Наш перший проект


Автор Головченко Аліса, учениця 8А класу

Миколаївській гімназії № 2 - найстаріша та найкраща школа міста Миколаїва, яка має чудові традиції. Одна з традицій – це посвята у старшокласники, яку проходять учні 8-х класів.
Раніше це був виступ учнів на сцені. Але нам поталанило:

нашій паралелі 8 класів було запропоновано реалізувати соціальний проект «Комфортна гімназія 2018», у рамках якого потрібно було зробити щось корисне для школи. Заробити гроші ми повинні були своїми силами, не залучаючи коштів батьків. Це було вперше в історії гімназіїї – і це повинні зробити ми!!!
Наші учні дуже активні - тому ідей було багато і обговорення були дуже бурхливими. А рішення прийшло під час преодягання на урок фізичної культури: вирішили зробити ремонт роздягалень шкільного спортивного залу. Ми розуміли, що проект серйозний і грошей знадобиться багато. Разом з Анною Валеріївною ми визначили джерела заробітку.
Ми організовували барахолки, брали участь у ярмарках, концертах, були помічниками Святого Миколая і Святого Валентина, колядували на Різдво, мили вікна у кафе, прибирали сніг. Зароблена сума - 12 тисяч гривень.
Ремонт було вирішено робити своїми силами. На допомогу прийшли наші батьки: були придбані будівельні матеріали, й робота закипіла.
Поміняли двері, установили вентильовані вікна, замінили світильники і гачки, пофарбували стіни, купили велике дзеркало. Результат роботи нас дуже порадував. Найприємніше, що оновлені роздягальні сподобалися гімназистам.
Участь у проекті ще раз довела, що наш клас дуже дружний і разом ми здатні реалізувати будь-яку ідею.
Хочемо подякувати адміністрації гімназії, вчителям, батькам, гімназистам за допомогу і підтримку в реалізації проекту.