НЕЗАБУТНЯ ГОЛЛАНДІЯ


Прес центр кафедри іноземних мов повідомляє:

Ми маємо вже свій «клуб мандрівників». Це учні 5,6,8,10 та 11 класів, також наші випускники та вчителі англійської мови Димова О.М. та Бурдикіна А.В.
Традиційно, на весняних канікулах ми відправилися в подорож до Європи. На цей раз подорожували до Голландії. Це країна тюльпанів, повітряних млинів, доброзичливих людей та сиру.
Голландія – країна велосипедів. Ніде у світі ви не знайдете країни, яка була б настільки комфортною для двохколісного транспорту.
Ми побачили загадковий, стильний Амстердам, який потопає в мереживі з сотень великих і маленьких каналів і крихітних вуличок. Це яскраве, незабутнє місце, не схоже ні на одне місто світу.

Відвідали і парк тюльпанів в Кекенхофе – відомий Королівський парк на весь світ. Це було круто! Фантастичні колекції тюльпанів, гіацинтів, нарцисів, орхідей, ірисів і багатьох інших декоративних квітів. Ми були приголомшені кольоровим видовищем.
Також ми відвідали рибальське село Волендам у Нідерландах. Село відоме своїм рибним аукціоном, де постійно продаються тонни вугра. Ми мали шанс спробувати найсвіжіший оселедець.
А ще ….. сири!!! Їх тут просто валом! І які смачні! Тепер знаємо смак справжнього голландського сиру!
А парк мініатюр в Гаазі входить у п’ятірку найвідвідуючих парків Голландії. В Мадюродамі оживають мініатюри та їх історії. Мадюродам інтерактивен: ви самі можете керувати бар’єром, грузити контейнери, зробити ставку на аукціоні квітів.
Це країна, до якої хочеться повернутися! Це неймовірні емоції та життєвий досвід! Дякуємо нашій гарній компанії учнів, батьків та вчителів! Ви – супер!
Наступного року плануємо нову подорож ….. до Англії.
JOIN TO US!