Квест «Таємничий Миколаїв»


Автор: Луценко Марія, учениця 8 А класу

Чи знаєти ви, що квести можуть бути не тільки розважальні, але й інтелектуальні, які дійсно потребують знань у різноманітних сферах - географії, історії, логічному мисленні?
Нашому 8-А (класний керівник Литвинова Вікторія Анатоліївна) пощастило потрапити на такий квест. Проте він був особливим. Особливістю

квесту являється те, що він проходив на певних локаціях Миколаєва, тому всі події та прогоди відбувалися на свіжому повітрі. Ми мали можливість пройтися містом, отримати насолоду від спілкування, згадати деякі історичні факти та дізнатися про цікавинки рідного міста! Ми згадали, що Потьомкін Григорій Олександрович заснував наше місто, у честь якого існує вулиця в Миколаєві, а також знаходиться пам‘ятник посвячений саме йому, доречі біля гімназії.
8-А був надзвичайно мотивованим, адже наш клас розділили на 5 команд, завдання надавалися в он-лайн режимі, кожна команда хотіла перемогти, прийшовши на локацію першою та знайти числа, що складали код для завершення нашого заходу. Під час квесту ми згадали легенду про сходи в Одесі та в Миколаєві. Чи знали ви, що сходи, які ведуть до Набережної мають 88 сходинок?
Але це далеко не все! Кожен з команди мав можливість проявити свої сильної риси характеру, певні особисті якості, свої лідерські здібності, сміливість, самостійність, кмітливість, винахідливість, врівноваженність, реалізм та оптимізм. Проте головне, що всі залишись задоволені.
Отже, 2 вересня 8-А провів з користю, а головне весело та дружньо!