З новим навчальним роком! Начальник управління освіти Ганна Іллівна Деркач


Шановні колеги, батьки та учні!
Прийміть щирі вітання з прекрасним святом – Днем знань!
Для кожного з нас, незалежно від віку, статі, життєвих уподобань, цей день назавжди залишається в пам’яті першим шкільним дзвоником, першими успіхами на тернистому шляху до вершин науки і тією людиною, яку потім згадуєш все доросле життя як свого першого Вчителя.
1 вересня – не лише початок осені, а й передусім свято, хвилювання, підготовка… Для першокласників – це ознайомлення зі школою, для інших учнів – наступний крок у шкільному житті, для педагогів – ще один старт, сповнений наполегливою працею й творчими пошуками.


Шановні педагоги! Це ви відкриваєте учням навколишній світ, від вашого таланту, відповідальності і професіоналізму залежить їх майбутнє.
З кожним роком в освітніх установах нашого міста впроваджується безліч інноваційних програм, наші школярі перемагають на олімпіадах та успішно виступають на змаганнях різного рівня, а ви, їх наставники, постійно підвищуєте рівень своєї професійної майстерності. Миколаїв завжди відрізнявся високим інтелектуальним потенціалом, і я вірю, що всі разом ми збережемо і примножимо його.
Хочеться побажати, щоб новий навчальний рік був для всіх нас цікавим, успішним і результативним. Учням - цікавих уроків, успіхів; вчителям - творчого педагогічного натхнення; батькам - задоволення від досягнень дітей.
Нехай цьогорічна дорога до знань буде легкою і, головне, мирною. Бажаю вам, щоб поруч були люди, які підтримають і допоможуть, щоб ваша наполегливість і працелюбність були нерозривно пов’язані із творчістю, натхненням і привели до успіхів і нових звершень.


З глибокою повагою та найкращими побажаннями
начальник управління освіти Ганна Іллівна Деркач