Випуск 2020, 11В клас


 

Класний керівник
учитель французької мови,
учитель-методист вищої категорії, 
Гершкович Інна Анатоліївна

 

 

 

 

 

 Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

 

Авдєєва Марія – випускниця з достатнім і високим рівнями навчальних досягнень, спортивна гордість України. КМС з кінного спорту, 1 місце на чемпіонаті України, призерка міжнародних змагань. Марія – активна учасниця класного самоврядування, благодійних проектів класу, спортивних шкільних змагань. Доброзичлива, відкрита, позитивна, весела, завжди готова прийти на допомогу. Нагороджується за оптимізм, чуйність і позитивне ставлення до інших і до життя.

 

Барданова Анастасія – срібна медалістка, відмінниця навчання, активна учасниця класного і гімназійного самоврядування, заступник лідера класу. Неодноразова переможниця міських і обласних олімпіад з української мови, міських олімпіад з історії. Випускниця музичної школи, володарка значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Відкрита, творча, цілеспрямована. Нагороджується Похвальною грамотою МОН України «За особливі досягнення у навчанні». Нагороджена грамотою за вагомий внесок в інтелектуальне та творче життя гімназії, відповідальність, надійність, активну життєву позицію.


Білик Олександра – активна учасниця класного самоврядування, організатор творчих проектів класу. Талановита спортсменка, КМС з художньої гімнастики, посіла 1 місце в чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, 1 місце в чемпіонаті України з танців (контемп). Добра, чуйна, оптимістична. Нагороджується грамотою за творчі здібності, толерантність, сумлінне виконання громадських доручень.

 

 

Васіна Єлизавета – випускниця з достатнім та високим рівнями знань, активна учасниця класного та шкільного самоврядування, володарка Міжнародного сертифікату з англійської мови IELTS рівня С 1. Відповідальна, доброзичлива, самостійна. Нагороджується грамотою за цілеспрямованість, старанність, працьовитість та небайдуже ставлення до життя.

 


Верховодова Єлизавета – відмінниця навчання, лауреат нагороди «За честь гімназії», володарка золотого значка «Гордість гімназії», неодноразова переможниця міських та обласних олімпіад з французької мови, незмінний член гімназійної збірної з волейболу та баскетболу, чемпіон міста й області. Отримала Міжнародний сертифікат з англійської мови IELTS рівня С 1. Людина з власною позицією, розвиненим почуттям гідності, надійний товариш. Нагороджується грамотою за видатні успіхи у вивченні іноземних мов, нестандартність мислення, організованість, розсудливість, вагомий внесок у спортивні досягнення гімназії. 

Галкіна Діана – Випускниця з високим та достатнім рівнями навченості, активна учасниця класного самоврядування, володарка Міжнародного сертифікату FCE рівня В2 з англійської мови, переможниця міського туру олімпіади з французької мови. Закінчила музичну школу з класу віолончелі. Переможниця спортивних змагань з волейболу та баскетболу. Творча, обдарована, цілеспрямована, має гострий розум. Нагороджується грамотою за видатні успіхи у вивченні історії та громадянської освіти, сумлінне ставлення до навчання, відповідальність і творчий потенціал.


Дзина Влада – випускниця з високим та достатнім рівнями знань, учасниця спортивних змагань з волейболу та баскетболу, чемпіон міста й області. Володарка значків «За честь гімназії». Відповідальна, ерудована, з чіткою життєвою позицією. Нагороджується грамотою за позитивізм, самостійність, надійність, популяризацію спортивних досягнень класу й гімназії.

 

 

Журавльова Аліна – випускниця з достатнім та високим рівнями знань, активна учасниця класного самоврядування та благодійних акцій класу. Захоплюється музикою й танцями, займається вокалом, є випускницею комп’ютерної академії «Шаг». Відповідальна, щира, чуйна, завжди готова допомогти. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання і виконання доручень, толерантність, творчий підхід до справ.

 


Івакін Нікіта – лауреат гімназійної нагороди «За честь гімназії», лідер класу, активний член класного й гімназійного самоврядування, учасник спортивних змагань з футболу. Відкритий, позитивний, оптимістичний, завжди готовий прийти на допомогу. Нагороджується грамотою за активну участь у колективних справах, творчість, популяризацію здорового способу життя, артистичність та позитивне ставлення до життя.

 

Кондратюк Тетяна – випускниця з достатнім та високим рівнями знань, на відмінно закінчила музичну школу з класу акордеону. Захоплюється малюванням, музикою, фотографією, талановито знімає та робить монтаж відео. Самостійна, творча, з своїм особливим поглядом на життя, власною позицією. Нагороджується грамотою за доброзичливість, старанність, неординарність, творчі здібності.

 


Лазаренко Олександр – активний учасник гімназійного самоврядування, чудовий спортсмен, організатор і сценарист святкових концертів, незрівняний актор, володар значків «За честь гімназії». Незмінний командир збірної команди на змаганнях «Нумо, хлопці», член знаменної групи. Відкритій, веселий, креативний, мужній та цілеспрямований. Нагороджується грамотою за вагомий внесок в творче життя гімназії, надійність, товариськість, лідерські якості та популяризацію традицій гімназії.


Латій Давід - активний учасник класного і гімназійного самоврядування, неодноразовий учасник військово- спортивних змагань, член збірної команди на змаганнях «Нумо, хлопці». Життєрадісний, комунікативний, активний учасник благодійних акцій класу. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до виконання громадських доручень, позитивізм, щирість та почуття товариськості.

 


Мамотенко Софья - випускниця з достатнім та високим рівнями знань, на відмінно закінчила музичну школу з класу гітари, активна учасниця класних проектів та заходів. Неодноразовий дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Левеня», «Гринвіч», «Геліантус». Переможниця музичних соло та оркестрових конкурсів 2017-2019 років. Надійний помічник класного керівника, творча особистість, щира, чуйна та відповідальна. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання, самостійність, старанність та оптимізм.

 

Матвєєв В’ячеслав - випускник з достатнім та високим рівнями знань, учасник та дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Гринвіч», «Галус», член збірної команди на змаганнях «Нумо, хлопці», активний учасник проектів класу. Дотепний, розумний, на все має свою власну точку зору. Нагороджується грамотою за неординарність, особливий погляд на життя, стриманість та розсудливість.

 


Мовенко Данило - випускник з достатнім та високим рівнями знань, учасник та дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Гринвіч», «Геліантус», активний учасник класного самоврядування. Займається воркаутом. Самостійний, цілеспрямований, товариський. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до виконання громадських доручень, позитивізм, готовність прийти на допомогу.

 

 


Нікогосян Амалія – талановита співачка, учасниця та дипломант численних співочих конкурсів, абсолютна переможниця міського конкурсу дитячих вокальних колективів «Запали свою зірку». Дипломант Всеукраїнського конкурсу з французької мови «Галус». Активна учасниця гімназійного самоврядування, лауреат нагороди « За честь гімназії». Творча, позитивна, з розвиненим почуттям колективізму. Нагороджується грамотою за вагомий внесок в творчі досягнення гімназії, позитивне ставлення до життя і допомогу класному керівникові.


Нуждов Сергій – учень з високим та достатнім рівнем навченості, багаторазовий призер міських та обласних олімпіад з географії й англійської мови, переможець міського та обласного турів турніру з географії, володар Міжнародного сертифікату з англійської мови IELTS рівня C 1. Активний учасник класного та гімназійного самоврядування, володар відзнаки «Гордість гімназії». Має гострий, допитливий розум, чудове почуття гумору. Стриманий, цілеспрямований, ініціативний, лідер, спроможний повести за собою. Нагороджується грамотою за видатні успіхи у вивченні географії та англійської мови, креативність, активну участь у реалізації творчих проектів класу й гімназії.


Ржевський Ілля – учасник та дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Левеня», «Гринвіч», «Геліантус», активний учасник проектів класу. Захоплюється музикою та інформаційними технологіями. Добрий, завжди в гарному гуморі, має почуття гумору. Нагороджується грамотою за позитивне ставлення до життя, толерантність, товариськість та доброзичливість.

 

 

Рижов Сергій - учасник та дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Левеня», «Гринвіч», «Геліантус», «Галус», активний учасник класного самоврядування. Помічник класного керівника, незмінний учасник благодійних акцій класу. Щирий, надійний, доброзичливий, цілеспрямований. Нагороджується грамотою за відповідальність, організованість, небайдужість до успіхів класу та толерантність.

 

 

Сорока Анастасія – випускниця з достатнім та високим рівнями знань, неодноразова переможниця Всеукраїнських конкурсів «Соняшник», «Геліантус», «Гринвіч», «Колосок», володарка диплома Міжнародного мовного конкурсу FCE рівня С 1 з англійської мови. Талановита випускниця модельного коледжу «Legend Models Management». Активна учасниця благодійних акцій. Обдарована, творча, самостійна, неординарна. Нагороджується за нестандартність мислення, креативність, оптимізм і позитивне ставлення до життя.


Хорошилов Олександр – талановитий спортсмен, переможець міських та районних змагань з баскетболу, призер районного етапу змагань з футболу, призер обласного етапу конкурсу «ДЮП», районного етапу конкурсу «Екологічні бригади». Переможець шкільних змагань «Нумо, хлопці» у складі збірної команди, учасник Знаменної групи, активний учасник класного та гімназійного самоврядування, володар відзнаки «Гордість гімназії», незмінний ведучий гімназійних заходів. Посів 1 місце в обласному конкурсі творчих і наукових робіт «Мрію словом я торкнутись серця…». Вихований, самостійний, добропорядний та надійний. Нагороджується грамотою за вагомий внесок та популяризацію творчого потенціалу гімназії, відповідальність. Креативність, власну життєву позицію.


Чечикова Ольга – учениця з високим та достатнім рівнем знань, неодноразовий дипломант Всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Соняшник», «Лелека», «Гринвіч», «Галус». Переможниця першого та дипломант другого етапу захисту наукових робіт МАН з журналістики. Закінчила музичну школу по класу вокалу та фортепіано, займалася танцями. Була лідером класу. Незмінна учасниця всіх класних заходів, надійна помічниця класного керівника. Нагороджується грамотою за старанність у навчанні, надійність, активну життєву позицію, бездоганну культуру та відповідальність.