Шановні батьки, запрошуємо до участі!


Шановні мешканці Миколаєва! Просимо підтримати проекти Миколаївського науково – методичного центру, які були подані на розгляд Експертної групи в рамках реалізації Громадського бюджету міста Миколаєва у 2018 році і отримали позитивну оцінку. Ознайомитись з проектами № 60, 63 можна на сайті Миколаївської міської ради у розділі Громадський бюджет http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/

та інструкцією по голосуванню можна на сайті Миколаївської міської ради у розділі Громадський бюджет
https://youtu.be/H0cJLEaQjZ8

Кожен мешканець міста Миколаєва (віком від 18 років) має можливість проголосувати за 2 проекти – один великий (від 200000 грн. до 1 млн. грн.) та один малий (до 200000грн.). Голосування за проекти буде проходити з 8по 21 лютого 2018 рокуна офіційному сайті Громадського бюджету міста Миколаєвашляхом заповнення електронної форми та у пункті голосування шляхом заповнення друкованого бланку за графіком: понеділок - четвер: 09.00- 17.00, п’ятниця – субота: 9.00-16.00 (вул. Адміральська, 20, ЦНАП, 3-й під’їзд Миколаївської міської ради).


№ 60. "Центр "Дослідник" як простір освітніх можливостей. (Створення Миколаївського STEM-центру з філіями на базі навчальних закладів: цифрові лабораторії з фізики, хімії, біології, 3D принтер). (ВЕЛИКИЙ ПРОЕКТ).
№ 63. ""Robots" (створення на базі Миколаївського науково-методичного центру STEM-лабораторії для занять робототехнікою: безкоштовне навчання Lego, BOTION). (МАЛИЙ ПРОЕКТ).

Підтримавши проекти № 60, 63 Ви інвестуєте у майбутнє нашого міста – наших дітей!