відзнак «За честь гімназії» та лауреату золотого значка «Гордість гімназії».
АЛІНА ОЛЕКСАНДРІВНА нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення» у вивченні французької мови, зарубіжної літератури, екології та грамотою за вагомий внесок в інтелектуальні досягнення гімназії, надзвичайну сумлінність у навчанні, наполегливість, дисциплінованість та участь у колективних творчих справах.

32. ФОМІЧЕНКО ХРІСТІН ВІКТОРІВНІ 
випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарю диплома ІІ ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», учаснику знаменної групи гімназії, ведучій загально-гімназійних виховних заходів, переможниці відкритих Всеукраїнських змагань з сучасних танців та Кубку Південного регіону з сучасних танців, члену команди класу з волейболу, активній учасниці колективних творчих справ та учнівського самоврядування, володарці значка "За честь гімназії". 
ХРІСТІН ВІКТОРІВНА нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання, активну участь у житті класу, наполегливість, відповідальність, вірність у дружбі та скромність. 

33. ЦВЄТКОВІЙ ЮЛІЇ СЕРГІЇВНІ
випускниці, яка практично з усіх предметів має оцінки високого рівня, СЕРЕДНІЙ БАЛ АТЕСТАТА становить 10,5 бала, за підсумками державної підсумкової атестації показав знання лише високого рівня, багаторазовій переможниці міських, обласних олімпіад з французької мови, міського конкурсу-захисту наукових робіт в МАН (секція географії), володарю диплома І ступеня Всеукраїнського рівня українознавчої гри «Соняшник», члену шкільної команди з волейболу та баскетболу, переможниці районних змагань "Козацький гарт", талановитій танцівниці, яка більше 10 років виступає в зразковому ансамблі сучасного танцю “Pasadena”, переможниці Відкритих Всеукраїнських змагань із сучасних танців у категоріях хіп-хоп та джаз-фанк, постановнику танцювальних номерів класу, володарці значків "За честь гімназії" та золотого значка "Гордість гімназії".
ЮЛІЯ СЕРГІЇВНА нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні французької мови» та грамотою за сумлінне ставлення до навчання, вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, лідерські якості, активну участь у реалізації творчих проектів класу та творчі здібності.

34. ШАРІЮ МАКСИМУ ВІТАЛІЙОВИЧУ 
члену знаменної групи, одному з кращих спортсменів гімназії, багаторазовому учаснику й переможцю різноманітних спортивних заходів: змагань з футболу, волейболу, стрільби, легкоатлетичних естафет, військово-патріотичної гри «Джура», конкурсу «Нумо, хлопці», талановитому танцівникові клубу «Грація», який займається бально-спортивними танцями з 11 років і разом з партнеркою входить до десятки найкращих танцювальних пар в Україні, учаснику світового чемпіонату з бально-спортивних танців у Франції (27 позиція у світовому рейтингу танцювальних пар), мріє повˊязати з танцями подальше професійне майбутнє, неперевершеному ведучому гімназійного Євробачення, володарю значка "За честь гімназії". 
МАКСИМ ВІТАЛІЙОВИЧ нагороджується грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, високі творчі можливості, активну участь у громадському житті школи, артистизм, креативність, комунікабельність та харизматичність. 

35. ЯРОШЕВСЬКОМУ АНДРІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ
переможцю районних та міських змагань із дзюдо та акробатики, призеру військово- патріотичної гри «Джура», багаторазовому учаснику міських змагань зі стрільби та легкої атлетики, змагань «Нумо, хлопці», володарю значка «За честь гімназії» талановитій особистості, музиканту-гітаристу, члену музичного гурту, активному учаснику колективних творчих справ.
володарю значків "За честь гімназії".
АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ нагороджується грамотою за дієву участь у житті класу, колективних творчих справах, дружелюбність, щирість та оптимізм.