ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ВИХІДНИЙ 9А класа


Автор: Кузьміна Регіна, учениця 9А класу

Після того як п'ять років тому ми поступили до гімназії, на нас чекали не тільки різні кабінети, нові уроки, концерт посвяти, а ще й великі пригоди разом із нашим класом. Ольвія, Матвіївський ліс, Умань, Одеса, Львів, Національний заповідник Асканія-Нова, Чернівці, Коблево, Мігія ніби ждали, коли до них завітають гімназисти з 9-А (кл. кер. Бурдикіна Ганна Валеріївна).
Проте, зараз хочу зупинитися на останньому. Що ж, якщо мене спитають, заради чого можна їхати

до Мігії, то я так і відповім — кожному своє. Історикам буде цікаво дізнатися про те, яким чином Бузьки порогі пов'язані з козацтвом, спортсмени та фанати екстриму зможуть пострибати у воду зі скелі, яка розташована просто посеред річки, а також зайнятися рафтингом, геологи матимуть нагоду дослідити грунти, біологи поринути до світу унікальної флори та фауни, а ті, кому довподоби незвичайні фотографії до соціальних мереж — прекрасні місця для фотозйомок. А ми, гімназисти, поєднали все це, тому й вибрали саме Мігію місцем для закриття місячнику спорту і туризму. Вся поїздка складалася із двох частин — до и після рафтингу. Більшість трохи хвилювалася, бо командна робота, коли попереду вас чекають бурхливі Бузькі пороги — є необхідною і найважливішою умовою сплаву. Проте, коли ми розсілися по човнам, взяли в руки весла, і сонце виглянуло вперше за весь день, ми зрозуміли, що то був знак і боятися нічого. Тож, у вільний від подолання порогів час, ми насолоджувалися дивними краєвидами та нагодою зміцнити наші класні відносини. Найекстремальніші пірнали зі скель, каталися на 500-метровій канатній дорозі над озером та робили заплив в унікальному Радоновому озері.
В кінці дня ми були виснажені, мокрі, проте, дуже задоволені.
Наш клас побував багато де, і кожна подорож залишає щасливі посмішки, новий досвід та безліч приємних спогадів. Нарешті, через дев'ять років сумісного подорожування ми зрозуміли, що не тільки місце робить незабутні враження, а й люди, з якими ти подорожуєш.