Випуск 2017, 11 Б клас


 

Класний керівник
вчитель англійської мови, 
вчитель вищої категорії 
Макейонок Олена Володимирівна 

 

 

 

 

Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

АРХІРЄЄВОЇ ДАР’Ї ТИМУРІВНІ

Срібній медалістці, абсолютному чемпіону Всеукраїнського турніру юних істориків, володарці номінації «Найкращий рецензент» Всеукраїнського турніру юних істориків, призеру міської олімпіади з французької мови та обласних олімпіад з англійської мови, переможниці конкурсу перекладів з французької мови, активній учасниці творчих та інтелектуальних проектів гімназії, члену журі гри «Що? Де?Коли?» з німецької мови та конкурсу читців з англійської мови, володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», активному учаснику шкільного самоврядування, автору стінгазет до шкільних свят, учасниці театральної постановки з зарубіжної літератури «За двома зайцями». Нагороджена грамотою за оптимізм, життєрадісність , нестандартне мислення та позитивність.

БЕСЧАСТНОМУ ВЛАДИСЛАВУ ІГОРОВИЧУ

випускнику з високим та достатнім рівнем знань, володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», активному учаснику шкільного самоврядування, кандидату на пост Президента гімназії, голові спортивної комісії гімназії, незмінному члену знаменної групи, прапороносцю гімназії, члену ради благодійного фонду гімназії, переможцю  міських та обласних змагань у складі гімназійної команди з баскетболу, учаснику показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, людині дуже високих моральних якостей, з неповторним поглядом на життя, власною позицією. Нагороджується грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, надзвичайну волю до перемоги, вміння долати труднощі, почуття колективізму та відповідальність.

БОГАЧОВІЙ ОЛЬЗІ ОЛЕГІВНІ

відмінниці навчання, призеру міської олімпіади з української мови та літератури, призеру обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П.Яцика (ІІ місце), учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Левеня», «Колосок» та Всеукраїнської гри з української мови «Соняшник», члену команди міського краєзнавчого конкурсу «Що? Де? Коли?», володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», переможниці конкурсу перекладів віршів з англійської мови, ведучий гімназійного конкурсу «Що? Де? Коли?» та багатьох класних заходів, учасниці  театральної постановки «За двома зайцями», члену шефської комісії гімназії, учасниці патріотичного руху України, людині високої самоорганізації та відповідальності. Нагороджена грамотою за надзвичайну сумлінності у навчанні, активну громадську діяльність, творчий підхід до справ, надійність та людяність.

ГРИНЮК АНАСТАСІЇ ОЛЕКСАНДРОВНІ

учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Гринвіч», «Геліатус», учасниці конкурсу перекладів віршів з англійської мови, члену краєзнавчої комісії гімназії, учасниці багатьох виступів агітбригади  «Молодь обирає здоров’я», учасниці благодійний акцій допомоги дітям та безпритульним тваринам, керівнику мікрогруп однокласників з різних предметів, учасниці творчих проектів класу та шкільної вистави «За двома зайцями». Нагороджується за доброзичливість, комунікабельність та готовність прийти на допомогу.

ГРИЦЕНКО МАРИНІ ІГОРІВНІ

випускнику з високим та достатнім рівнем знань, учасниці обласного етапу конкурсі-захисту НДР у Миколаївському територіальному відділенні МАН (секція англійська мова), володарці значку «За честь гімназії», переможниці гімназійного конкурсу перекладів з англійської мови (ІІІ місце), учасниці благодійний акцій допомоги дітям та безпритульним тваринам, автору плакатів до шкільних свят, людині з вольових характером, яка не боїться перешкод. Нагороджується за  цілеспрямованість, відповідальність, старанність та працьовитість.

КОВРИЖКІНУ ДМИТРУ ІГОРОВИЧУ

Активному учаснику класного та шкільного самоврядування, призеру районних змаганьагітбригади ДЮП, призеру районних змагань у велоестафеті, переможцю міського конкурсу військово-патріотичної пісні, учаснику показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту,  володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», ініціатору та учаснику багатьох шкільних та класних благодійних акцій допомоги, організаторута керівнику багатьох творчих проектів класу, постійному помічнику класного керівника, талановитому музиканту-гітаристу, неповторній творчій особистості, фізоргу класу, справжньому джентльмену класу. Нагороджується грамотою за щирість, доброту, почуття гумору, відданість класному колективу, вагомий внесок у гімназійне самоврядування.

КОВТУН ЮЛІЇ СЕРГІЇВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, призеру міської олімпіади з інформатики (ІІІ місце), володарці значків «За честь гімназії», призеру районних змагань агітбригади ДЮП, активному члену самоврядування класу, талановитій художниці, члену гімназійної редколегії, автору стінгазет та плакатів, випускниці художньої школи, активній ведучий власного блога, людині надзвичайно обдарованій та небайдужій до оточуючих. Нагороджується за активну участь у творчих і навчальних класних проектах, за доброту, чуйність та доброзичливість.

КІСЕЛЬОВАЙТЕ КРИСТИНІ АЛЬБЕРТІВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», призеру районних змагань агітбригади ДЮП, активному учаснику гімназійного самоврядування, члену дозвільної комісії гімназії, лідеру класу, автору творчих сценаріїв та ведучий багатьох класних та гімназійних свят, режисеру шкільних театральних вистав з зарубіжної літератури та постановнику хореографічних номерів, капітану гімназійної команди з баскетболу та волейболу, переможцю обласних змагань з волейболу у складі гімназійної збірної, капітану команди та призерові районних військово-патріотичної гри«Джура», багаторічній учасниці народного ансамблю «Ренесанс» - призеру міжнародних премій та конкурсів.  Нагороджується за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, активну життєву позицію, творчі та організаційні здібності, оптимізм та невичерпаний ресурс життєвих сил.

ЛЕБЕДЕНКО АНАСТАСІЇ ЄВГЕНІЇВНІ

відмінниці навчання, абсолютному чемпіону Всеукраїнського турніру юних істориків,призеру міських олімпіад з англійської, французької мов та економіки, переможниці обласного етапу турніру з економіки, володарці міжнародного сертифікатумовного іспиту з французької мови DELF рівня В1 та міжнародного сертифікату з англійської мови IELTS рівня С1, призеру обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови та літератури Т.Г. Шевченка, лауреату значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», володарці почесного звання учительських симпатій члену правової комісії гімназії, ведучій свят класу,активній учасниці всіх позашкільних заходів, учасниці театральної постановки «За двома зайцями», людині виняткових інтелектуальних та творчих здібностей. Нагороджена грамотою за вагомий внесок в інтелектуальні досягнення гімназії, активну життєву позицію, відповідальність та толерантність

МАКЕЙОНОК ВАЛЕРІІ СЕРГІЇВНІ

Дипломанту, активному учаснику шкільного та класного самоврядування, незмінному члену знаменної групи, учаснику показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту,  активному учаснику благодійних акцій для обласного дитячого  будинку міста, благодійній допомоги дитячим інтернатам та притулкам тварин, учаснику волонтерського руху, обдарованій учасниці театральної постановки «За двома зайцями»,  володарці значка «За честь гімназії», учаснику різних творчих класних та гімназійних проектів, креативній особистості. Нагороджена грамотою за відповідальне ставлення до доручень, доброзичливість, наполегливість та оптимістичне ставлення до життя.

МАРЧЕНКО ДАР’Ї ЮРІЇВНІ

відмінниці навчання, учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Геліантус», «Соняшник», члену дисциплінарної комісії гімназії, володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», талановитій  учасниці агітбригади «Молодь обирає здоров’я», надзвичайній ведучий багатьох гімназій свят «За честь гімназії!», «Свято першого та останнього дзвоника», випускних свят, багаторічній солістці народного ансамблю бального танцю «Грація» - Всеукраїнському  переможцю різних конкурсів та фестивалів, активний учасниці спортивних змагань з бальних танців (19 місце у світі), учасниці благодійний акцій гімназії.  Нагороджується грамотою за вагомий внесок у творчий потенціал Миколаївщини, інтелектуальні здібності, активну участь у мистецькому житті гімназії.

МАТВЄЄВОЇ НАДІЇ СЕРГІІВНІ

володарці значка «За честь гімназії», дипломанту конкурсу «Левеня», члену журі гімназійної інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», члену  інформаційної комісії гімназії, автору багатьох тематичних радіоповідомлень, стінгазет та плакатів. Нагороджується грамотою за почуття товариськості, успішну організацію та проведення класних заходів, комунікабельність, творчий потенціал та активну життєву позицію.

 

МЕРКО СОФІЇ АНДРІІВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарці 2 розряду та призеру обласного турніру змагань з шахів, талановитій учасниці  театральної постановки « За двома зайцями» та показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, учасниці патріотичного руху України, володарці значка «За честь гімназії», учасниці благодійних акцій, талановитій художниці, красуні танеповторній творчий особистості. Нагороджена грамотою за щирість, доброзичливість, відвертість та креативність.

ПОЛЯНСЬКІЙ АЛІНІ ДМИТРІВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарці міжнародного сертифікату мовного іспиту з англійської FCE рівня В2, півфіналістці програми обміну майбутніх лідерів FLEX,  володарю значків «За честь гімназії», активному учаснику шкільного та класного самоврядування, члену дозвільної комісії гімназії, учасниці агітбригади ДЮП та волонтерського руху України «Фенікс», учасниці спортивних змагань з кінного спорту, талановитій художниці та  майстрині. Нагороджується грамотою за творчий підхід до справ, надійність, порядність та відповідальність

ПОПОВОЇ АЛІСІ ВАЛЕРІЇВНІ

відмінниці навчання, багаторазовій переможниці обласної олімпіади з французької мови, призеру міської олімпіади з англійської мови (ІІ місце), призеру міського  етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика (ІІІ місце), учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Гринвіч», «Левеня», «Галлус», «Геліантус», «Колосок», володарці міжнародного сертифікатумовного іспиту з французької мови DELF рівня В1, півфіналістці Програма обміну майбутніх лідерів FLEX,члену команди міського краєзнавчого конкурсу «Що? Де? Коли?», володарці значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», учасниці багатьох благодійних акцій, ведучий гімназійної гри «Що? Де? Коли?», учасниці театральної постановки «За двома зайцями», учениці музичної школи по класу фортепіано, багаторічної учасниці танцювального колективу «Юність Прибужжя». Нагороджена грамотою за цілеспрямованість, активну життєву позицію та творчий підхід до справ.

ПІШАКУ ВЛАДИСЛАВУ ДМИТРОВИЧУ

багаторічному чудовому лідеру класу, випускнику з високим та достатнім рівнем знань, призеру міської олімпіади з біології, дипломанту конкурсів «Кенгуру», «Гринвіч», «Левеня», володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», активному учаснику шкільного та класного самоврядування, учаснику показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, члену знаменної групи, прапороносцю гімназії, активному учаснику благодійних акцій для обласного дитячого  будинку міста, благодійній допомоги дитячим інтернатам та притулкам тварин, учаснику волонтерського руху, неперевершеному актору театральної постановки «За двома зайцями», «Євгеній Онєгін» та «Різдвяна історія», активному учаснику гімназійних та класних свят, талановитому багаторічному учаснику танцювального колективу Пірует», життєлюбу, людині багатьох талантів та виняткових людських якостей. Нагороджується грамотою за лідерські якості, дієвість, високу організованість, відповідальність, самостійність, вихованість та вагомий внесок у класне та гімназійне самоврядування.

РОМАНЧУК ЮЛІЇ АНДРІІВНІ

Призеру перекладів віршів з англійської мови, голові шефської комісії класного колективу, учасниці творчих заходів, благодійних акцій та всіх мандрівок класу. Нагороджується грамотою за доброту, чуйність, врівноваженість, готовність допомогти, підтримати та творчий підхід до справ.

 

СЕМАК ЮЛІЇ СЕРГІЇВНІ

Випускниці з розвиненими гуманітарними здібностями, півфіналістці програми обміну майбутніх лідерів FLEX, учасниці танцювального колективу «Джем», Нагороджена грамотою за виконавчу дисципліну, надійність, дієву допомогу у підготовці та проведенні класних заходів.

 

 

СОЛОМКО ДАР’Ї АНАТОЛІЇВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, володарці значку «За честь гімназії», активному учаснику шкільного та класного самоврядування, призеру районних змагань агітбригади ДЮП та показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, члену знаменної групи гімназії, неповторній творчий особистості, багаторічній солістці театру танця «Ритми Планети», зворушливому та чарівному голосу класу, помічникові класного керівника, людині надзвичайно обдарованій та різнобічній. Нагороджена грамотою за вагомий внесок у створення творчого іміджу гімназії, артистизм, витонченість, доброту, принциповість та прагнення до самовдосконалення.

ТАТАРОВІЙ ВЛАДИСЛАВІ ОЛЕГІВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, переможцю міського етапу та учасниці обласногоетапу конкурсі-захисту НДР у Миколаївському територіальному відділенні МАН (секція українська мова), учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Лелека», «Левеня», учасниці конкурсу «FLEX», володарці значку «За честь гімназії» та лауреату золотого значка «Гордість гімназії, активній учасниці шкільного самоврядування, голові дисциплінарної комісії гімназії та секретарю засідань учнівського самоврядування, автору плакатів до шкільних свят, призеру конкурсу перекладів віршів з англійської мови, активній учасниці шкільних та класних проектів, багаторічному помічнику лідера класу та класному керівнику, людині надзвичайно вихованій та дисциплінованій. Нагороджується грамотою за активну участь у житті класу та школи, надійність, об’єктивність, відповідальність та людяність.

ШАРПАНЬ ДАР’Ї ВОЛОДИМИРІВНІ

випускниці з високим та достатнім рівнем знань, призеру районних змагань агітбригади ЮІР, призеру турніру з правознавства Асоціації випускників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, члену знаменної групи, учасниці показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, активній учасниці усіх благодійний акцій класу та гімназії, спортсменці з кінного спорту,багаторічній танцівниці театру «Ритми планети», людині з нестандартним мисленням.  Нагороджена грамотою за бездоганну поведінку, відповідальність, виваженість у всіх вчинках, уміння володіти собою та доброзичливість.

ЩЕКОТОВУ РОМАНУ ВІКТОРОВИЧУ

Призеру Іступені міжнародних конкурсів  « Кенгуру», «Гринвіч», «Левеня» та ІІ ступені конкурсу «Соняшник», володарю значків «За честь гімназії», голові правознавчої комісії класу, члену інформаційної комісії гімназії та автору багатьох презентацій та виступів до національних свят та подій, людині з високим інтелектуальним потенціалом. Нагороджується грамотою за обов’язковість, неординарність та толерантність.

ЯГНІЧЕНКО ДАНИЛУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ

випускнику з високим та достатнім рівнем знань, ерудиту, дипломанту міжнародного конкурсу «Кенгуру» та Всеукраїнської гри з української мови «Соняшник», володарю почесного звання учительських симпатій, одному з найкращих ведучихгімназійних свят, фестивалів та конкурсів, члену журі гімназійного конкурсу читців з англійської мови заходів, талановитому сценаристу та блискучому виконавцю головних ролей у  театральних постановках з зарубіжної літератури «Євгеній Онєгін», «За двома зайцями», «Різдвяна історія», людині виняткових інтелектуальних та творчих  здібностей. Нагороджується грамотою за артистизм, вихованість, високі моральні та духовні якості.

ГОРДЄЄВУ ОЛЕКСІЮ АНДРІЙОВИЧУ

активному учаснику шкільного та класного самоврядування, багаторічному учаснику та призеру міських змагань агітбригади ДЮП, призеру районних змагань у велоестафеті, володарю значків «За честь гімназії», лауреату золотого значка «Гордість гімназії», учаснику показових виступів  під час проведення Дня Цивільного захисту, члену знаменної групи, активному учаснику благодійних акцій для обласного дитячого  будинку міста, благодійній допомоги дитячим інтернатам та притулкам тварин, учаснику волонтерського руху, учаснику театральної постановки «За двома зайцями», переможцю  міських та обласних змагань  у складі гімназійної команди з баскетболу, активному учаснику гімназійних та класних свят, незмінному фізоргу класу та постійному помічнику  класного керівника, людині з великим серцем. Нагороджуються грамотою за безмежну доброту, людяність, позитивність, готовність завжди прийти на допомогу.

КОВАЛЕВА ПОЛІНА ОЛЕКСАНДРІВНА

учасниці та дипломантці Міжнародних конкурсів «Кенгуру» (ІІ ступень), «Геліантус» (ІІІ ступень), учасниці театральних вистав, автору шкільних та класних стінгазет. Нагороджується грамотою за нестандартне світосприйняття, індивідуальність  та прагнення до самовдосконалення.