Перша регіональна олімпіада з прикладної лінгвістики


Перес-центр гімназії повідомляє:

24 лютого на базі Миколаївського університету ім В.Сухомлинського відбувся ІІ (очний) тур регіональної інтернет-олімпіади з прикладної лінгвістики (українська, англійська мови), у якій взяли  участь більше 100 старшокласників з Миколаївської області та інших регіонів. Олімпіада відбувалася за підтримки Департаменту освіти,

науки та молоді  Миколаївської облдержадміністрації, і, як наголосила начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Личко Г.В., вітаючи переможців, мала на меті  стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, підвищення інтересу учнів до вивчення рідної та іноземної мов.

Нагородження учасників відбувалося в урочистій обстановці. Перед учнями виступили ректор Миколаївського державного університету ім. В. Сухомлинського Будак В.Д., завкафедрою  загальної та прикладної лінгвістики МДУ  Коч Н.В., викладачі, студенти.

Учні нашої гімназії: Назрієва З., Приходько О., Чайковська О. (9-Б), Гучок А., Дмитриченко І., Попович М. (10-Б) вибороли право брати участь в очному турі  та отримали сертифікати учасників. І серед  8  переможців - 2 учнів  із нашої гімназії:  (Дмитриченко І. (10-Б) - ІІ місце, Гучок А. (10-Б) - ІІІ місце. Вітаємо наших гімназистів і дякуємо учителям української  та англійської мов:  Маєнко Л.І. (керівник команди), Скорняковій М.Є., Литвиновій В.А.,  Колесник Н.В., Бурдикіній А,В., які працюють з цими учнями.