7Б в гостях в Уманського графа


Прес-центр 7Б класу повідомляє:

11 жовтня наш 7Б клас, з класоводом Корольовою Оленою Андріївною і батьками відвідав "перлину України" - Уманcький дендрологічний парк "Софіївка", який входить в десятку найкрасивіших парків усього світу. Парк нас просто зачарував своїм романтичним стилем заповідним світом водоспадів, каскадом озер, тінистих доріжок і живих природних скарбів.


Заповідник "Софіївка" - один з видатних пам'яток садово-паркового мистецтва. Він був створений графом Потоцьким і названий Софіївкою в честь його дружини-красуні гречанки Софіі.
Ми, відчули атмосферу XVIII сторіччя та із задоволенням провели вихідний день, як гості старого графа. Неповторний сімбіоз води, каменю, рослин, скульптури і архітектури залишилися в нашій пам’яті та на сторінках Інстаграм.
Нам дуже пощастило, адже нещодавно в Умані відкрили оновлену частину знаменитого дендрологічного парку - "Сучасну Софіївку", оформлену в стилі фентезі, де українська казковість поєдналася зі світом давнього Сходу. І фіналом дня і екскурсії стала світломузична арт-інсталяція з портретом Софії Потоцької та іноваційне 3D-мапінг шоу "Душа лісу".
Дуже раді, що взяли участь у цій подорожі та сподіваємося на подальші класні мандрівки.