Посвята в гімназисти 5 ГЕНІАЛЬНОГО!


Автор: Вербицька Влада, учениця 5Г класу

Посвята в гімназисти – давня традиція Миколаївської гімназії №2. Наш клас поважає традиції, тому ми з відповідальністю віднеслись до підготовки нашого виступу і не пропускали жодної репетиції. Ми дуже старалися розповісти якомога більше фактів про наш дружній клас, щоб вчителі та інші п’ятикласники познайомилися з нами ближче. За чотири роки молодшої школи разом з нашою першою вчителькою Калиніченко Лілією Дмитрівною  нам вдалося відвідати багато міст нашої Батьківщини: Херсон (Зелені

Хутори Таврії та завод Danone), Одесу, Харків, Київ, Івано-Франківськ. Найбільшою нашою спільною перемогою було покорення найвищої точки України – Говерли!

Ми з гордістю представили прапор нашого класу, який зробили ще під час першого виїзду з класним керівником і батьками у вересні 2015 року і зберігаємо і сьогодні. 

Герб 5 ГЕНІАЛЬНОГО має форму книги, в центрі гербу літера «G» від англійського Genius у формі мікроскопу, а у куточках панують прапори країн, мови яких ми вивчаємо в гімназії.

Нашим улюбленим номером став виступ нашого класного керівника Ніколаєнко Сергія Вікторовича! Він показав нам, що вміє не тільки майстерно викладати математику, а ще й запалювати на сцені і читати реп.

Завершився наш виступ гімном 5 ГЕНІАЛЬНОГО класу, який до речі написаний двома мовами: українською і англійською!

Наша дружня родина 5-Г класу вітає всі п’яті класи з чудовими виступами і бажає цікавого і яскравого навчання в гімназії!