Брифінг кандидатів у президенти та вибори


Автор: Барданова Настя,

учениця 8В класу

Термін минулого президента гімназії вийшов, тому настав час нових виборів. Як і завжди, на першому етапі кандидати мали провести агітацію і створити програму своїх ідей щодо покращення життя учнів та гімназії в цілому. Кожен з них пропонував своє бачення проблем та акцентував увагу саме на найважливіших з них.

Перший етап вже промайнув, тож не забарилися і дебати, які проходили 12 травня в актовій залі. Аудиторія мала прослухати презентації кандидатів та задати деякі важливі питання. Було дуже гаряче,

але кожен з кандидатів виступив гідно і відповів на всі питання. Навіть з восьмих класів виступило дві людини - Сергій Нуждов та Марк Головченко. До речі, цікава річ - з 9-Б було цілих три кандидати, які вирішили поборотися за посаду президента. Але це не завадило їм відстоювати індивідуальну точку зору.

Шість кандидатів на місце президента, але хто на Вашу думку має зайняти цю посаду? 16 травня відбудеться письмове голосування в якому Ви зможете позначити саме того кандидата, хто на Ваш погляд зможе конструктивно вирішувати питання та проблеми гімназії. Результати виборів буде оголошено 17 травня.