Зі Святом! Колектив МОІППО.


ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

Свято знань завжди асоціюється з Першим дзвоником, морем квітів, радісним сміхом школярів, світлими сподіваннями батьків і теплими відкритими обіймами вчителів.

Успішний початок нового 2017/18 навчального року – це запорука стабільності в країні та національного духовного єднання. 

Учитель – це джерело патріотизму, від якого залежить майбутнє нашої держави. Дорогі освітяни Миколаївщини! Із нагоди свята прийміть наші найщиріші вітання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність у виконанні такої високої місії.

 

Шановні батьки! Саме ви найближчі помічники у вихованні наших дітей. Діти – це безмежна незіпсована щирість і відвертість. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Тож сьогодні, в умовах створення Нової української школи, давайте забезпечимо надійне та комфортне навчальне середовище разом! Ми, педагоги, завжди поруч! Віримо, підтримуємо, чекаємо на співпрацю! 

У цей день, завжди особливо урочистий і хвилюючий, бажаємо всім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Любов, взаєморозуміння, повага нехай будуть завжди з нами!

Зі Святом!
З повагою колектив МОІППО