Випуск 2017, 11 А клас


 

Класний керівник
вчитель англійської мови, 
вчитель вищої категорії , старший вчитель 
Димова Олена Михайлівна

 

 

 

Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

БОРЩОВУ ОЛЕКСІЮ – активному учаснику  та дипломанту всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», міжнародних конкурсів «Кенгуру» та « Соняшник», учню, який має  значні досягнення у вивченні окінавськогого дзю-рю карате-до та має сертифікат Миколаївської Обласної Федерації Карате. Стриманому, урівноваженому, вихованому,дисциплінованому юнаку. Нагороджений  грамотою за особисті спортивні досягнення,  організованість, виконавчу дисципліну. 

 

ПАТЛАЙЧУКУ ОЛЕКСІЮ – активному учаснику класного  самоврядування,  дуже ерудованій, неординарній особистості, учаснику та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», «Кенгуру». Нагороджений  грамотою за неординарність, особливий погляд на життя, стриманість, розсудливість.

 

 БАРНА АЛІНІ – активній учасниці  класного самоврядування, активному учаснику та дипломанту всеукраїнських конкурсів «Соняшник», «Колосок», «Кенгуру», учасниці шкільних та міських олімпіад з української мови. Творчій особистості, людині з активною життєвою позицією, з розвиненими гуманітарними здібностями, стриманої, урівноваженої. Постійній учасниці благодійних акцій, концертів. Володарці значків «За честь гімназії». Нагороджена грамотою за старанність у навчанні,організованість, самостійність, творчий підхід до справ.

 

ОВСЯНКУ  АНДРІЮ – активному учаснику класного самоврядування,випускнику музичної школи за класом гітари,учаснику та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Гринвіч», «Кенгуру». Позитивному, порядному, стриманому   учню. Юнаку, який займався акробатикою, плаванням, футболом, кіберспортом. Брав участь у змаганнях, займав призові місця. Нагороджений грамотою за товариськість, стриманість, позитивізм.

 

УДОТОВУ АНДРІЮ  - активному  учаснику класного самоврядування. Талановитому, цілеспрямованому, зі стійкою життєвою позицією,глибоко ерудованому учню, неодноразовому  учаснику шкільних, міських олімпіад та обласних олімпіад з української мови, географії, французької мови. Абсолютному переможцю в міському етапі  олімпіади з французької мови, призеру  обласних олімпіад  з географії та французької мови. Учню, який отримав міжнародний сертифікат  DELF з французької мови, рівень В1. Учаснику обласного етапу конкурсу – захисту наукових робіт МАН (секція англійська мова). Бездоганному  ведучому класних та шкільних свят, постійному помічнику  класного керівника, надійному товаришу.  Володарю  значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений грамотою за нестандартність мислення, сумлінне виконання громадських доручень, позитивізм, надійність.

КОСАРЄВІЙ АННІ – активній учасниці Всеукраїнських конкурсів «Левеня», «Колосок», «Гринвіч», «Кенгуру», активній учасниці  шкільного гуртка «Молодь обирає здоров я». Творчій особистості  та незмінній учасниці  у багатьох мовних конкурсах, блискучій  акторці   та учасниці художнього колективу під керівництвом С.В. Лобзіной, абсолютному призеру  творчого конкурсу, учасниці  лінгвістичної практики у Болгарії від ЧДУ ім. Петра Могили, спортсменці та бронзовому призеру в обласних змаганнях з легкої атлетики. Володарці  значків «За честь гімназії». Нагороджена грамотою за позитивізм, доброзичливість, цілеспрямованість.

ДИЧАКІВСЬКОМУ  ВАЛЕРІЮ – активному учаснику шкільного самоврядування, неповторній творчій особистості, багаторазовому учаснику історичних турнірів, призеру шкільних олімпіад з історії, активному учаснику гімназійних агітбригадах (ЮІР, ДЮП), призеру конкурсу з виразного читання, призеру всеукраїнського конкурсу «Соняшник», лауреату Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Відповідальному, творчому, ініціативному учню, ведучому шкільних свят, обдарованій особистості, учаснику Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «My motherland». Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Володареві  призу учительських симпатій. Нагороджений грамотою за відповідальність, бездоганну поведінку, активну участь в житті школи та класу, високу організованість, вихованість.

ОВЕЧКУ  ІВАНУ – багаторазовому учаснику та дипломанту різноманітних змагань з спортивної акробатиці, володарю 1 дорослого розряду з акробатиці та 2 спортивного розряду з кікбоксингу. Активному  учаснику та дипломанту  Всеукраїнських конкурсів «Галлус», «Гринвіч», «Кенгуру», «Лелека», «Левеня», дипломанту Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» - диплом 3 ступеня Регіонального рівня, одному  з кращих спортсменів класу, призерові районних змагань з футболу «Шкіряний м`яч»,  успішному випускнику дитячої музичної школи,  вихованцю гуртка «Комп`ютерна школа», призеру міського конкурсу з інформаційних технологій, учасникові класних та гімназійних вечорів, джентльмену класу. Вихованій, цілеспрямованій, відповідальній людині, надійному товаришеві. Володарю значків «За честь  гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений грамотою за активну участь у житті класу та школи, оптимістичне ставлення до життя, вихованість, товариськість.

САМУСЄВОЇ  ВЕРОНІЦІ –  активному учаснику класного самоврядування, активній учасниці шкільних конкурсів, переможцю регіонального конкурсу «Молодь обирає здоров"я» в номінації «Фотографії», талановитій танцівниці та дипломанту в категоріях хіп-хоп юніор (чемпіонат Південного Регіону) та кубок Грації. Володарці значків  «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Стриманій, урівноваженої  особистості. Нагороджена грамотою за доброзичливість, участь у самоврядуванні класу.

ДОНЄВУ   ВЛАДИСЛАВУ – активному учаснику класного самоврядуванняучаснику всеукраїнських конкурсів, талановитому акторові, режисеру та постановнику багатьох шкільних  театральних вистав та літературних вечорів, активному учаснику художнього колективу під керівництвом С.В. Лобзіной. Людині  вихованій, самостійній, творчій, з своїм особливим поглядом на життя, власною позицією. Нагороджений грамотою за неординарність, доброзичливість, творчі здібності.

КАЛЮЖНОМУ ВЛАДИСЛАВУ – активному учаснику класного самоврядування, одному з кращих спортсменів гімназії, фізоргу класу, активному учаснику спортивних змагань школи та міста, переможцю у змаганнях з міні – футболу «Олімпійські надії», срібному призеру в обласних змаганнях «Ігри чемпіонів», найкращому нападаючому у турнірі до дня визволення міста Миколаєва, кращому гравцю у турнірі «Шкіряний м`яч» (2 місце в районі), призерові районного конкурсу «Зірниця» в особистому заліку «Біг 300 метрів», срібному призеру у змаганнях з шахів серед школярів Центрального району. Активному учаснику Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч»,   «Кенгуру», дипломанту регіонального рівня Всеукраїнській  українознавчій гри «Соняшник». Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений грамотою за високі показники під час проведення трьохденних навчально-польових занять з юнаками-випускниками м. Миколаєва.  Людині  самостійній та розвиненій, організованій та надійній. Нагороджений грамотою за дієву участь у житті школи та класу, спортивні досягнення, прагнення до самовдосконалення.

КОМАРУ ВОЛОДИМИРУ – активному учаснику класного самоврядування, спортсмену, який має перший юнацький спортивний розряд, зайняв 2 місце в Україні в турнірі найсильніших фехтувальників України в рамках дитячої ліги серед юнаків старшого віку. Активному учаснику  міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», переможцю  Міжнародного конкурсу юних істориків «Лелека», диплом срібна лелека, дипломанту Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» - диплом 2 ступеня Всеукраїнського рівня. Учаснику  та переможцю  наукового  квесту в рамках літньої школи Національного авіаційного університету. Володарю значків «За честь гімназії». Людині  з неповторним поглядом на життя, власною позицією. Нагороджений грамотою за максимальне прагнення до знань, спортивні досягнення, прагнення до самовдосконалення. На сьогоднішній день  вже є студентом  Польського університету за факультетом мехатроніка. 

ПАРНИЦЬКОМУ ВОЛОДИМИРУ – активному учаснику класного самоврядування. Талановитому, ерудованому, цілеспрямованому, з стійкою життєвою позицією юнаку, постійному  учаснику  творчих конкурсів та гімназійних свят та заходів. Неперевершеному ведучому шкільних свят  та каналу  ТАК – TV. Активному  учаснику  загальношкільних  спортивних змагань. Порядному,організованому, дисциплінованому, старанному   виконавцю  громадських доручень, людині самостійній  та розвиненій. Дипломанту Всеукраїнських  конкурсів. Володарю значків «За честь гімназії». Отримав Міжнародний сертифікат IELTS рівня В2. Нагороджений грамотою за виконавчу дисципліну, цілеспрямованість, доброзичливість.

ОНОФРІЙЧУКУ  ЄВГЕНУ  - активному учаснику та переможцю 2 туру конкурсу FLEX, багаторазовому учаснику та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Кенгуру», «Гринвіч». Творчій людині з великим інтелектуальним потенціалом, найактивнішому учаснику шкільних свят, вечорів, талановитому акторові. Переможцю міських олімпіад з історії, володарю значків «За честь гімназії». Нагороджений грамотою за творчий підхід до справ, дієву участь у житті школи та класу, ініціативність, вихованість, активну життєву позицію.

ГОРОДИЩЕНКО КАТЕРИНІ – активній учасниці класного самоврядування, активному учаснику шкільних конкурсів, бронзовому призеру Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека». Людині відповідальної до дорученої справи, урівноваженої, стриманої. Активній учасниці  гімназійного гуртка «Журналістика», лауреату Міжнародного конкурсу шкільних газет. Переможниці  Всеукраїнських змагань з сучасних танців. Володарці  значків «За честь гімназії», призеру фотоконкурсів, лауреату золотого значка «Гордість гімназії» за 1 місце у регіональному конкурсі фотографій. Нагороджена грамотою  за доброзичливість, творчі здібності, активну участь у проектах гімназії.

ЗУБЕНКУ  КОСТЯНТИНУ  - активному учаснику класного самоврядування, призеру Всеукраїнської  українознавчої гри «Соняшник» на шкільному рівні,  срібному призеру Міжнародного конкурсу юних істориків «Лелека», Всеукраїнського конкурсу з німецької мови «Орлятко»,  багаторазовому учаснику та срібному призеру міської олімпіади з німецької мови, призеру математичного конкурсу «Кенгуру»,  переможцю  у змаганнях на шаблях. Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений грамотою за активну життєву позицією, комунікативність.

ЛОЗОВСЬКІЙ ОЛЕНІ – неповторній творчій особистості, активному учаснику класного самоврядування. Неодноразовій учасниці Всеукраїнських  конкурсів «Левеня», «Кенгуру», «Колосок», дипломанту Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» - диплом 3 ступеня Регіонального рівня, учасниці  конкурсів поезії  ім. Т.Г.Шевченка, призерці  шкільних олімпіад з англійської мови, бронзової  призерці  міського етапу конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт МАН з української літератури, активній учасниці гімназійних агітбригад «Молодь обирає здоров’я». Відповідальній, творчій, ініціативній учениці, урівноваженої особистості з чіткою життєвою позицією, блискучій акторці, учасниці художнього колективу під керівництвом С.В. Лобзиной. Володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена грамотою за готовність прийти на допомогу, позитивізм, участь у творчих проектах класу та гімназії,щирість та доброту.

ОБЕРЕМОК МАРІЇ  - президенту гімназії, незмінному та  справжньому лідеру класу, багаторазовому призеру міських олімпіад зі світової літератури, бронзовому призеру всеукраїнського конкурсу з англійської мови «My motherland», випускниці музичної школи за класом фортепіано, дипломанту всеукраїнських конкурсів «Левеня», «Соняшник»,  «Колосок», «Кенгуру». Учасниці обласного етапу конкурсу – захисту наукових робіт МАН (секція англійська мова), активній учасниці гімназійних агітбригад «Молодь обирає здоров’я», ведучій шкільних свят, автору шкільних сценаріїв. Надійному помічнику класного керівника. Володарці  значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена грамотою за позитивізм, вагомий внесок в інтелектуальне та творче життя гімназії, відповідальність, надійність, організованість, доброту, активну життєву позицію, цілеспрямованість.

ВЕДЕРНИКОВІЙ  МАРІЇ – активному учаснику всеукраїнських конкурсів  «Левеня», «Колосок», «Лелека», дипломанту регіонального рівня  Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» бронзовому призеру в конкурсі віршів ім. Шевченка, творчій особистості,людині з розвиненими гуманітарними здібностями.  Володарці значків « За честь гімназії». Нагороджена грамотою за  комунікативність, позитивізм, життєрадісність, самостійність.

 

СИДОРЧУК АНАСТАСІЇ – відмінниці навчання, активному учаснику й дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», багаторазовій учасниці мовних конкурсів ім. Петра Яцика  та Т.Шевченка, учасниці районних фестивалів-конкурсів агітбригад «Молодь обирає здоров`я», срібному призеру міський інтернет - олімпіади зі світової літератури, переможниці в номінації «Твір – найкращій заклик» творчого конкурсу «Лунай, слов `янська  мова», абсолютному переможцю в міському етапі та срібному призеру в обласному етапі Всеукраїнській олімпіади з української мови та літератури, абсолютній переможниці в обласному етапі Всеукраїнський олімпіаді з зарубіжній літератури, переможниці в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з французької  мови, переможниці обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Талановитій співачці, випускниці  музичної школи, ведучій шкільних та гімназійних свят, творчій особистості, блискучій акторці, учасниці художнього колективу під керівництвом С.В. Лобзиной. Володарці  призу учительських симпатій. Володарці  значків «За честь гімназії!», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у навчанні». Нагороджена грамотою за толерантність, бездоганну культуру, надзвичайну працьовитість, старанність, доброту, оптимізм та життєрадісність.

АХМЕТЖАНОВУ  МИКИТІ – активному учаснику спортивних змагань за честь школи, призеру районних спортивних змагань з футболу, одному з найкращих спортсменів гімназії, срібному призеру у  обласних змаганнях  з рукопашного бою, призерові районних конкурсів «Зірниця», «Старти надій», учаснику та бронзовому призерові («вихід силою»)  у змаганні військово-патріотичної гри «Ну – мо, хлопці!», дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Левеня», «Кенгуру», переможцю у Всеукраїнській українознавчій грі  «Соняшник», диплом  2 ступеня  Регіонального рівня. Людині  чесній, самостійній, з активною життєвою позицією, з неповторним почуттям гумору. Учню, який має подяку Миколаївської ради за активну участь у спортивному житті міста, грамоту Миколаївського міськвиконкому за 3 місце в турнірі з футболу, присвяченому Дню міста. Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений грамотою за високі показники під час проведення трьохденних навчально-польових занять з юнаками-випускниками м. Миколаєва. Нагороджений грамотою за вагомий внесок у  військово-спортивні досягнення  гімназії, об`єктивність, принциповість.

ПРИЖИГАЛІНСЬКОМУ ОЛЕКСАНДРУ – активному учаснику шкільних свят та вечорів, помічникові класного керівника, талановитому танцюристу, учаснику ансамблю «НЮАНС», призеру міжнародного конкурсу «Золотий лелека» та міжнародного конкурсу «Чорноморських зорепад», абсолютному переможцю у міському конкурсі «Візуальна  графіка», активному учаснику громадських гімназійних проектів. Толерантній, вихованій, добрій, ініціативній людині. Надійному товаришеві, оптимісту. Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджений дипломом  Миколаївської  міської ради за 1 місце в жанрі «Соціальний рекламний ролик» міського дитячо – юнацького фестивалю – конкурсу аматорського фільму, комп’ютерної графіки та анімації « Весна».   Нагороджений грамотою  за почуття товариськості, оптимізм, участь у творчих проектах класу та гімназії.

СКРЕБЦОВІЙ  СОФІЇ – фізоргу класу,  призеру районних змагань з легкої атлетики та волейболу, талановитій спортсменці,  призеру обласних та регіональних змагань з великого тенісу, володарці першого дорослого розряду з великого тенісу, активній учасниці  та дипломанту Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч». Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена грамотою за спортивні досягнення, прагнення до самовдосконалення, вихованість.

КОЗЛОВУ ПИЛИПУ – одному з найкращих футболістів класу, активному учаснику спортивних змагань з футболу, призеру змагань «Старти надій». Учню, який нагороджений грамотою від Миколаївського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», учаснику змагань з фехтування на шаблях, багаторазовому  учаснику  міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Володарю  значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії» . Цілеспрямованому юнаку, який має прагнення до самоосвітлення та самовдосконалення. Нагороджений грамотою за спортивні досягнення, почуття товариськості, волю до навчання.

ТЮТЮНОВОЙ ЮЛІЇ - активному  учаснику  класного самоврядування, творчій  особистості, дипломанту Міжнародних конкурсів «Лелека», «Гринвіч», срібному  призеру  учнівського конкурсу «Кенгуру». Учасниці  різноманітних свят, конкурсів, благодійних концертів. Відповідальній, творчій, ініціативній, ерудованій учениці. Нагороджена грамотою за об`єктивність, принциповість, творчі здібності.

 

ХАРЧЕНКУ ЯРОСЛАВУ – одному з кращих спортсменів гімназії, переможцеві воєнно-спортивних конкурсів, призерові районних конкурсів «Зірниця», призерові  районних спортивних змагань  з футболу «Шкіряний м`яч», «Старти надій». Активному учаснику та дипломанту Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», Всеукраїнського фізичного  конкурсу «Левеня». Володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Учню, який має подяку Миколаївської міської ради за активну участь у спортивному житті міста. Нагороджений грамотою Миколаївського міськвиконкому за 3 місце в турнірі з футболу, присвяченому Дню міста. Володарю міжнародного сертифікату мовного іспиту IELTS рівня В–2. Стриманій, вихованій людині. Нагороджений грамотою за вагомий внесок у військово-спортивні досягнення гімназії, участь у житті школи та класу.

ПАХОМОВІЙ  НАТАЛІЇ – активній учасниці всіх творчих проектів класу, багаторазовому дипломанту всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Орлятко», учасниці та переможцю олімпіад з хімії, призеру конкурсу «Літературний переклад» (секція німецька мова), активному учаснику шкільного самоврядування, надзвичайно творчій особистості, голосу класу, постановнику всіх танцювальних номерів, талановитій танцівниці   колективу «Пасадена». Надійній помічниці класного керівника. Володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена грамотою за надзвичайний позитивізм, оптимістичне ставлення до життя, енергійність, вихованість, толерантність та культуру поведінки, організацію класу у творчій та навчальній діяльності, сумлінне ставлення до виконання громадських доручень, готовність допомогти, старанність у навчанні.

ПЕРШУКОВУ АРТУРУ –  активному учаснику класного самоврядування, активному учаснику шкільних конкурсів, неперевершеному ведучому класних та шкільних свят, радіо лінійок. Вихованій, стриманій, урівноваженій особистості. Нагороджений грамотою за толерантність, вихованість.