Посвята у старшокласники 2019!


Автор: Пащенко Ксенія, учениця 8Б класу

Кожного року восьмикласники посвячуються у старшокласники. Цього року, і я разом зі своїм класом стала старшокласницею. Так, це, мабуть складно, але ми з гордістю отримали це звання і довели що можемо бути справжніми гімназистами - старшокласниками.
Як довели? Кожен з класів-претендентів на звання старшокласника робив проект для покращення гімназії. Наш 8Б (класний керівник Гуртова Марія Володимирівна) обрав тему «Письменники рідного краю» і оформили поличку з творами письменників Миколаївщини у бібліотеці гімназії. Також, ми провели кілька зустрічей з п’ятикласниками де розповіли про цих митців.

 

І ось, у вівторок (26.03.2019) постав час розповісти усім про нашу роботу. Ми кілька тижнів готували наш виступ і нам, навіть, доручили важливу справу, відкриття цього свята.

Багато репетицій, хвилювання… І ось ми на сцені! Все пройшло просто чудово! Після нас виступали інші класи-претенденти.
Учні 8В класу (класний керівник Гордієнко Наталя Володимирівна) – заспівали веселі та запальні пісні, а також, дуже цікаво розповідали про свій проект «Оформлення місця відпочинку для вчителів у шкільній їдальні».

Завдяки учням 8А класу (класний керівник Уткіна Надія Юріївна) – які провели пошукову роботу ми дізналися багато цікавого про біологів Миколаївщини зокрема глибоко ознайомилися з життям та творчістю вченого-біолога Олександра Алуїзовича Янати.

8Г клас (класний керівник Кваша Оксана Вікторівна), як справжні екологи, встановили у приміщенні гімназії та школи №59 кілька урн для збору та сортування сміття, провели бесіди з учнями молодших класів про необхідність збереження природних ресурсів завдяки сортуванню сміття тощо, та розповіли про важливість свого проекту. Закінчили свій виступ крутим танцем.

Ще на нашому святі виступали вже справжні старшокласники! Ну звісно, вони хотіли привітати нас у своїх рядах. Вони співали для нас та танцювали, розповідали історію гімназії та нагадали про важливість природи у нашому житті. Допомогали їм у підгтовці та проведенні свята ЗДВР Ірклій Олена Юріївна та педагог-організатор Іпатенко Ніна Вікторівна.
Загалом, я була просто в захваті! Свято закінчилося тим, що усі восьмикласники (новоспечені старшокласники) вийшли на сцену для виконання гімну гімназії.
Це веселе свято подарувало нам, учням гімназії та взагалі усім, багато емоцій!

Вітаю всіх восьмикласників зі святом! З посвятою!