Випуск 2020, 11 А клас


 

 

Класний керівник
учитель німецької мови,
учитель-методист вищої категорії, 
Кожущенко Олена Петрівна

 

 

 

 

 Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

 

 

Адубецький Антон Валентинович - Номінант загальноміської премії ,,Надія року, стипендіат Президентської премії за перемогу у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з правознавства у 2019 році, триразовий переможець Всеукраїнського турніру юних істориків, переможець Всеукраїнської олімпіади з історії активний учасник й багаторазовий дипломант Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», «Гринвіч», дипломант Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», багаторічний володар значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Абсолютний переможець обласного конкурсу читців (гран прі). Антон Валентинович був учасником програми з навчання у Кембріджскому університеті, це неординарна талановита та творча особистість. Нагороджений грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, дієву участь у житті школи й класу, активну життєву позицію, прагнення до самовдосконалення.


Гречаний Андрій Андрійович – учасник та призер Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня» та конкурсу «Соняшник», володар значків «За честь гімназії», Андрій Андрійович – активна творча людина, завжди брав активну участь у творчих проектах гімназії та класу. У складі футбольної команди займав призові місця. Це цікава життєрадісна особистіть. Нагороджується грамотою за обов’язковість, неординарність та толерантність.

 


Гурська Вероніка Андріївна - випускниця з високим та достатнім рівнями знань, дипломант Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Соняшник», «Левеня». Нагороджена значком, «За честь гімназії». Вероніка має неординарні здібності до техніки, захоплюється спідкубінгом, (збирає кубік Рубіка за 9 секунд). Вероніка мріє стати інженером-конструктором, робототехніком. Нагороджується грамотою за доброзичливість, комунікабельність та готовність прийти на допомогу.

 


Дмитроченко Катерина Євгенівна - закінчила школу з оцінками високого та достатнього рівня. Катерина - учасниця та дипломант Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Колосок» та Всеукраїнської гри з української мови «Соняшник», володар значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії», переможниця шкільного конкурсу читців, ведуча багатьох класних та загальногімназійних заходів. Катерина, завжди була активним учасником агітбригади ДЮП, та екобригади. Це людина високої самоорганізації та відповідальності, має неперевершені акторські здібності. Нагороджена грамотою за надзвичайну сумлінність у навчанні, активну громадську діяльність, творчий підхід до справ, надійність та людяність.


Дьомін Микита Сергійович - талановитий спортсмен, багато років Микита займався настільним тенісом, має багато нагород міжнародного рівня. Микита приймав активну участь в заходах під керівництвом класного керівника. Микита - чесна та порядна людина з високим інтелектуальним потенціалом. Нагороджений грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, позитивізм та вихованість.


Кауфман Анна Ігорівна – випускниця з високим та достатнім рівнями знань, старанна талановита учениця, яка має ґрунтовні знання з усіх предметів. Анна неодноразово приймала участь та перемагала в міських інтернет олімпіадах з хімії та математики. Володар першого місця в конкурсі читців віршів німецькою мовою. Анна - дипломант Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Орлятко», активний учасник учнівського самоврядування та колективних творчих справ, володар 3 значків "За честь гімназії". Анна Ігорівна – талановита вокалістка, яка багаторазово перемагала у Всеукраїнських конкурсах.
Анна нагороджується грамотою за цілеспрямованість, наполегливість у досягненні мети, старанність у навчанні, активну участь у проведенні колективних творчих справ.


Кашуба Наталя Максимівна - творча талановита особистість. Нагороджена значком «За честь гімназії» за активну участь в шкільному самоврядуванні. Наталя – талановита художниця, в 11 класі організувала персональну виставку картин в театрі ім. Чкалова. Нагороджується грамотою за активну участь у житті гімназії, відданність мистецтву та створення творчого іміджу рідної школи.

 


Кононенко Катерина Олександрівна – закінчила гімназію з оцінками високого та достатнього рівня, учасниця та дипломант Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Колосок» та Всеукраїнської гри з української мови «Соняшник». Катерина – талановита спортсменка, 8 років вона успішно займається карате. В старших класах розкрився ії режисерский талант. Вона активний учасник усіх гімназійних свят акцій і благодійних заходів. Нагороджена грамотою за спортивний характер, активну громадську діяльність, творчий підхід до справ, наполегливість у досягненні мети.


Костенко Анастасія Дмитрівнвна - активна учасниця шкільного самоврядування, переможець конкурсу «Лідер року», організатор творчих проектів класу, яскрава творча особистість, має акторський талант. Головна роль у виставі «Багато галасу з нічого» стала неперевершеним взірцем акторської майстерності. Серйозна, толерантна, організована, наділена організаторськими здібностями. 3 роки обиралася лідером класу, постійна учасниця та організатор різноманітних конкурсів, гімназійних свят, незамінна ведуча загальношкільних заходів. Анастасія - активна та спортивна дівчина. З 7 класу у складі волейбольної команди школи тричі посіла 1 місце на міському рівні, була членом знаменної групи, учасником агітбригади ДЮП, та екобригади. Анастасія зробила внесок в інтелектуальний потенціал гімназії. В 9 класі вона посіла 2 місце в міській олімпіаді з зарубіжної літератури, в 10 класі - 3 місце. Анастасія – переможець Всеукраїнського проекту «Агенти змін» переможець Міжнародного конкурсу шкільних медіа, посіла 2 місце в міському конкурсі за кращий відеоролик на екологічну тему. З відзнакою закінчила школу журналістики, в 10 класі організувала і провела міське свято «Cosmoport». Активна учасниця Міжнародного конкурсу «Гринвіч», Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», «Лелека», надійний помічник класного керівника. Багаторазова володарка значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджена грамотою за активну життєву позицію, участь у творчих і навчальних проектах класу та школи, обов’язковість та небайдужість.


Кротова Ксенія Андріївна – золотий голос гімназії. З5 років займала призові місця на міжнародних вокальних конкурсах, (Греція – 1місце, Болгарія - 1 місце). Приймала активну участь у творчих проектах школи та класу. Ксенія зробила вагомий внесок у спортивний потенціал гімназії. Багато років у складі баскетбольної команди школи захищала честь гімназії. Ксенія - дипломант Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», «Гринвіч», «Соняшник». Ксенія – надзвичайно активна творча людина, володар значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Ксюша – дуже добра, чуйна, щира людина з дуже високим рівнем емоційного інтелекту. Нагороджена грамотою за вагомий внесок у мистецький потенціал Миколаївщини, активну діяльність у розвитку гімназії, вагомий внесок у створення позитивного іміджу школи.


Морозенко Матвій Миколайович - активний учасник класного самоврядування, творчих класних проектів. Наділений почуттям гумору, та акторськими здібностями, неординарна особистість, має широке коло захоплень. Активний учасник творчих гімназійних проектів. Учасник Міжнародної Всеукраїнської гри «Соняшник», Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня». Нагороджений грамотою за доброзичливість, почуття колективізму, оптимізм.

 


Морозов Кіріл Олександрович закінчив гімназію з оцінками високого та достатнього рівня, має виражені математичні здібності. Кіріл - активний учасник Всеукраїнських конкурсів “Гринвіч” Левеня” ,“Соняшник ”, ”Колосок”, усіх шкільних та позашкільних заходів та благодійних акцій. Має багато здібностей та талантів. Кіріл майстерно грає в шахи, отримав 1 місце в шаховому турнірі (4 розряд), розвиває свої творчі та акторські здібності, майстерно зіграв роль в шкільному спектаклі «Багато галасу з нічого». Нагороджений грамотою за сумлінне виконання громадських доручень, готовність допомогти товаришам, старанність у навчанні, доброту, толерантність.


Мусалик Іван Денисович зробив великий внесок у спортивні досягнення рідної школи, багато років у складі шкільної збірної з баскетболу займав призові місця на рівні міста Миколаєва та України. Іван – майстер гри в шахмати, закінчив художню школу, самостійно пройшов курс гри на гітарі, цікавиться проблемами бізнесу, активно розвивається в цьому напрямку мріє стати успішним бізнесменом. Іван Денисович - дуже творча талановита і артистична людина, він приймав участь в спектаклі театру ім. Чкалова. Нагороджений грамотою за нестандартність мислення, комунікативність, оптимізм і життєрадісність.


Обіход Микола Леонтійович - закінчив гімназію з оцінками високого та достатнього рівня. Микола - активний учасник класного самоврядування. Талановитий, глибоко ерудований, цілеспрямований, зі стійкою життєвою позицією, постійний учасник творчих конкурсів, класних свят і заходів. Триразовий переможець міського етапу учнівської олімпіади з французької мови (8,9,10 клас). Микола – переможець конкурсу читців французькою мовою. Активний учасник Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня», дипломант Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник». У коло захоплень входять різні види спорту. Особливі досягнення в рукопашному бої (4 золоті медалі на рівні Миколаївської області) Микола-лауреат гімназійної нагороди «За честь гімназії», володар золотого значка «За честь гімназії». Нагороджений грамотою за вагомий внесок у створення інтелектуального іміджу гімназії, дієву участь у житті рідної школи.


Палій Олександр Юрійович - зробив вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії. У складі шкільної команди був багаторазовим переможцем районних та міських змагань з баскетболу, волейболу, гандболу та футболу, Олександр – володар золотого значка «Гордість гімназії» талановита особистість, активний учасник колективних творчих справ класу. В старших класах особливо розкрився акторський талант Олександра, коли він прийняв участь в постановці п‘єси Шекспіра «Багато галасу з нічого» та літературному вечорі іспанської поезії. Олександр мріє стати відомим актором і шоуменом і цілеспрямовоно йде до своєї мети. Олександр – це втілення оптимізму та життєрадісності, це – талановитий режисер та постановник відеороликів про життя класу. Нагороджується грамотою за дієву участь у житті класу, колективних творчих справах, дружелюбність, щирість та оптимізм.


Парасіч Ангеліна Віталіївна – душа та інтелект класу. Ангеліна -переможець міських та обласних олімпіад . В 10 класі – зарубіжна література та географія,11 клас – 1 місце на олімпіаді з географії, призер міського етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика. В 10 та 11 класах у складі команди Ангеліна посіла 1 місце на обласному етапі турніру юних географів. Ангеліна - талановита поетеса та письменниця. Вона є переможцем 10 міжнародного літературно-художнього конкурсу для дітей та молоді «Гренадери, вперед». Збірка її власних віршів увійде в творчу скарбницю Миколаївщини. Ангеліна – талановитий музикант, вона професійно грає на фортепіано та співає. Ангеліна – активна учасниця всіх мистецьких та громадських заходів гімназії, була активним членом агітбригади ДЮП. Володар значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії», нагороджена грамотою за позитивізм, лідерські якості, організацію класу у творчій і навчальній діяльності, толерантність, бездоганну культуру поведінки. Нагороджена Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у навчанні».

 

Пашкевич Ігор Вадимович - володар значка «За честь гімназії» активний учасник Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Соняшник», «Колосок». Ігор має математичні здібності та захоплюється програмуванням. В 9 класі Ігор посів 3 місце на міській олімпіаді з інформатики. Багато років Ігор професійно займався музикою (саксофон), брав активну участь в творчих проектах класу. Нагороджується грамотою за вірність мрії, готовність допомогти товаришам, доброту, толерантність.

 


Петров Микита Сергійович - лауреат значка «За честь гімназії». Активний член шкільного самоврядування. Це людина з великим інтелектуальним потенціалом, нестандартним мисленням, почуттям гумору. Він талановитий музикант, учасник рок – групи. Микита нагороджений грамотою за участь у творчих проектах гімназії за допомогу у створенні відеофільмів про клас, креативність та самостійність.

 


Пономаренко Ростислав Павлович – має атестат з оцінками високого та достатнього рівня, активний учасник Всеукраїнських конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Соняшник», «Колосок». Нагороджений дипломом лауреата 11 Міжнародного конкурсу фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україна» 2017 р. - в номінації «Комп‘ютерний дизайн». Ростислав має сертифікат рівня В1 з англійської мови, отриманий при Міжнародному університеті LCC (Литва) в 2016 році став учасником конференції компанії “Alltech “- США, успішно пройшов курс при КМБШ (Києво- Могилянська Бізнес Школа), у 2020 р. посів 1 місце в Миколаєві в гонці з роздільним стартом (велоспорт). Пономаренко Ростислав Павлович - нагороджується грамотою за внесок у колективні творчі справи, старанність у навчанні, самостійність, наполегливість у досягненні мети, прагнення до самовдосконалення.

Рудинська Валерія Олександрівна - неординарна сильна особистість. Валерія закінчила гімназію з оцінками високого та достатнього рівня. Активна учасниця громадських та творчих проектів гімназії, учасник та дипломант Всеукраїнської гри «Соняшник», конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Лелека». Валерія - творча артистична людина, в 11 класі вона талановито зіграла у виставі «Багато галасу з нічого». Валерія мріє стати нейрохірургом і наполегливо йде до своєї мрії. Нагороджена грамотою за нестандартність мислення, оптимізм і життєрадісність.


Твердовська Лоліта Монахімівна – неповторна творча особистість, активна учасниця учнівського самоврядування, член дозвільневої комісії учкому, учасниця гімназійних конкурсів, агітбригади ДЮП та екобригади (2 місце в Миколаєві) яскрава ведуча загально гімназійних свят, активна учасниця флешмобів, благодійних концертів. Нагороджена Дипломами Всеукраїнської гри на регіональному рівні «Соняшник», Всеукраїнського інтерактивного історичного конкурсу «Лелека». Лоліта приймала активну участь в олімпіадах по хімії, англійській та німецькій мові. Лоліта- багатогранна творча особистість. Вона грає на фотрепіано, займається вокалом, вишивкою та малюванням. Володар значків «За честь гімназії», золотого значка «ГОРДІСТЬ ГІМНАЗІЇ».
Нагороджена грамотою за невичерпний ресурс життєвих сил, позитивізм, неординарність, участь у творчих проектах класу і гімназії.


Фучило Дарья Станіславівна - активна учасниця класного самоврядування, творчих заходів, неодноразова учасниця та призер Міжнародних конкурсів «Гринвіч», «Левеня», «Лелека». Володарка значків «За честь гімназії. Дар я – талановита акторка, свій талант вона відкрила на вечорі іспанської поезії. Дар я багато років займалася бально – спортивними танцями, має призові місця на Всеукраїнських конкурсах. Ця дівчина – готовий вихователь та психолог, неодноразово брала участь в роботі з дітьми з особливими потребами, проводила квести та конкурси. Нагороджена грамотою за готовність прийти на допомогу, обов’язковість у виконанні доручень.


Чередниченко Ілля Олександрович - один з кращих спортсменів гімназії, призер та переможець міських та Всеукраїнських змагань з кікбоксингу, призер районних змагань з футболу, активний учасник та ведучий шкільних свят, вечорів, учасник постановки п‘єси Шекспіра «Багато галасу з нічого» та літературного вечора іспанської поезії, учасник й дипломант Всеукраїнських конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека», «Гринвіч», переможець Всеукраїнського турніру з історії та переможець обласного турніру з правознавства. Володарь значків «За честь гімназії». Нагороджений грамотою за вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії, високі творчі можливості, активну участь у громадському житті школи, наполегливість в досягненні мети та сміливість у відстоюванні своєї думки.


Шаповалов Богдан Юрійович - закінчив гімназію з оцінками високого та достатнього рівня, дипломант Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Колосок», «Левеня», «Лелека».
Богдан 8 років успішно займався великим тенісом, брав активну участь у шкільних змаганнях з футболу. Богдан зробив вагомий внесок в командну перемогу в шкільному турнірі з географії. Це творча людина. Богдан Юрійович на відмінно закінчив музичну школу за спеціальністю саксофон, розкрив свій акторський талант, приймав участь у виставі за п’єсою Шекспіра «Багато галасу з нічого» був активним учасником благодійних акцій та колективних творчих справ класу та гімназії. Шаповалов Богдан нагороджується грамотою за активну участь у житті школи й класу, колективних справах, надійність, людяність, відповідальність.