Благородна справа від учнів 6-В класу


Прес-центр 6В класу повідомляє:

Ми живемо в чудовій країні, яка зветься Україною. Великі міста, золотокосі ниви, Чорне море, гори Карпати… Тут усе знайоме й рідне: наш будинок, вулиця, парки та ігрові майданчики, на яких скільки проведено часу з найближчими друзями! Школа, однокласники… Тут, в Україні, наші рідні й дорогі нам люди.

Зараз наша країна переживає складні часи. Другий рік триває війна. Зараз, як ніколи, ми маємо бути згуртованими, підтримувати один одного.

І ми, діти, теж не мусимо стояти осторонь.

Тож учні  6-В класу (класний керівник Маєнко Любов Іванівна) залюбки відгукнулися на пропозицію нашої однокласниці Лопатіної Анни-Марії про допомогу тваринкам, які постраждали під час катастрофи на Каховській ГЕС.

Попри те, що Анна-Марія перебуває за кордоном, вона зуміла швидко організувати збір коштів (разом ми зібрали 4.500 гривень) та через волонтера Анну Куркуріну, яка ще з початку війни опікується безпритульними тваринками, передати їх на утримання та лікування тварин у лікарні Ветсервіс.

До речі, якщо ви любите тваринок і маєте можливість їх утримувати, зверніться за адресою: місто Миколаїв, Кагатний провулок, 1. Багато тваринок чекають на нового господаря!

Ми дуже щасливі, що долучилися до благородної справи. Приєднуйтеся!