Жахлива неділя


Автор: Коломієць Олександр, учень 9-Б класу, учасник подій

У неділю, 20 січня о 16.00, ми з моїм другом, Коваленко Олександром, відпочивали в Парку Перемоги. Згодом, ми помітили трьох дівчат, які тонули у річці біля пішохідного мосту. Вони знаходилися у 4-5 м від берегу та кликали на допомогу. Ми миттєво зрозуміли всю трагедію ситуації та кинулися на допомогу, добре що відстань від нас до місця подій була невелика. Окрім того, нам допомагали 2 студенти та чоловік, які також помітили потопаючих.

 

Поряд з берегом була міцна, достатньо довга  гілка, щоб дотягнутися до потопаючих дівчат. Їм вдалося схопитися за неї і ми витягли їх  на безпечне місце та відвели до місця де вони залишили свої речі. Ми віддали їм свої куртки, взяли номери телефонів батьків, потім викликали швидку допомогу. На щастя, там була ще одна дівчинка, їхня подруга, яка вказала адресу постраждалих. Тому ми разом з 2 студентами мали змогу віднести їх речі та відвести їх собак, у той час, як дівчат лікарі відвезли до міської лікарні №2, що знаходиться на вул. Рюміна. У нас залишився телефон однієї з потерпілих, який ми віддали її батькам. Після цього ми поїхали до лікарні аби навідати дівчат, поговорити з їх батьками, повернути інші речі.

Ми були неприємно здивовані, коли в Миколаївських новинах розповіли недостовірну інформацію про цей випадок. Там йдеться про те, що 2 учні  школи №10 привласнили це досягнення собі.

Ми не вважаємо себе героями, але неприємно, коли хтось так відверто бреше і не соромиться! Гей хлопці, зі школи №10! Майте мужність! Зізнайтеся у своїй брехні!

Шановні журналісти Миколаївських новин, будь ласка, перевіряйте інформацію з першого джерела! Краще не пишіть нічого, чим писати що попало. Дуже сподіваємося на те що справедливість  та правда переможуть)).