Ось і настала ця мить – ми стали справжніми гімназистами!


Автор: Федосова Марія,  учениця 5-В класу

Цей, здавалося, простий, осінній, погожий день подарував нам, звичайним п’ятикласникам (класний керівник 5В класу Царлова Ірина Володимирівна), таку урочисту й незабутню мить – ми стали гімназистами! Такому святу ми віддали свою неділю: вже зранку в наших домівках панував урочистий безлад. Але ми не просто збиралися до школи, ми збиралися в краще життя – в гімназійне життя!

 

Щоб наш вихід на сцену був урочистим і яскравим, ми доклали немало зусиль: відточували граційні рухи полонезу, навчалися триматися на сцені впевнено й гордо, артистично й харизматично. Але воно того вартувало! На сцені в день посвяти ми отримали задоволення від творчої співпраці. Адже наші серця калатали в унісон, кожен підтримував товариша!
Але не тільки підготовка візитівки нашого зіркового класу потребувала нашого часу. Ми вирішили з першого дня гімназійного життя бути достойними звання «гімназист». І нам є чим пишатися: ІІ місце зі збору макулатури, І, ІІ, ІІІ місця зі спортивних змагань. А ще ми гарно навчаємося! І обіцяємо, що це тільки початок нашої славної історії!

Адже в день посвяти в гімназисти ми урочисто виголосили клятву гімназиста. Цю незабутню мить посвяти переживає кожен п’ятикласник, що увійшов до стін великої родини гімназистів. І всі, тремтячи від радості й хвилювання, чекають тієї миті, коли зможуть гордо назвати себе представником великої сім’ї!
Сподіваємося, що наш виступ усім сподобався, батьки нами милувалися, і вчителька наша зауважила, що все-таки ми виросли. Радіємо, що ми такі, порадійте і ви за нас!