Враження 5Б класу про свято "Посвята у гімназисти"


Класний керівник  Купцова Валентина Володимирівна

Прес-цент 5Б класу повідомляє:

Гранатурова Дар’я. 24 листопада відбувся дуже важливий захід для 5-х класів, була посвята в гімназисти. Три місяці п’ятикласники старалися й готувалися до масштабної події. І в день виступу  5А, 5Б, і 5В класи зібралися і виклалися на усі 100%. Ми - 5Б, і ми  - жовтий колір

світлофора. 5А – був червоним кольором світлофору, а 5В клас  - був зеленим кольором. Тематика виступу була дуже оригінальною. Герої Джокер, жінка кішка, Круелла та ми, 5Б клас, в чиїх серцях запалилося жовте сяйво  -  грали захоплююче. Дуже дякую нашим режисерам, які зняли нам гарний кліп. Дуже дякую Саші Віноградову, який  навчив нас усіх танців… Якщо сказати коротко – посвята в гімназисти була прекрасна!

Кантор Маргарита. Посвята в гімназисти – це традиційне свято у гімназії. У цьому році усі п’яті класи робили виставу разом. Було дуже важко, але ми готувалися не даремно. Ми вивчили багато віршів, танців тощо і в зазначений день зібралися на сцені. Всі події були цікавими, але мені більш за все сподобався Полонез з батьками, який зачарував всю залу, це було неповторно! Усі вчителі дякували нам за таку виставу. Нашому класу було дуже приємно, тому я сподіваюсь, наступного разу буде ще краще!

Шеремет’єва Маша. 24 листопада сталося диво! Всі учні 5-х класів гімназії разом з учителями та батьками зібралася в Палаці творчості учнів. Всі щось обговорювали, метушилися, готувалися… але тут згасли прожектори, заграла гучна музика та на сцені з’явилися  ведучі цього заходу, потім актори, а далі учні 5-х А,Б,В класів по-черзі. Ви взагалі уявляєте, таку кількість людей? Як це багато!? Під час виступу кожен клас чимось дивувал глядачів, у виступах кожного класу були свої цікавинки та родзинки.  Захід «Посвята у гімназисти» - це незабутнє, грандіозне  свято для кожного 5-ти класника нашої гімназійної родини. Тож привітайте нових гімназистів!