Випуск 2020, 11 Б клас


 

Класний керівник учитель історії та права, учитель-методист вищої категорії,  Заслужений учитель України Відайко Геннадій Вікторович

 

 

 

 

Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

 

Жук Катерина Дмитрівна. Золота медалістка! Середній бал атестата – 11,8 – найвищий показник по гімназії за останні  роки. Учениця, яка протягом усіх 11-ти років показувала знання лише високого рівня. Відмінниця навчання протягом усіх 11-ти років  навчання. Переможниця шкільного конкурсу «Учениця року - 2013». Неодноразова переможниця міських, обласних, учасниця Всеукраїнських етапів Всеукраїнських олімпіад з української мови й літератури, зарубіжної літератури, французької, англійської  мов. Протягом 2017-2020 р. брала участь та стала абсолютною переможницею займала перші місця у фінальному етапі Міжнародного конкурсу учнівсько-студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови й літератури імені П.Яцика. Лише у 2019-2020 н.р. Катерина посіла найбільшу кількість призових місць у гімназії - 7 місць в олімпіадах різних рівнів і 3 місця (місто, область, Україна) у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, установивши таким чином своєрідний рекорд. Лауреат гімназійної літературнoї премії імені Дмитра Кременя за збірку творів. Переможниця математичного онлайн-турніру “Matholymponline”, переможниця Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Гринвіч, Геліантус, Кенгуру, Соняшник, Золотий Лелека, Колосок (у галузях хімії, фізики, біології), Абсолютна переможниця Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» 2017, 2018, 2019 років. Переможець ГІМНАЗІЙНОГО конкурсу літературного перекладу з французької мови, з російської на англійську Всеукраїнського конкурсу імені Петра Яцика.  Протягом 3 років Регулярно організовує та проводить екскурсії для іноземних студентів НУК ім. адмірала Макарова, займається волонтерською діяльністю як перекладач для студентів з Індії в ЧНУ їм Петра Могили. Протягом 8 років займалася бально-спортивними танцями. За цей час брала участь у багатьох конкурсах, турнірах. Посідала перші та другі місця, разом з колективом завойовували гран-прі різноманітних фестивалів. Активна та творча особистість. Завжди впевнена у своїх силах та знає, до чого прагне. Цілеспрямована, завжди готова допомогти, ніколи не опускає руки. Володарка сертифікату Delf рівня a2 з французької мови. Абсолютна переможниця міського, обласного  етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у  МАН України (секція «українська мова»), на захисту була представлена унікальна робота надзвичайно високого рівня, тема якої взагалі в Україні ще не розроблена і може бути запропонована на здобуття звання кандидата філологічних наук. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні української мови й літератури, зарубіжної літератури, англійської та французької мов, громадянської освіти».

Приходько Олена Сергіївна. Середній бал атестата – 11,6. Золота медалістка! Відмінниця навчання протягом усіх 11-ти років  навчання. Неодноразова переможниця міських обласних та Всеукраїнських  етапів Всеукраїнських олімпіад з української мови й літератури, географії, англійської, французької мови, Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика, Міжнародного конкурсу учнівсько-студентської молоді імені Т. Шевченка. Посіла 1 місце в обласному турнірі юних правознавців та отримала нагороду як “Найкращий доповідач”. Президент гімназії, активна учасниця гімназійного і класного самоврядування, член команди ДЮП, сценарист, режисер і ведуча багатьох гімназійних свят, організатор волонтерських заходів. 8 років навчалася в музичній школі, яку закінчила з відзнакою. Саме там посіла багато призових місць з гри на фортепіано та співу в хорі. Крім того, пише власну музику. Як переможниця міжнародної американської програми обміну майбутніх лідерів «FLEX» рік навчалася у США, де посіла перше місце в “Науковій олімпіаді” у штаті Північна Дакота та представляла свою школу на Національному рівні в Нью-Йорку в Корнельському університеті. Під час перебування в США Олена відпрацювала волонтером близько 100 годин; була запрошена спікером, для того щоб розповісти про Україну більше аніж 500 американцям. Фіналістка Всеукраїнської програми Ukraine Global Scholars для обдарованої молоді України. Володарка міжнародного сертифікату з англійської мови TOEFL (рівень с1). Переможниця міського, обласного  етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у  МАН України (секція «комп’ютерні науки»). Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні української мови й літератури, англійської та французької мов, інформатики та інформаційних технологій».

Дяків Валерія Олександрівна. Середній бал атестата – 11,5. Золота медалістка. Відмінниця  навчання протягом усіх років навчання, активна учасниця гімназійного і класного самоврядування. Неодноразова переможниця Всеукраїнських олімпіад з української мови й літератури, переможець Міжнародних конкурсів з української мови й літератури імені Т.Г Шевченка та П.І. Яцика, Всеукраїнських олімпіад із англійської та німецької мов. Професійно протягом багатьох років займалася бально-спортивними та сучасними танцями, де неодноразово ставала переможницею Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів. Валерія є чудовою спортсменкою, яка неодноразово представляла МГ2 у складі волейбольної команди і команди із Захисту Вітчизни, яка посідала призові місця на спортивних змаганнях. Випускниця Міжнародних курсів банківської справи, які закінчила  з відзнакою. Цілеспрямована та завзята, завжди викладається на 100%. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Масько Таїсія Михайлівна. Середній бал атестата – 11,3. Учениця з високим рівнем навчальних досягнень. Неодноразова переможниця міських та обласних етапів Всеукраїнських олімпіад з хімії, правознавства, обласного турніру з правознавства. Призерка Всеукраїнських інтернет-олімпіад з математики та української мови брала участь в МАН з англійської мови, у спортивно-воєнних змаганнях «Джура», виступала в КВК. Багато років професійно займалася латино-американськими танцями, фехтуванням і була призеркою змагань м. Київ, м. Ужгород, Румунії. Активна учасниця класних проектів та гімназійних заходів. Працелюбна, спортивна, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, вихована, дисциплінована, цілеспрямована. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».  Нагороджується Похвальною грамотою МОН України « За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Олійник  Софія Олегівна. Середній бал атестата – 11,1. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Переможниця Обласного конкурсу творчих і наукових робіт з української літератури «Мрію словом я торкнутись серця…». Дипломант конкурсу наукового товариства учнів з географії «Альтаїр». Коло інтересів пов’язано з мистецтвом та мандрівками. Понад десяти років була учасницею зразкового ансамблю танців «Юнги», у складі якого неодноразово ставала переможницею Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів сучасного та народного танцю. Активна учасниця класних та гімназійних заходів. Ініціативна, відповідальна, комунікабельна, тактовна і вихована, артистична, має почуття гумору, що допомагає долати всілякі негаразди, які трапляються на життєвому шляху. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Серебро  Марія Володимирівна. Середній бал атестата – 11,3. Учениця з високим рівнем навчальних досягнень. Неодноразова переможниця турніру «Юних географів» у складі команди Миколаївської гімназії 2 на міському та обласному рівнях, брала участь у Всеукраїнських змаганнях. Професійно займається хіп-хопом протягом 7 років. Чудовий імпровізатор. Неодноразово посідала місця на обласних та Всеукраїнських змаганнях, має перше місце на міжнародному рівні.  Цілеспрямована, весела,  відповідальна, мріє стати лікарем. Переможець (1 місце) міського  та обласного  турнірів юних географів у складі гімназійної команди. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти, географії».

Москаленко Руслана Русланівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень,  учасниця Всеукраїнських олімпіад з французької та англійської мов, переможниця конкурсу літературних перекладів з англійської мови та призерка конкурсу літературних перекладів з французької мови, призерка районного та міського етапу конкурсу творчих робіт «Український сувенір», призерка Інтернет-олімпіади з математики. Брала участь в МАН з української мови та літератури (журналістика). Спортсменка, входить до резервного складу збірної України з фігурного катання, кандидат у майстри спорту з фігурного катання, неодноразова переможниця багатьох Всеукраїнських та Міжнародних змагань, бронзова призерка Чемпіонату України 2019 року, увійшла в десятку найкращих на Чемпіонаті Європи з фігурного катання. Діюча артистка Одеського театру на льоду. Активна учасниця класних проектів та гімназійних заходів. Займалася вокалом, сучасними та спортивно-бальними танцями, малюванням. Творча, спортивна, артистична, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована особистість. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Синицина Юлія Арменівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Переможниця міських етапів Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури, географії та фізики, Міжнародного конкурсу ім. П. Яцика. 6 років навчалась у музичній школі №2, була неодноразовою переможницею міських конкурсів; неодноразова переможниця міських та обласних турнірів з географії; учасниця предметних тижнів природничо-математичного циклу; переможниця міського етапу МАН; переможниця обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з географії; учасниця республіканського етапу Всеукраїнського турніру юних географів. У 2019-2020 н.р. стала переможницею (1 місце) міського  та обласного  турнірів юних географів у складі гімназійної команди. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні географії, Громадянської освіти».

Табаковська Тетяна Максимівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. 4 роки відвідувала секцію танців. Відмінниця (до 7 класу). Лідер класу (4 роки). Захоплюється польською культурою та сприяє її популяризації. Переможниця обласного етапу конкурсу ім. Петра Яцика (10-ий клас). Нагорода у номінації найсентиментальніше виконання вірша французькою мовою. Міжнародний сертифікат IELTS рівня В2. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

 

Казимир Михайло Віталійович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Учасник спортивного клубу «Айкідо Миколаїв», здобув коричневий пояс, звання кандидата в майстри спорту. Закінчив комп’ютерну академію «ШАГ». Переможець міських та обласних етапів Всеукраїнських олімпіад  з Німецької мови протягом останніх років. Отримав Міжнародний сертифікат з німецької мови Test Daf (B2-C1). Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Щирий, добрий, яскравий лідер класу.

 

Погорєлов Артем Володимирович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Протягом 6 років відвідував секцію карате, де останній рік займав посаду тренера, отримав фіолетовий пояс. Два роки присвятив боксу, зайняв 3-е місце у міському турнірі з боксу. Два роки відвідував секцію моделювання та електроніки, роботи були на Всеукраїнській виставці. Постійний учасник Всеукраїнських олімпіад з англійської мови. Учасник військово-патріотичної гри «Джура», член збірної команди на змаганнях "Нумо, хлопці", багаторазовий учасник районних та міських змагань зі стрільби та триборства. Відповідальний, позитивний, цілеспрямований хлопець, наполегливий у навчанні, гарний співрозмовник, душа колективу, надійний товариш. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Вареник Тетяна Романівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень, активній учасниці всіх виховних проектів класу, неодноразовому дипломанту Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Лелека», учасниці предметних тижнів гуманітарного й природничо-математичного циклів.  Переможниця Обласного конкурсу  читців  «Сміхослов», конкурсу  читців-декламаторів  «Нас  єднає  Тарасове  слово», учасниця Всеукраїнського   флеш-мобу  «Кобзар – серце  України»,  присвяченого 204-й  річниці  від  дня  народження  Т. Г. Шевченка. Дуже талановита та обдарована людина, яка стала абсолютною переможницею (1 місце) престижного  обласного конкурс читців «Нас єднає Тарасове слово», активна учасниця команди КВК гімназії Ліга Гумору (дитяча команда), впродовж 2 років була активним членом учнівського самоврядування, талановита співачка, акторка, чудова подруга, тактовна, комунікабельна, вихована. Надійна помічниця класного керівника, щира, чуйна та відповідальна. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».  Нагороджується Похвальною грамотою МОН України « За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Гетманцева Карина Сергіївна. Учениця з високим і достатнім рівнями знань, цілеспрямована та самодостатня людина. Активна учасниця у колективних творчих справах, беззмінна помічниця класного керівника. Сумлінно та відповідально ставилася до навчального процесу. Займалася кінним спортом, де також досягла успіхів. Переможниця міського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у  МАН України (секція «зарубіжна література»). Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

 

Левицький Андрій Іванович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Спортсмен, член збірної України з шахів, чемпіон України з шахів до 18 років, майстер спорту, володар звання «Учень  року 2013р»; переможець шкільного і призер міського етапів Всеукраїнських олімпіад з англійської мови; успішно склав іспит на сертифікат TOEFL з англійської мови рівня В2-С1; вирізняється почуттям гумору і логічним мисленням. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». 

 

Фоменко Олексій Вікторович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Під час навчання продемонстрував достатній та високий рівень знань. Двократний призер міських олімпіад з інформаційних технологій. Переможець (1 місце) міського  та обласного  турнірів юних географів У складі гімназійної команди, приймав участь у Всеукраїнському турі турніру. Навчався в Комп’ютерній Академії «ШАГ», яку закінчив з відзнакою, на 4-му рейтинговому місці Академії. Переможець та призер районної легкоатлетичної естафети, зональних змагань з військово-прикладного триборства, стрільби з пневматичної гвинтівки. Член гімназійних команд з легкої атлетики, із захисту Вітчизни «Сокіл», команди «Ну-мо, хлопці», член знаменної групи Миколаївської гімназії 2. Людина з власною позицією, відповідальний, цілеспрямований, який доводить справу до кінця, вміє наполегливо прямувати до своєї мети. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні інформатики, інформаційних технологій».

Головченко Єлизавета Валеріївна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Учасниця шкільного самоврядування. Неодноразово приймала участь у шкільних змаганнях, член знаменної групи. Неодноразово приймала участь у концертах школи. Закінчила музичну школу на відмінно з двох напрямів: вокал та фортепіано. 10 років занять фортепіано, та 6 років занять вокалом. 10 років співу в зразковому ансамблю «Привіт», 11 років танців у зразковому ансамблю танцю «Юнги», розвивала здібності плавання. Займається спортом у напряму Cross Fit. Добра, ввічлива, готова завжди прийти на допомогу, «душа кампанії», має добре почуття гумору, відкрита для своїх однокласників, старанна. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Тищенко Марина Ігорівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Учасниця шкільного самоврядування; учасниця змагань зі стрільби та переможниця олімпіад з трудового навчання. Закінчила музичну школу по класу фортепіано на відмінно, учасниця багатьох музичних конкурсів. Займається йогою, великим тенісом, а також займалася сучасними танцями, 10 років займалася вокалом. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Добра, чуйна, завжди готова прийти на допомогу.

 

Овсепян Роман Андранікович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Брав участь у спортивних змаганнях з футболу за шкільну команду декілька років поспіль. Паралельно зі школою займався програмуванням та самовдосконалювався. Три роки відвідував комп‘ютерну академію «Шаг» та отримав диплом. Відвідував різні курси з програмування два роки. Неодноразовий призер Всеукраїнських конкурсів Кенгуру (математика), Левеня (фізика), Гринвіч (англійська мова), Соняшник (українська мова). Брав участь у змаганні серед хлопців «Нумо, хлопці». 6 років займався футболом, 3 роки - айкідо, 1 рік - дзюдо. Має ціль у житті і йде до неї через усі перешкоди. Захоплюється музикою і полюбляє грати на гітарі. Завжди готовий працювати в команді.

Клименко Анастасія Олексіївна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Старанно навчалась упродовж усіх років. Брала активну участь у житті гімназії та класу. Виступала в КВК. Навчалась у художній школі. П'ять років професійно займалась гімнастикою, неодноразова переможниця спортивних змагань. Також грає в баскетбол. Анастасія має високий естетичний смак і хист до рукоділля. Творча, енергійна, добра, цілеспрямована, прекрасний друг. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Кузьменко Аліса Олександрівна. Випускниця з високим та достатнім рівнями знань, активна учасниця шкільних заходів, володарка Міжнародного сертифікату з англійської мови TOEFL рівня B2. Займалася художньою гімнастикою та бально-спортивними танцями. Учениця мовної школи в Литві в університеті американського зразка, де була відзначена, як одна з найкращих. Багаторазова переможниця різноманітних Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів з танців, нагороджена дипломом "Краща танцівниця за підсумками 2017 року". Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України « За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти»

Тимощенков Андрій Андрійович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Активний громадський діяч, волонтер, справжній лідер, засновник громадського руху «Колір нації». Володар нагород «За честь гімназії». Основний гравець збірної Гімназії з футболу. Отримав нагороду «The leader of the future» в британській школі Bromsgrove  school. Ведучий шкільних свят. Неодноразово ставав лідером та фізоргом класу. Був обраний головою зводу на уроці Захисту Вітчизни. 8 років танцював у зразковому ансамблі танцю «Юнги». Грав у молодіжному клубі МФК «Миколаїв». Неодноразово брав участь у губернаторських виставах для дітей. Багато разів грав у КВН. Має відмінне почуття гумору. Креативний, харизматичний та дуже амбіційний. Володар Міжнародного сертифікату з англійської мови IELTS рівня В2. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Сироватко Валерія Олександрівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень, творча особистість, енергійна, доброзичлива. Брала участь в багатьох олімпіадах шкільного рівня, переможниця олімпіад попередніх років з української мови й літератури та англійської мови. Найулюбленішими предметами в школі є французька, англійська та історія. З дитинства займається спортом, танцями, гімнастикою та дзюдо. Обожнює спорт, цікавиться читанням класичної та зарубіжної літератури, малюванням, іноземними мовами, вдосконалює свої знання у китайській мові. У майбутньому мріє стати незалежною людиною, працювати на роботі мрії за кордоном та знайти своє справжнє покликання. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Черкун Єгор Олександрович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Лідер 11-Б класу, активний учасник гімназійного самоврядування й громадських проектів, неперевершений ведучий шкільних заходів. Неодноразовий переможець Всеукраїнських конкурсів з фізики, математики, англійської та української мови.  Учасник Всеукраїнської олімпіади МАН з англійської мови. Єгор - блискучий актор та беззмінний асистент на театральних й концертних виступах, міських святах. Він є переможцем на обласному конкурсі читців ім. Валерія Бойченка. Володар почесного сертифікату «За честь гімназії». Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні Громадянської освіти».

Хаврюта Іван Дмитрович. Учасник та переможець міських та обласних етапів Всеукраїнських олімпіад  з Інформатики, інформаційних технологій  та англійської мови. Професійно займався  мистецтвом малюванням. Перемагав у міських та обласних змаганнях. Учасник та переможець Всеукраїнських конкурсів Соняшник, Гринвіч, Кенгуру та Левеня. Закінчив комп'ютерну академію "Шаг" як один з кращих випускників. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у вивченні інформатики, інформаційних технологій».

 

Лобзін Андрій Андрійович. Учень з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Талановитий випускник музичної школи по класу фортепіано, композитор, творча особистість, учасник змагань «Ну-мо, хлопці», учасник КВК гімназії №2, переможець міського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у  МАН України (секція «біологія, медицина»), який у майбутньому обов’язково стане талановитим лікарем-хірургом. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

 

Білик Поліна Русланівна. Учениця з високим і достатнім рівнями навчальних досягнень. Учасниця багатьох Всеукраїнських олімпіад шкільного рівня, член  Миколаївського Територіального відділення МАН України, неповторна творча особистість, з дитинства займається бальними та спортивними танцями, зараз займається  танцями в стилі hip-hop, у вільний час, окрім танців, полюбляю малювати. Улюбленими предметами в школі є іноземні мови, історія. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Поліна дуже оптимістична, доброзичлива та допитлива особистість.

 

Головченко Марк В’ячеславович. Протягом декількох років займав посаду заступника лідера класу, також був кандидатом у президенти школи. Брав участь в олімпіадах з інформатики, регулярно захищав честь школи на змаганнях с футболу та баскетболу та займав призові місця на районних та обласних змагання. Протягом 9 років займався футболом та виступав у складі команди. У 2019 році представляв Україну на Міжнародних молодіжних обмінах у Швейцарії, Польщі та Словаччині. Отримав безцінний досвід у спілкуванні з однолітками з країн Європи. Марк має добре  почуття гумору, кмітливість, доброту, чесність та старанність. Завжди готовий до контакту з людьми. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Челенгіров Іван Володимирович. Навчався в музичній школі, клас гітара. Відвідував секцію з великого тенісу 3 роки. Закінчив комп'ютерну академію "Шаг". Пройшов курс перекладача в Чорноморському університеті ім.  П. Могіли. Зайняв 2 місце на гімназійному конкурсі літературного перекладу з української мови на англійську.  Займався кросфітом 2 роки.  Працював оператором комп'ютерного набору (5 місяців). Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».