"Розумники й розумниці"


Картинки по запросу "Розумники й розумниці"Автор: Журавльова Аліна, учениця 11-В класу

Чи хотіли ви колись узяти участь у літературній вікторині? Я вважаю, що це було б гарним рішенням для людини, яка полюбляє читати.

2 грудня у нас в гімназії було проведено цікавий захід. Царлова Ірина Володимирівна, учитель зарубіжної літератури вищої категорії, учитель-методист, провела для шестикласників інтелектуальну гру "Розумники й розумниці" Узагалі, уся гра складалася з трьох агонів. Агони-це змагання (спортивні, поетичні, музичні, театральні) під час релігійних свят у Давній Греції. Учасникам пропонувалися три теми (байки, міфологія, пригодницька література), вони могли вибрати будь-яку. Після кожної правильної

відповіді на питання треба було робити крок уперед. Якщо ж учасник не знав відповіді на питання, то замість нього виходив інший учень з команди. За грою було дуже цікаво спостерігати, тому що учні добре орієнтувалися в прочитаній літературі, що й дало їм можливість правильно відповідати. Абсолютним переможцем стала Черненко Вероніка,учениця 6-В класу. Вона дала правильні відповіді на всі поставлені запитання, продемонструвавши гарну обізнаність у галузі літератури.
    Отже, я вважаю, що такі заходи дуже корисно проводити для дітей в такому віці, тому що в середній школі можна прищепити любов до книжок. Також під час гри учні мали можливість проявити себе як індивідуально, так і в команді. Дякуємо Ірині Володимирівні з цікавий і змістовний виховний захід.