Важливе діло!


Прес-центр 6В класу повідомляє:

4 грудня у палаці творчості учнів відбувся фестиваль волонтерів «Добрі серця - 2017», присвячений святкуванню Дня волонтерів. У фестивалі прийняв участь 6В клас (класний керівник Лобзіна С.Ф.). Учні класу були

нагороджені дипломом.
Для нас волонтер – це та людина, яка робить те що каже і допомагає людям. У волонтера є добре серце і золоті руки, які не байдужі до нужденних.
Наш клас уже другий рік поспіль займається волонтерською діяльністю. А саме, започаткував традицію святкування та збору коштів на день Святого Миколая. У цю п’ятницю 8 грудня ми відвідаємо дитячий будинок «Червоне сонечко». З цього приводу наш клас зібрав подарунки для привітання дітей з Новорічними святами. Також цього року ми хочемо подарувати чудо пацієнтам онкологічного відділення обласної лікарні.
Ми беремо приклад зі справжніх воїнів добра – волонтерів, які допомагають армії, військовим, їх родинам. І добре серце – дорожче ніж усілякі нагороди, відзнаки, подяки. Творити добро може кожен і ми на власному досвіді переконаємося що це легко. Ми впевнені милосердя, допомога, підтримка, опіка, а головне добро зроблять наше місто, країну, світ кращими. Давайте творити добро разом!