Всеукраїнська благодійна акція


 

Дар’я Іванченко та справжні чарівники 7-В

Гімназисти зібрали книжки для прийомної родини та сільської бібліотеки
Для нашої гімназії 2018 рік був сповнений грандіозними перемогами, іноді невеличкими складнощами, але найголовніше – цілою купою справжніх почуттів та добрих справ.
  Третій рік поспіль в нашій альма-матер проходить Всеукраїнська благодійна акція «Миколай про Тебе не забуде». Ми, учні 7-В класу, ініціювавши цю акцію у 2016 році навіть не сподівалися, що вона так сподобається гімназистам і стане доброю традицією.
  «Поки Миколаївської гімназії №2 це найпівденніша точка, де вже третій рік поспіль помічники Святого Миколая долучаються до акції. Дякуємо вам, ви робите дуже гарну і важливу справу! Міцні та теплі обійми зі Львова», – як приємно отримувати слова вдячності від головних організаторів. І розуміти, що тільки разом, об’єднавшись, ми зможемо змінити цей світ та наповнити його любов’ю.
  Нам вдалося зібрати подарунок вагою 12 кг, який напередодні Нового року відправили до Слов'янська. Прийомна родина Романенко отримала книги, солодощі та невеличкі подарунки.
  Крім того, в рамках акції до нас завітали студенти Української Академії Лідерства. Разом ми виробили цілу купу фетрових янголяток. Їх відправили не тільки діточкам у Слов'янськ, а й нашим військовим, які сьогодні захищають нашу країну.
Ще один пакуночок з книжками передали до шкільної бібліотеки у с. Воскресенськ Вітовського району.
  Ми вдячні нашій класній керівниці Світлані Вікторівні Лобзіній та нашим батькам, які завжди допомагають реалізовувати усі наші задуми.
  Усі разом ми дякуємо кожному, хто долучився до доброї справи та підтримав благодійний марафон «Подаруй книгу».
  Як казав Великий Кобзар: «Раз добром нагріте серце – вік не охолоне».
Бажаємо гімназистам у Новому році натхнення, нових звершень та побільше добрих справ. Разом – ми сила!