Щиро вітаю всіх з Першим вересня! Міський голова Сенкевич О.Ф.


Шановні педагоги, батьки, учні!
Щиро вітаю всіх з Першим вересня!
Висловлюю сердечну вдячність педагогам за невтомну працю, за любов до дітей і рідного краю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.
День знань завжди буде світлим і радісним, найбільш очікуваним святом для тих, хто вперше переступить поріг школи – наших першокласників, у житті яких починається нова, дуже важлива сторінка - захоплююча подорож у країну знань, що відкриє перед ними величезні перспективи. Впевнений, що на цій дорозі поряд з ними будуть мудрі наставники.
Це свято і для тих, хто знову сяде за парту та зробить черговий крок по довгій, але такій цікавій, повній відкриттів та досягнень, шкільній дорозі.


Школярі! Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні. Хай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
Шановні вчителі! Якість освіти, яку отримують наші діти, залежить від вашого професіоналізму та наполегливої праці. Вчитель здійснює щоденну, часом не оцінену достойно, але кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте в учнів частку свого серця і душі.
Шана вам, шановні освітяни, хто щодня входить до групи дитячого садочку, до класу, гуртка або секції, за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини, цікавою і потрібною для молодого покоління.
Дякую батькам за турботу та активну підтримку навчальних закладів міста. Батьківської вам радості, гордощів за успіхи своїх дітей.
Нехай новий навчальний рік буде для всіх успішним, благодатним та щедрим на нові здобутки, принесе добро та радість у кожну родину. Бажаю всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків.
З повагою
міський голова Сенкевич О.Ф.