Як ми запалили зірки…


Прес-центр Стильного 5Б  повідомляє: 

У неділю, 17 листопада, ми дуже нервували. Ми пригадували кожен крок, кожен рух, ми повторювали про себе вивчені слова, міміку та жести, ми мали бути кращими… І ми стали – кращими Стильними Гімназистами Миколаївської гімназії №2! Це було шалено, стильно, наші емоції передались у зал, до кожного, хто завітав на Посвяту. А передувало цьому довгі тижні репетицій, наші ранішні підйоми, наша праця. Усі учні 5Б, батьки та наш класний керівник Олена Михайлівна Димова, доклали усіх сил, щоб свято посвяти в гімназисти запам’яталося назавжди. 

 

Наш клас завжди відрізнявся великою дружбою та повагою. Ми, як велика родина, міцно тримаємось разом, бо тоді ми і є сила. І наш виступ довів це. На одному диханні, як один великий організм, ми відтанцювали і відспівали. Наші дівчата, у червоних спідничках, вогниками танцювали на сцені, і були самими блискавично гарними  у цей вечір. А наші хлопці, як справжні стиляги, закатавши рукава, гарцювали та прихлопували. Ми вже готові для справжнього мюзиклу! Готуйся, Голівуде! А наш тато, Влад Голуб, навіть заграв на трубі заради рідного вже 5Б. Цей виступ найбільше сподобався всім батькам, бо він також показав, як важливо допомагати один одному. Також, ми пригадали, яке було наше життя у молодшій школі. Пригадали нашу першу вчительку, Адаменко Анжеліну Олександрівну. Це було гарне життя, трохи безтурботне, і дуже цікаве!

Справжньою окрасою виступу 5Б був, звичайно, полонез. Разом з Оленою Михайлівною, ми станцювали головний танець гімназистів, і разом увійшли у велику гімназійну родину. Ми пишаємось цим новим статусом. Це велика честь носити зелений піджак. Свято посвяти в гімназисти, це не лише виступ, це нові навички командної роботи,  можливо дехто відкрив у себе нові таланти! Ми навчились краще розуміти один одного, згуртувались навколо нашої нової мами, і увійшли в нове життя.

З новими силами ми готові підкорювати вершину знань, отримувати нові знання, досягнення, та плідно працювати заради нашого майбутнього.