Випуск 2021, 11 А клас



Класний керівник

учитель англійської мови,
учитель-методист вищої категорії,
Бурдикіна Анна Валерівна

 

 

  

  

 

 Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

 Ангеліна Дікіна

– надзвичайно талановита художниця, переможниця міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсів та арт-проектів: «Пейзажі рідного міста», «Я маю право», «Моя неосяжна Україна». Має здібності у вивчені іноземних мов. Успішно захистила курсову роботу НТУ "Альтаїр" з англійської мови на тему «Арт терапія». Активна учасниця шкільних та класних проектів та заходів. Володарка золотого знаку «За честь гімназії». Чуйна та доброзичлива дівчина. Незмінний мандрівник в шкільних подорожах, надійний друг. 

 Балкова Маргаріта

– Незмінний лідер класу, надійний друг, незамінний помічник класного керівника. Лідер учнівського самоврядування. Відповідальна, працелюбна, чуйна дівчина. Впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Переможниця шкільної олімпіади з географії. Кандидат в майстри спорту зі спортивно-бальних танців, тренер молодшої та хобі групи. Маргарита завжди займає  активну позицію, яка виявляє її творчий здібності та лідерські якості. Маргарита – це «Серце» класу. 

 Брижатий Роман

– незалежний, сміливий юнак, надійний друг та «душа компанії». Має синій пояс по карате шотокан, скейтбордист та кіберспортсмен. Призер (диплом ІІ ст) Всеукраїнської олімпіади «На урок» з англійської мови. Активний учасник шкільних та класних проектів та заходів.  

 

 Форманчук Володимир

– врівноважена, цілеспрямована особистість. Успішно закінчив комп'ютерну академію «ШАГ». Захоплюється футболом. Володар знаку «За честь гімназіЇ».

 

 

 Глінка Максим

– веселий, оптимістичний хлопець, «душа компанії», захоплюється спортом. Активний учасник шкільних та класних проектів та заходів та мандрівник в шкільних подорожах.

  

  

 Головченко Аліса 

– цілеспрямована, працелюбна, творча дівчина. Активна учасниця шкільних та класних проектів та заходів та незмінний мандрівник в шкільних подорожах. Надійний помічник класного керівника. Багаторазова переможниця Міжнародного конкурсу шкільних медіа у номінації «За внесок у розвиток освіти», переможниця конкурсу декламаторів. Переможниця загальноміської програми «Городянин року- 2017» у номінації «Наша надія. Мистецтво». Переможниця програми «Майбутнє Миколаївщини - талановиті діти». Закінчила з відзнакою Дитячу музичну школу 1, за фахом академічний спів. Випускниця театрального гуртка Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії «Академія пані Куліси». Випускниця Зразкового колективу «Театра пісні «Натхнення». Ведуча шкільних, міських, всеукраїнських та міжнародних заходів, переможниця та лауреат всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів і фестивалів. Володарка золотого знаку «За честь гімназії». 

 Кіхтенко Андрій

– врівноважений та незалежний, але в той самий час, чуйний, надійний та доброзичливий. Має надзвичайні здібності та навички в ІТ технологіях. Успішно закінчив комп'ютерну академію «ШАГ».

  

  

 Котков Василь

– сильна особистість та надійний друг. Розсудлива та цілеспрямована людина. Має повагу та авторитет серед вчителів та  однолітків. Неодноразовий переможець шкільної та міської олімпіади з географії. Переможець І етапу МАН з географії. Володар знаку «За честь гімназіЇ».  Активний учасник шкільних та класних проектів та заходів та незмінний мандрівник в шкільних подорожах.

    

 Кузьміна Регіна

надзвичайно талановита, креативна, неординарна особистість. Переможниця шкільних та міських олімпіад з зарубіжної літератури та англійської мови. Володар сертифікату міжнародного іспиту з англійської мови FCE рівня B2, фіналістка та переможниця Міжнародної програми FLEX 2019-2020, Успішно захистила курсову роботу НТУ "Альтаїр" з англійської мови на тему «Феномен жанра фільмів жахів». Впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Багаторазова переможниця Міжнародного конкурсу шкільних медіа у номінації «За внесок у розвиток освіти», найкращий лідер учнівського активу гімназії, сценарист та режисер класних та шкільних свят та творчих заходів, член знаменної групи. Володарка золотого знаку «За честь гімназії».  

 Лаврушина Лія

– скромна, але надзвичайно талановита дівчина. Має високі досягнення у навчанні. Багаторазова переможниця шкільних, міських та обласних олімпіад з англійської та французької мови. Переможниця міської олімпіади з української мови та літератури. Має надзвичайні навички критичного мислення, впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Успішно захистила курсову роботу НТУ "Альтаїр" з психології на англійській мові на тему «Вплив страху на людину». Активна учасниця класних та шкільних проектів та свят, віддана учасниця клубу мандрівників класу. Має високі досягнення у вивченні  IT технологій.  Успішно завершила навчання в комп’ютерної академії «ШАГ». Багаторазова переможниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів з бально-спортивних танців протягом 11 років. Володарка золотого знаку «За честь гімназії».

 Мандра Софія

– творча, неординарна особистість. Має різноманітний спектр талантів. Нагороджена грамотою Управління культури Миколаївської області державної адміністрації за високий рівень відповідальності та виконавську майстерність під час участі у виставі Миколаївського Академічного Художнього російського драматичного театру присвяченої 7- річчю Перемоги. Талановита художниця та володарка надзвичайного голосу. Впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Активна учасниця шкільних та класних проектів та заходів. Багаторазова учасниця та переможниця районних, міських та обласних змагань з волейболу. Володарка знаку «За честь гімназії». Чуйна та турботлива дівчина.  

 Савченко Данііл

- цілеспрямований, працелюбний, неординарний молодий чоловік. Має високі досягнення у вивчені англійської мови та здібності в точних галузях науки. Переможець шкільних та міських олімпіад з фізики. Має повагу серед вчителів та  однолітків за незалежність власної думки. Досвідчений боєць карате. Володар знаку «За честь гімназіЇ».

  

 Шамян Артур

– відмінник навчання. Призер міських олімпіад з англійської мови, хімії, математики. Переможець обласного турі Міжнародної олімпіади з прикладної лінгвістики, Всеукраїнської олімпіади з англійської мови в НУК ім. адмірала Макарова. Володар приза учительских симпатій та золотого знаку «За честь гімназії», впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks.  Кандидат в майстри  спорту по шахам, 1 розряд з плавання. Захоплюється боксом. Надзвичайно порядний, чесний, дисциплінований, цілеспрямований та вольовий молодий чоловік. Надійний друг та соратник для однокласників та класного керівника. 

 Животовський Марат

– «Золотий голос». Багаторазовий володар Гран-прі в Міжнародному конкурсі «У Галицькім Колі», «Пісенна Мозаїка», «Джерело юних талантів 2021». Лауреат І ступеня Міжнародного Фестивалю-Конкурсу « Wawelskie Skarby». Активний учасник шкільних та класних проектів та заходів, впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Незмінний мандрівник в шкільних подорожах. «Надійне плече» класного керівника. Творчий, неординарний, працелюбний та надійний.

 

 Зотова Софія

– відмінниця навчання протягом 11 років. Отримала золоту медаль «За високі досягнення у навчанні». Неодноразова переможниця шкільних та міських олімпіад з української мови, біології та англійської мови. Призер (диплом ІІ ст) Всеукраїнської олімпіади «На урок» з англійської мови, потужний англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Переможниця шкільного конкурсу «Учениця року - 2014». Активна учасниця агідбригад, гімназійного і класного самоврядування, член команди ЮІР, ведуча багатьох гімназійних свят, лідер класу. Протягом 10 років займається бально-спортивними танцями. За цей час брала участь і перемагала у багатьох конкурсах, турнірах. Кандидат в майстри спорту з бально-спортивних танців та художньої гімнастики, чемпіонка України та Європи зі спортивно-бальних танців. Протягом шкільного життя поєднувала відмінне навчання й танцювальне життя. Солістка народного ансамблю бального танцю «Грація». Працює тренером бальних танців з 14 років, тренує юніорський та ювенальський склад  ансамблю. Одна з кращих спортсменок гімназії, багаторазова учасниця та переможниця районних, міських та обласних змагань з бігу, легкої атлетики та волейболу. Талановита випускниця коледжу моделей “Legend Models”, яка представляла Україну на модельних контрактах в інших державах. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії», володарка приза учительских симпатій. 

 Гришак Єлізавета

– незалежна, сильна особистість. Має здібності як у гуманітарних дисциплінах, так і в точних науках. Дівчина має творчі здібності та свій стиль. Зарекомендувала себе, як талановитий фотограф, а також як впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Володарка золотого знаку «За честь гімназії».

 

 Короленко Катерина

– щорічна переможниця Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Грінвіч». Переможниця Всеукраїнської олімпіади «На урок» з англійської мови, впливовий англомовний оратор гімназійної конференції TED Talks. Переможниця конкурсу літературного перекладу з англійської мови 2021. Посіла 3 місце на шкільній олімпіаді з англійської мови 2020. Успішно захистила курсову роботу НТУ "Альтаїр" з англійської мови. Призерка Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Кришталева мрія» 2016, м. Київ. Призерка IV Міжнародного благодійного фестивалю казок «Kazkar» 2016, м. Львів. Лауреатка Відкритого Міжнародного фестивалю-конкурсу театру та мистецтва слова «Золотий Пегас» 2016, м. Дніпро у складі театральної студії «Чердачок». Талановита режисерка, операторка та монтажерка відео, бас-гітаристка, сценаристка позакласних заходів. Надзвичайно талановита, чуйна, порядна та цілеспрямована особистість.  

 Шарапова Лариса

– доброзичлива, чуйна, порядна дівчина. Цілеспрямована та працелюбна. Має досягнення в вивченні гуманітарних дисциплін та в спорті (повітряна аеробіка). Успішно захистила курсову роботу НТУ "Альтаїр" з англійської мови. Учасник та переможниця міських міжшкільних спортивних змагань. Володарка знаку «За честь гімназії».