ТИЖДЕНЬ ДОБРОТИ 2018


З 19 по 23 листопада в спеціалізованій школі І ступеня № 59 здійснювався проект «Веселка толерантності» в рамках Тижня Доброти  та Толерантності. На підготовчому етапі у класах пройшли заняття про дружбу, добро, взаємодопомогу, толерантність. Учні створювали колажі, виготовляли плакати, приймали активну участь в заняттях.

А в понеділок зранку учнів, учителів і батьків початкової школи зустрічали школярі, з різнокольоровими гірляндами. Усі проходили через коридор «Веселки толерантності». Приємно було спостерігати, як розквітало щасливими посмішками фойє школи. Звідусіль лунало «Доброго ранку!», «Вдалого дня!», «Посміхайтесь!». Адже толерантність – то шлях до любові та братерства.

 

Кожного дня на вчителів, учнів та їх батьків чекала ціла низка сюрпризів і несподіванок. Мета цього проекту познайомити молодших школярів  з поняттям «толерантність», гуманізація стосунків між учнями, формування позитивних навичок співіснування у колективі, виховання чуйного ставлення до людей. Організаторами проекту були  практичний психолог Н.М.Обльотова та вчитель І.В. Невська.