Гімназисти-новачки 2017


Автор: учениця 5Б класу Вероніка Колчик

В кожній родині є свої традиції, які усіх об’єднують. В нашій гімназії, як в великій родині, за багато років склалася чудова традиція – «Посвята в гімназисти». Щороку гімназійна родина збільшується: до неї приєднуються новачки – п’ятикласники. В цьому році нас це стосувалося особисто!
26 листопада 2017 року нас урочисто посвятили в гімназисти! Цей день нам запам’ятався прекрасним виступом 5А, 5В, 5Г і, звичайно, нашого класу – 5Б. Не зважаючи на осінню погоду, в залі Палацу творчості учнів було дуже тепло, лагідно і яскраво. Діти нашого класу разом з батьками і класними керівниками довго і ретельно готувалися. Протягом останнього місяця ми вчилися акторської, танцювальної та пісенної майстерності, репетували, готували реквізит, шили костюми. Всі труди були не марними, тому що виступили ми класно!
Ми запросили всіх глядачів з собою до казки «Задзеркалля» і разом пройшли всі випробування. А після виступу щиро вітали своїх однолітків з паралельних класів! Усіх п’ятикласників привітали вчителі і директор гімназії і вручили «Свідоцтво про посвячення». Традиційно всі гімназисти спільно, голосно і урочисто заспівали гімн гімназії.
Тепер ми з честю і гордістю можемо носити свою шкільну форму з іменними шевронами 2-ої Миколаївської гімназії.

 

Докладніше за посиланнями: http://gymnasiya2.org.ua/video/1529-5b-klas-posvyata-2017.html

http://gymnasiya2.org.ua/video/1528-5b-klas-prezetnatsiya-2017.html (якщо це посилання не відкривається, його потрібно скопіювати та вставити в адресну строку).