Вчитися із задоволенням. Дякуємо нашим учням!


Роман і Сава Мірзоян створили власний проект. Він призначений для учнів українських шкіл і може бути корисним не тільки для наших гімназистів, а й учням інших шкіл.  Дякуємо батькам талановитих синів, а Роману – випускнику гімназії і Саві – учневі  9-Г класу – особлива шана і подяка за працю і внесок у наш  культурно-освітній  поступ.

 

Слово авторам проекту:

«Проект «PoemLibrary»  - це допомога школярам у вивченні віршів. Впишіть ім’я письменника або назву його вірша, знаходьте  текст та слухайте його -  скільки потрібно для вивчення. Надягайте навушники та готуйтеся до занять у дорозі. Наша команда перевірила все на собі.

Цю ідею ми перетворили в реальність. Я та мій старший брат Роман за три тижні тяжкої праці, тестувань та перевірок нарешті презентували проект на цих зимови канікулах.

Наш сайт має 3 головні сторінки: «Головна», «Контент», «Про нас». На першій  Ви знайдете прізвища найпопулярніших поетів України. Натисніть   на їхні портрети  -  і  вас перенаправлять  на сторінку з усіма віршами цього автора. Саме тут ви обираєте вірш і вмикаєте його аудіозапис.

На наступній сторінці - «Контент» вас вітають усі письменники та їхні вірші. Зараз у нас є більше 100 записаних поезій, тому школярі можуть забезпечити себе добрими оцінками.

Сторінка «Про нас» розповідає про історію створення ідеї проекту. Там ви маєте змогу залишити відгук та запропонувати будь- який вірш у своєму виконанні.

Роман займався головною частиною - веб-сайтом та сервером. Він застосовував лише найновіші технології у програмуванні, не шукав легших шляхів і мав сили пізно вночі прокинутися та виправити помилку, яку не міг виправити  протягом  дня. Весь веб-сайт написано на чистому HTML, CSS та JS. Сервер написано на Python з використанням фреймворку Flask.

На нашему сайті (який знаходиться за адресою: www.poemlibrary.com.ua) також є система акаунтів. Усі дані шифруються за сучасним протоколом sha-256, тому для викриття ваших даних потрібно декілька років безперервної праці комп’ютера.

Я, Савва Мірзоян, займався ботом у месенджері Telegram. Месенджер за останній рік набрав надзвичайної популярності  через свою легкicть. Так само я зробив і зі своїм ботом, який допомагає Вам знайти, оцінити і запропонувати вірш у своєму виконанні дуже просто та швидко. Інтуїтивно зрозуміле управління скорочує витрачений час і перетворює його на вивчення вірша. Натиснувши «Знайти вірш», Ви в змозі знайти ті самі вірші, що і на сайті. Навіть якщо Ви не знаєте назву та автора, це не проблема. Напишіть  слова - бот допоможе вам у  цьому. Наступна кнопка «Написати відгук» дає можливість звернутися до нас і запропонувати свої ідеї щодо проекту. «Запропонувати вірш» - легкий шлях надіслати вірш у своєму виконанні. Заповнивши форму та надіславши вірш, Ви допомагаєте нам у розвитку».