Назад, до школи...


Інтерв'ю з випускниками провели:

Дичаківський Валерій (учень 11Б класу),

Чайковська Олександра та Приходько Олена  (учениці 9Б класу)

Минулої суботи в нашій гімназії було, як ніколи людно. У гості... Ні, скоріше, у рідні пенати прийшли випускники нашої гімназії.
Та ми й самі вже не маленькі. Але коли дорослі, схожі на наших батьків і навіть бабусь із дідусями, заходили до наших класів, як у свої, розмовляли з нашими вчителями, як зі своїми, це було так ...незвично!


В актовій залі старшокласники дали концерт. З не меншим інтересом ми слухали виступи випускників. Ким вони стали? Чого досягли? Чим  запам’яталася школа?
Звичайно, багато  з тих, хто прийшов на «бал шкільних друзів»,   вчаться у вузах. Але й це цікаво - куди вони вступили? Проте деякі вже на пенсії, адже закінчили вони школу аж в 1957 році!
Ми попросили деяких випускників розповісти  про гімназію:
Вікторія (випустилась у 1982 році)
"Когда я училась тут, - это была еще не гимназия, а обычная школа. Мы просто учили английский с первого класса. Впечатление замечательное! Проучилась  10 лет: от звонка до звонка. В общем-то, все было здорово. В этом году уже 35 лет, как мы закончили школу,  поэтому всегда приятно возвратиться сюда".
Віктор (випустився в 1982 році)
"Самые лучшие воспоминания о гимназии! Мне очень помогли знания, полученные в этой школе. Я никогда не забуду свою классную руководительницу -  Стрекалову Светлану Васильевну, которая преподавала у нас английский язык".
Серопян Роза (випускниця  2008 року, кл. кер. Гончаренко Г.О.)
"Воспоминания только хорошие. И если бы все было плохо, то мы бы сюда не возвращались. Мы каждый год приезжаем сюда. Поэтому запомните: даже когда вы выпуститесь, и пройдет много лет, вы будете возвращаться сюда, и вам здесь будут всегда рады!"
Наталія (випустилась у 1987 році)
"Великолепная гимназия! Очень хорошие традиции, прекрасные учителя и замечательные дети!".
Кусс Ганна (випускниця 2007 року, кл. кер. Купцова В.В.)
"Шкільне життя запам'яталося тим, що гімназія прищепила бажання перемагати та впевненість у своїх силах. Усім нашим учителям висловлюю велику подяку!"
Кубарева Галина (випускниця 1982 року, кл. кер. Коростишевська О.Н.)
"От лица 10А класса выражаем огромную благодарность Коростышевской О.Н., Долинской Л.Л., Габрук З.В., Карпову А.А., Фридлянд В.А. Спасибо за высокий уровень образования, интересные встречи, походы и поездки. Знание английского на высоком уровне очень помогло при поездках за границу."
Белоцерковський В.В. (випускник 1982 року, кл. кер. Стреколова С.В.)
"Было весело и поучительно! Всем кто нас учил выражаю огромную благодарность!"
Транська Влада (випускниця 2015 року, кл. кер. Лобзіна С.В.)
"Огромное спасибо Никулиной Татьяне Ивановне и Лобзиной Светлане Викторовне!!! Скучаем по ВАМ!
Бузник Олександр (випускник 2007 року, кл. кер. Кожущенко О.П.)
"Выражаю огромную благодарность Кожущенко Елене Петровне, Купцовой Валентине Владимировне, Павличенко Алле Владимировне. Английский язык - наверное самое ценное, что я выучил. А еще вспоминаю такие эксклюзивные мероприятия, как: волейбол в костюмах химзащиты, парады мод, отдых всем классом."
Мяхкова Юля (випускниця 2007 року, кл. кер. Кожущенко О.П.)
"Выражаю огромную благодарность Павличенко Алле Владимировне, Кожущенко Елене Петровне, Марчук Наталье Георгиевне. Школа стала первым шагом в большую жизнь!"
Лушаєнко Валентина Петрівна (випускниця 1957 року, кл. кер. Радіонова В.С., Грибкова Е.М.)
"Во всем брала пример с Проценко Лидии Николаевны".
Жерноклюєва Людмила Феодосівна (10А, випускниця 1957 року, кл. кер. Грибкова Е.М., Клімова О.С., Терняк П.М.)
"Нам преподавали великие учителя: Грибкова Элеонора Михайловна - русский язык, Проценко Л.Н. - история, Вера Иосифовна - химия".
Калашников Максим  (випускник 2014 року, кл. кер. Семіськова В.А.)
"Гімназія допомогла обрати своє мойбутнє".
Цишков Дмитро (випускник 2007 року, кл. кер. Кожущенко О.П.)
"Школа воспитывала силу духа, а так же здесь я приобрел умение добиваться результата! Отдельную благодарность хочу выразить Кожущенко Елене Петровне, Марчук Наталье Георгиевне, Павличенко Алле Владимировне, Рыбиной Светлане Федоровне!"
Лушаєнко Катерина Петрівна (випускниця 1960 року, кл. кер. Чернякова Любов Маркіянівна)
"Школа  запомнилась мне интересной жизнью и багажом знаний  поэтому  всегда вспоминаю с благодарностью!"

Ми, учні та вчителі гімназії, щиро вдячні всім, хто прийшов на вечір зустрічі випускників, і зичимо  нашим випускникам щастя, здоров`я, натхнення і здійснення всіх бажань. 

Пам’ятайте! Ви завжди жаданні гості в гімназії!