Пригоди 5-В. Наше життя в гімназії!


Прес-центр 5В повідомляє:

Спочатку ми думали, що життя в гімназії - це тільки навчання, навчання і навчання. Але перші місяці нам здалися дуже цікавими і різноманітними, тому що було багато приємних заходів.
1 Вересня 5В клас (класний керівник Чернікова Наталя Василівна) пішли до Краєзнавчого музею, де нам дуже сподобалося. Дізналися цікавинки про наш край.


Також 5-В побував у Водолії. Ми плавали та каталися з гірок. Всім дуже сподобалось і ніхто не хотів повертатися додому.
У парку Перемоги наш клас показав, що Ми – дружна команда, разом ми можем подолати різні труднощі і завжди прийти на допомогу один одному.
Також були цікаві заходи в класі. Наприклад, День Козацтва, Хеллоуін. Хлопці і дівчата готували конкурси з призами та різними смаколиками.
У теплий осінній день 5-В поїхав в Зелені Хутори Таврії. Нам розповіли про побуд українців. Миловаріння, гончарство, малювання, шиття та багато іншого. Різноманітні майстер класи навчили робити те, чого ніколи не робили. І це було дуже цікаво. Поїздка показала, що в нашому класі багато талановитих дітей.
Це наші пригоди за 2 місяця. Але вони тільки починаються. Ми впевненні, що у майбутньому нас чекає багато нового, цікавого та незвичайного.