Випуск 2021, 11Б клас


Класний керівник
учитель англійської мови,
старший учитель,
Білик Дар'я Валентинівна

 

 

 

 

 

 Атестати про повну середню освіту видані таким випускникам:

 

 

 Авер'янова Лаура

- талановита й обдарована людина, золота медалістка, відмінниця навчання, активна учасниця класного і гімназійного самоврядування, заступник лідера класу. Неодноразова переможниця міських і обласних і Всеукраїнських олімпіад з української мови, міських олімпіад з німецької мови, хімії і зарубіжної літератури. Багаторазово нагороджена дипломами Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і Міжнародного конкурсу ім. П. Яцика. Володарка значків «За честь гімназії», лауреат золотого значка «Гордість гімназії». Відкрита, творча, цілеспрямована. Нагороджена грамотою за вагомий внесок в інтелектуальне та творче життя гімназії, відповідальність, надійність, активну життєву позицію лідерські якості, організацію класу у творчій і навчальній діяльності, толерантність, бездоганну культуру поведінки. 

 Алексеєнко Олександра

- займалася гімнастикою і легкою атлетикою. Учасник і переможець обласних і міжнародних змагань, учасниця спортивних загальногімназійних змагань з легкої атлетики. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Творча, енергійна, добра, цілеспрямована, прекрасний друг. 

 

Баштова Катерина

- член учнівського самоврядування. З раннього дитинства активно займається вокалом і танцями в різних напрямків. Є переможницею різноманітних вокальних конкурсів.  Творча й неординарна особистість. Талановита танцівниця, учасниця і член журі місцевих і обласних змагань з танців. Самостійна, творча, з своїм особливим поглядом на життя, власною позицією. Нагороджується грамотою за доброзичливість, старанність, неординарність, творчі здібності.

Берідзе Соф'я

- активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Активна учасниця загальногімназійних та класних заходів. Вихована і порядна дівчина. Відповідальна, щира, чуйна, завжди готова допомогти. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до навчання і виконання доручень, толерантність, творчий підхід до справ.

Білоконь Даніїл

- учасник різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Відкритий, позитивний, оптимістичний, завжди готовий прийти на допомогу. Нагороджується грамотою за активну участь у колективних справах, творчість, популяризацію здорового способу життя, артистичність та позитивне ставлення до життя.

 

Гарібян Аліна

спокійна, врівноважена дівчина. Добра і порядна людина. Активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Переможниця міських олімпіад з французької мови Активна учасниця загальногімназійних та класних заходів. активна учасниця благодійних акцій класу. Доброзичлива, відкрита, позитивна, весела, завжди готова прийти на допомогу. Нагороджується за оптимізм, чуйність і позитивне ставлення до інших і до життя бездоганну культуру поведінки.

 Гомелько Єлізавета

- спокійна, врівноважена дівчина. Має міжнародний сертифікат знання англійської мови рівня B2. Талановита художниця і редактор. Переможниця Всеукраїнського проекту «Місто Майбутнього», помічниця класного керівника, активна учасниця благодійних акцій класу. Обдарована, творча, самостійна, неординарна. Нагороджується за нестандартність мислення, креативність, оптимізм і позитивне ставлення до життя, позитивізм, лідерські якості, організацію класу у творчій і навчальній діяльності, толерантність, бездоганну культуру поведінки.

Дяченко Ірина

багаторазова призерка міських і обласних олімпіад з української мови і літератури. Людина з власною позицією, розвиненим почуттям гідності, надійний товариш. Нагороджується грамотою за видатні успіхи у вивченні української мови, нестандартність мислення, організованість, розсудливість і досягнення гімназії, позитивізм, лідерські якості, організацію класу у творчій і навчальній діяльності, толерантність, бездоганну культуру поведінки. Лауреат значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Іванченко Богдан

закінчив гімназію лише з відмінними результатами з усіх предметів. Життєрадісна й позитивно налаштована людина. Учасник різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Активний учасник загальногімназійних та класних заходів. Має гострий, допитливий розум, чудове почуття гумору. Стриманий, цілеспрямований, ініціативний, лідер, спроможний повести за собою. Нагороджується грамотою за креативність, активну участь у реалізації творчих проектів класу й гімназії.

Костроміна Анастасія

- активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Активна учасниця загальногімназійних та класних заходів. Член учнівського самоврядування. Випускниця музичної школи. Незмінна учасниця всіх класних заходів, надійна помічниця класного керівника. Нагороджується грамотою за старанність у навчанні, надійність, активну життєву позицію, бездоганну культуру та відповідальність.

Коломієць Олександр

- займався тайським боксом. Учасник і переможець обласних і міжнародних змагань. Вихований, самостійний, добропорядний та надійний. Нагороджується грамотою за вагомий внесок та популяризацію творчого потенціалу гімназії, відповідальність, креативність, власну життєву позицію.

 

Кваша Вадим

- переможець Малої академії наук з географії (обласний рівень). Учасник різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус», «Ми - патріоти України». Має дипломи різних ступенів. Активний учасник загальногімназійних та класних заходів. Розумна, порядна, вихована людина. Член учнівського самоврядування. Помічник класного керівника, незмінний учасник благодійних акцій класу. Щирий, надійний, доброзичливий, цілеспрямований. Нагороджується грамотою за відповідальність, організованість, небайдужість до успіхів класу та толерантність.
Лауреат значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії».

Кім Марія

- цікавиться читанням класичної та зарубіжної літератури, мистецтвом, іноземними мовами, вдосконалює свої знання у корейській мові. Відповідальна, доброзичлива, самостійна і ерудована. Це людина високої самоорганізації та відповідальності, має неперевершені лінгвістичні здібності. Нагороджується грамотою за цілеспрямованість, старанність, працьовитість та небайдуже ставлення до життя, за надзвичайну сумлінність у навчанні, активну громадську діяльність, творчий підхід до справ, надійність та людяність.

Коваленко Олександр

- учасник спортивних загальногімназійних змагань з футболу,
займався футболом. Учасник і переможець обласних і міжнародних змагань. Добрий, завжди в гарному гуморі, має почуття гумору. Нагороджується грамотою за позитивне ставлення до життя, толерантність, товариськість та доброзичливість.

 

 Куріло Аліна 

- надійний товариш і помічник. Активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Активна учасниця загальногімназійних та класних заходів. Член учнівського самоврядування. Активна учасниця класного самоврядування, організатор творчих проектів класу. Найвідповідальніший помічник класного керівника. Нагороджується грамотою за творчі здібності, толерантність, сумлінне виконання громадських доручень і видатні організаторські здібності.

Лисенков Максим 

- призер міських олімпіад і конкурсів з історії. Максим - чесна та порядна людина з високим інтелектуальним потенціалом.  Відповідальний, позитивний, цілеспрямований, вихований  хлопець, наполегливий у навчанні, гарний нестандартний співрозмовник, надійний товариш.

  

Михайлянц Маргарита

- надійний товариш і помічник. Випускниця художньої школи. Талановита танцюристка, учасниця численних міських, обласних і Всеукраїнських змагань творчих колективів. Переможниця міських олімпіад з французької мови. Творча, спортивна, артистична, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована особистість.

 

 Марисев Сергій

- відмінник навчання. Золотий медаліст Багаторазовий переможець міських, обласних і Всеукраїнських олімпіад і конкурсів з історії. Лауреат  значків «За честь гімназії», золотого значка «Гордість гімназії». Людина з власною позицією, відповідальний, цілеспрямований, який доводить справу до кінця, вміє наполегливо прямувати до своєї мети.

 

Непеїна Вероніка

спокійна, врівноважена дівчина. Переможниця міських олімпіад з французької мови. Активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Учасниця танцювального колективу. Добра, чуйна, завжди готова прийти на допомогу.

 

 

 Остапова Антоніна

- активна учасниця різноманітних конкурсів: «Соняшник», «Левеня», «Кенгуру», «Геліантус». Має дипломи різних ступенів. Активна учасниця загальногімназійних та класних заходів. Ініціативна, відповідальна, комунікабельна, тактовна і вихована, артистична, має високий рівень емпатії, що допомагає долати всілякі негаразди, які трапляються на життєвому шляху.

 

 Прохоров Єгор

-  учасник спортивних загальногімназійних змагань з різних видів спорту. Має міжнародний сертифікат знання англійської мови рівня B2. Життєрадісний, комунікативний, активний учасник благодійних акцій класу. Нагороджується грамотою за сумлінне ставлення до виконання громадських доручень, позитивізм, щирість та почуття товариськості.

 

Перстєньков Кирило

-  займався бадмінтоном. Учасник і переможець обласних і міжнародних змагань. Має відмінне почуття гумору. Креативний, харизматичний та дуже амбіційний. Володар Міжнародних сертифікатів з англійської мови IELTS рівня В2 і німецької мови рівня В2.

 

 

Поступаєва Діана

- відмінниця навчання. Надійний товариш і помічник. Випускниця музичної школи. Переможниця Міжнародного конкурсу FLEX 2020-2021. Неодноразова переможниця міських і обласних олімпіад з фізики і біології. оптимістична, доброзичлива та допитлива особистість.

 

 

 Писарев Олександр

-  займався тхеквондо. Учасник і переможець обласних і міжнародних змагань. Чемпіон України з тхеквондо.  Дотепний, розумний, на все має свою власну точку зору. Нагороджується грамотою за неординарність, особливий погляд на життя, стриманість та розсудливість.

  

 Семенчова Анна

-  учасниця спортивних загальногімназійних змагань з волейболу і баскетболу, займалася бадмінтоном. Учасниця і переможець обласних і міжнародних змагань. Відповідальна, ерудована, з чіткою життєвою позицією. Нагороджується грамотою за позитивізм, самостійність, надійність, популяризацію спортивних досягнень класу й гімназії.

 

Сенцова Олеся

- учасниця спортивних загальногімназійних змагань з волейболу і баскетболу. Має міжнародний сертифікат знання англійської мови рівня B2. Творча, обдарована, цілеспрямована, має гострий розум.

 

 

 Хорошавін Космос

- займається волонтерською діяльністю. активний учасник благодійних акцій класу.  Переможець міжнародного конкурсу FLEX 2019-2020. Відкритій, веселий, креативний, мужній та цілеспрямований. Нагороджується грамотою за вагомий внесок в творче життя гімназії, надійність, товариськість, лідерські якості та популяризацію традицій гімназії.