Арт-тренінг «Якого кольору толерантність»


                                                      Психологічна служба ліцею повідомляє:

    В рамках проведення тижня толерантності з 16 по 24 листопада 2023 року здобувачі освіти  2-Б класу взяли активну участь у арт-тренінгу «Якого кольору толерантність?». Другокласники, разом з практичним психологом Н.М. Обльотовою,  розглянули риси толерантної особистості,  навчилися знаходити позитивне в різних ситуаціях. А ще дивились цікаві мультфільми  про толерантність, визначали почуття і потреби героїв.  І в кінці кожен учень

зробив "долоньку другу".           Адже, навчання толерантності починається з дітей, яких варто вчити бути не просто «такими як всі», а поважати інших, вміти висловлювати свою точку зору та відстоювати власну позицію. 

         Я сподіваюся наше заняття допоможе зрозуміти, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності врятує світ.

         Ми не зможемо відразу зробити толерантними всіх. Однак, важливий навіть один  маленький крок у цьому напрямку. Нехай кожен з нас, наш клас, наш ліцей, наше місто, наша Україна завжди будуть островами толерантності для всіх жителів планети Земля.