Випуск 2019, 11 Б клас


Класний керівник
учитель математики,
учитель-методист вищої категорії, 
Лесюк Ольга Семенівна

 

 

 

 

 

 

Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

1. Атанова Дар’я - чудова спортсменка, капітан команди з жіночого футболу. Учасниця гімназійного самоврядування, член команди ЮІР. Неодноразова переможниця всеукраїнських конкурсів «Соняшник», «Геліантус». Володарка значків «За честь гімназії». Доброзичлива, відкрита, позитивна, весела, завжди готова прийти на допомогу.

Нагороджується грамотою за оптимізм, чуйність і позитивне ставлення до життя.

 

2. Барановська Анастасія - випускниця з високим та достатнім рівнями знань, активна учасниця класного самоврядування, заступник лідера класу, організатор і сценарист творчих проектів класу, беззмінна помічниця класного керівника. Учасниця міських олімпіад з української, російської і англійської мов, гарно малює, пише вірші, співає, обожнює читати і виготовляти прикраси своїми руками. Відповідальна, творча, ініціативна, ерудована, з чіткою життєвою позицією. Мріє стати найкращим психологом країни та допомагати людям.

Нагороджується грамотою за творчі здібності, креативність, сумлінне ставлення до навчання, активну участь у реалізації творчих проектів класу, допомогу класному керівникові.

3. Бойко Данило – чудовий спортсмен, активний учасник класних свят, вечорів, надійний помічник класного керівника. Учасник і дипломат учнівських конкурсів «Колосок», «Кенгуру», «Грінвіч», переможець Всеукраїнської інтернет - олімпіади «На урок» з математики у 2018 році. Відповідальний, добрий, працьовитий, самокритичний, кмітливий, з непередаваним почуттям гумору.

Нагороджується грамотою за оптимізм, почуття гумору, відповідальність і допомогу класному керівникові.

4. Волошина Анна - випускниця з високим та достатнім рівнями знань, активна учасниця класного і гімназійного самоврядування, лідер класу. беззмінна учасниця творчих і громадських проектів класу і гімназії. Ведуча класних і гімназійних свят. Брала активну участь у благочинній діяльності. Неодноразова учасниця виступів команди ДЮП. Переможниця міських та обласних фотоконкурсів. Займалась танцями і малюванням, добре готує. Лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Дуже порядна, чуйна, відповідальна дівчина.

Нагороджується грамотою за сумлінне виконання громадських доручень, старанність у навчанні, організованість, доброту, толерантність і допомогу класному керівникові.

5. Вороніна Ксенія - випускниця з високим та достатнім рівнями знань, переможниця обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук з української мови та літератури. Активна учасниця класного самоврядування, творчих проектів класу, благочинних акцій. Лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Займалась сучасними танцями, плаванням, малюванням, журналістикою. Ксенія дуже відповідальна, наполеглива, цілеспрямована, позитивна і весела. Володарка значків «За честь гімназії».

Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання, відповідальність, небайдужість до проблем класу, допомогу класному керівникові.

6. Гребенюк Володимир - неперевершений спортсмен, беззмінний учасник і переможець міських і обласних змагань з легкої атлетики у складі збірної гімназії, найсильніший хлопець паралелі. Серйозно займається воркаутом, гімнастикою, кульовою стрільбою. Нагороджений грамотою Центрально го районного військкомісаріату за активну участь у навчально – польових зборах. Оптиміст, відповідальний, цілеспрямований, мужній, має гострий, допитливий розум.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у військово-спортивні досягнення гімназії, популяризацію здорового способу життя і наполегливість у досягненні мети.

7. Зайцева Наталя  - випускниця з високим та достатнім рівнями знань. Активна учасниця гімназійного самоврядування, член ЮІР. Володарка золотого значка «Гордість гімназії».  Переможниця Всеукраїнської інтернет - олімпіади «На урок» з математики у 2018, конкурсу перекладу віршів з англійської мови. Захоплюється музикою, є випускницею музичної школи. Весела, скромна, працьовита, добра, відповідальна дівчина.

Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання та виконання громадських доручень, відповідальність, старанність, активну участь у житті класу та школи.

8. Задворнова Еліна – многогранна, творча, неординарна особистість. Займається спортом: змішані єдиноборства, важка атлетика, плавання, обожнює подорожувати. Професійно займається художнім татуюванням і пірсінгом, мріє мати власну справу. Весела, активна, дружелюбна, впевнено відстоює власну думку.

Нагороджується грамотою за оптимізм, почуття гумору, самостійність та  активну життєву позицію.

 

9. Кравченко Поліна Сергіївна - неодноразова переможниця міських і обласних олімпіад з англійської та французької мов. Активна учасниця самоврядування гімназії, член ЮІР, незмінна учасниця творчих проектів класу та гімназії. Лауреат золотого значка  «Гордість гімназії». Займається малюванням, танцями, тенісом. Врівноважена, весела, товариська.

Нагороджується грамотою за активну участь у житті класу та гімназії, творчий підхід до справ, комунікабельність і оптимізм.

 

10. Кулініч Єва - випускниця з високим та достатнім рівнями знань.  Переможниця міжнародної американської програми обміну майбутніх лідерів  «FLEX», яка рік навчалася у Сполучених Штатах Америки, активна учасниця класного самоврядування, організатор і сценарист творчих проектів класу, благочинних акцій. Беззмінна помічниця класного керівника, учасниця волонтерського руху. Дипломант Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус», володарка значків «За честь гімназії». Творча, обдарована, ініціативна.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у творчий потенціал класу, інтелектуальні здібності, ініціативність, активну участь у колективних творчих справах, життєрадісність та оптимізм.

11. Лихой Дмитро Андрійович – випускник з достатнім і високим рівнями навчальних досягнень. Спортивна гордість гімназії. Має перший спортивний розряд з баскетболу. Капітан збірної гімназії з волейболу. Переможець міських і обласних змагань з баскетболу та волейболу. Дмитро - активний учасник всіх творчих проектів класу. Був лідером класного колективу. Творчий, артистичний, активний, дотепний, відповідальний, самостійний і цілеспрямований.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, сумлінне ставлення до навчання і виконання громадських доручень, творчість, самостійність, відповідальність і волю до перемоги.

12. Литовченко Єлизавета Романівна - неодноразовий дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Левеня», «Геліантус». Творчо обдарована,креативна особистість із нестандартним мисленням. Займається співом і грою на гітарі. Є активною учасницею творчих проектів класу. Добра, чуйна, оптимістична, завжди готова допомогти товаришам.

Нагороджується грамотою за позитивне ставлення до життя, толерантність, чуйність, творчі здібності і допомогу класному керівникові.

13. Лесюк Андрій Іванович - переможець обласної олімпіади з англійської мови НУК ім. Адмірала Макарова у 2018 р, переможець Всеукраїнської інтернет - олімпіади «На урок» з математики у 2018, 2019 роках, дипломант Всеукраїнського конкурсу «Традиції нашого народу» у 2019 р., переможець міського та обласного туру фотоконкурсу. Неодноразовий переможець Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», «Лелека», «Грінвіч».  Володар значків «За честь гімназії». Творча, високоінтелектуальна, неординарна особистість.

Нагороджується грамотою за інтелектуальні здібності, почуття гумору, нестандартність мислення, чуйність і толерантність.

14. Литвинова Катерина Олегівна - активна учасниця класного самоврядування, волонтерського руху, беззмінна учасниця творчих і громадських проектів класу і гімназії. Має  творчі здібності: гарно співає, танцює, є випускницею музичної школи. Неодноразова переможниця конкурсів і фестивалів  балету. Дипломант учнівських конкурсів «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус», «Колосок». Чуйна, відверта, позитивна, добра, щедра дівчина. Незмінна помічниця класного керівника.

Нагороджується грамотою  за активну участь у творчих проектах школи й класу, чуйність, людяність, допомогу класному керівникові.

15. Марченко Даніїл Андрійович - активний учасник всіх шкільних свят і вечорів. Має високий творчий та інтелектуальний потенціал. Переможець обласної олімпіади з англійської мови Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова у 2019 році. Неодноразовий переможець Міжнародного математичного конкурсу  «Кенгуру», «Грінвіч», «Геліантус», «Колосок».  Випускник комп’ютерної академії «Шаг». Стриманий, врівноважений, вихований, відповідальний. Лідер з відсутності пропусків уроків.

Нагороджується грамотою за відповідальне ставлення до навчання, надійність, вихованість, толерантність і уміння  володіти собою.

16. Михаєлян Еліна Генрівна – випускниця з високим і достатнім рівнями знань, неодноразова переможниця міських і обласних олімпіад з англійської і французької мов, міської олімпіади з технологій, учасниця Всеукраїнської олімпіади з французької мови у місті Львів, отримала диплома міжнародного мовного конкурсу IELTS (рівень С1). Активна учасниця гімназійного і класного самоврядування. Член команди ДЮП. Режисер і ведуча багатьох гімназійних свят. Лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Багато років займалась танцями і була неодноразовою переможницею танцювальних конкурсів. Гарно співає, грає на фортепіано. Творча, артистична, енергійна, ініціативна, цілеспрямована, має лідерські задатки.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, активну участь в учнівському самоврядуванні, відповідальність і творчий підхід до справ,  креативність, цілеспрямованість  і допомогу класному керівникові.

17. Міняйлов Олег Олексійович – випускник з достатнім і високим рівнями знань, дворазовий переможець міської олімпіади з математики, міської олімпіади з англійської мови, обласної олімпіади з  англійської мови Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова. Переможець міських і обласних змагань з волейболу. Член знаменної групи гімназії. Лауреат золотого значка  «Гордість гімназії». Олег – активний учасник учнівського самоврядування, всіх творчих проектів класу. Креативний, творчий, артистичний, гарно танцює, багато читає, захоплюється електронікою.

Нагороджується  грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, творчий підхід до справ, креативність, відповідальність, толерантність і небайдужість до проблем класного колективу.

18. Пальона Валерія Сергіївна – активна учасниця гімназійного самоврядування, член ЮІР, незмінна учасниця творчих проектів класу та гімназії, ведуча гімназійних свят. Переможниця міських літературних конкурсів декламаторів. Заради досягнення мрії закінчила музичну школу по класу естрадного співу, 6 років займалась театральним мистецтвом. Була переможницею театральних конкурсів у Миколаєві, Харкові та Львові. Творча, артистична, товаристська, активна, відповідальна.

Нагороджується грамотою за активну участь у шкільному учнівському самоврядуванні, реалізацію творчих проектів, комунікабельність та артистизм.

19. Россомаха Ірина Дмитрівна – випускниця з високим та достатнім рівнями знань, активна учасниця учнівського самоврядування, творчих проектів класу та гімназії. Була лідером класу.  Брала активну участь у спортивному житті гімназії, неодноразова переможниця міських легкоатлетичних естафет. Член знаменної групи гімназії. Лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Ірина захоплюється танцями. Багато років є учасницею танцювального колективу «Юнги», з яким неодноразово перемагала на Всеукраїнських і міжнародних танцювальних конкурсах, останній з яких - «Празький зорепад». Дівчина відповідальна, самостійна, цілеспрямована, має організаторські здібності.

Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання, творчі здібності, відповідальність, небайдужість до проблем класу і допомогу класному керівникові.

20. Ручка Роман Андрійович – віце-президент гімназії, активний учасник гімназійного самоврядування, виступів агітбригад, благодійних акцій, ведучий багатьох гімназійних свят. Роман є переможцем обласного турніру з правознавства і Всеукраїнського турніру юних істориків, дипломант міжнародного мовного конкурсу IELTS (рівень В2). Лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Творчий, енергійний, амбітний, наполегливий. Займався танцями, є випускником музичної школи.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, активну участь в учнівському самоврядуванні, цілеспрямованість і наполегливість у досягненні мети.

21. Самоуков Іван – активний учасник класного самоврядування, незмінний фізорг класу, учасник всіх творчих проектів класу. Спортсмен, кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби. Постійний член збірної команди гімназії з легкої атлетики і волейболу. Нагороджений грамотою Центрального районного військкомісаріату за активну участь у навчально – польових зборах. Володар значків «За честь гімназії». Самокритичний, розумний, комунікабельний, дуже веселий, товариський.  Своє майбутнє пов’язує з комп’ютерними технологіями, мріє прославитись на весь світ.

Нагороджується грамотою за вагомий внесок у військово-спортивні досягнення гімназії, почуття гумору, оптимізм, колективізм, цікавість до проблем класу.

22. Савчук Григорій Юрійович – випускник з високим та достатнім рівнями знань, активний учасник класного самоврядування, всіх громадських і творчих проектів класу і гімназії. По закінченню початкової школи був визнаний Учнем року. У цьому році отримав приз вчительських симпатій. Активно займається спортом: веслуванням та плаванням. Мріє стати архітектором.  Григорій дуже відповідальний, старанний, надійний, дотепний, вихований юнак.

Нагороджується грамотою за  сумлінне ставлення до навчання, творчі здібності, порядність, відповідальність і  наполегливість у досягненні мети.

23. Ткачов Максим  Дмитрович - активний учасник класних свят і вечорів, надійний помічник класного керівника. Учасник і дипломат учнівських конкурсів «Колосок», «Кенгуру», «Грінвіч». Багато років займається рукопашним боєм, є призером чемпіонату Європи (ІІІ місце) у Голандії. Має артистичні здібності. Є випускником музичної школи. Веселий, комунікабельний, дотепний, з оптимістичними поглядами на життя, фахівець з прикрашання дійсності.

Нагороджується грамотою за оптимізм, почуття гумору, невичерпаний ресурс життєвих сил  і допомогу класному керівникові.

24. Шеремет`єв Гліб Дмитрович – активний учасник шкільного самоврядування,   благодійних акцій, дипломант Міжнародного конкурсу «Кенгуру», учнівських конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Соняшник», автор шкільних та класних стіннівок. Безвідмовний помічник класного керівника. Активно займається спортом, має багато перемог з плавання. Веде власний блог у мережі Інтернет. Любить тварин і мріє навчитись їх лікувати.

Нагороджується грамотою за доброту, людяність, позитивність, порядність і вихованість.