Бойове хрещення!


Автор Шарата Олександр,
учень 7В класу

У Миколаєві 27 квітня відбувся захід присвячений XXI Міжнародному конкурсу шкільних медіа. До початку урочистої частини відбулася зустріч юнкорів в Миколаївській облдержадміністрації, після чого почалась конференція з Головченко Глібом, Артемом Біденко та Москаленко Вікторією. Далі в нас відбувся майстер клас «Етика. Безпека. Солідарність.» з першим секретарем Національної

спілки журналістів України Ліною Кущ. Доречи, щоб потрапити до Національної спілки журналістів України треба пропрацювати рік штатним журналістом та мати 2 рекомендації. Як пообіцяв Гліб Головченко ми (юнкори) вже маємо одну рекомендацію від нього. Потім був урочистий переїзд на лімузинах до фотосесії «На червоному хіднику». І нарешті після всього цього почалася Церемонія Нагородження Переможців XXI Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Багато юнкорів йшли клопітливою працею щоб взяти цю неперевершену номінацію, як і ми, наша команда, гімназія. Ми посіли І місце у номінації «Найкраще електронне видання», стали лауреатами у номінаціях «Кращій фоторепортаж» та «Кращій відеорепортаж». Ви навіть не уявляєте, які емоції ми відчували в той момент. Ми отримали «Кубок» з грамотами та різними призами. Далі ми поїхали до студії телеканалу ТАК TV, де відбувся прямий ефір учасників та гостей конкурсу з Глібом Головченко та Ліною Кущ. Кожен юнкор представляв свою особисту редакцію.
Ще хочу додати, я працюю у редакції тільки перший рік та дуже щасливий що мені випав шанс саме потрапити на це свято та проявити свої здібності у сфері журналістики.