+10 до конкурсного балу!?


Автор: Ілля Юшенко, випускник гімназії

Що може бути краще ніж +10 до конкурсного балу та активне наукове життя вже за час навчання у гімназії?
Для того, щоб досягти цього звання академіка необхідно працювати роками, але вже зараз перед кожним учнем відкриваються простори нелегкого, але такого зачаровуючого життя вченого. Організація «Мала Академія Наук України», що у останній час активно опікується ЮНЕСКО, надає можливість кожному учню зробити свій внесок у сучасну українську науку.
Але, не дивлячись на це, учень, що хоче вступити в МАН, зіштовхується з великою кількістю перешкод: банальне незнання умов написання, відсутність прикладів і досвіду при створенні роботи, неможливість самостійного знаходження якісних наукових керівників. Спочатку може здатися, що проблеми, названі вище, не є серйозними. Але коли на самому початку ідея, що належить учню, не отримує жодної підтримки, це наносить значну шкоду молодому науковцю.
Саме для цього в минулому учні Малої Академії створили організацію «Центр учнівського Прогресу», що допомагає молодим вченим у всіх питаннях стосовно МАН. Ми допоможемо Вам в усьому: знаходження наукового керівника, зв’язок з кураторами МАН, зв’язок з переможцями МАН та предметних олімпіад з Ваших дисциплін. Просто зараз Ви можете звернутися до нас з будь-яким питанням, стосовно Академії і можете не сумніватися в тому, що отримаєте відповідь.
Ми допоможемо Вам отримати Ваші 10 конкурсних балів
Для зв’язку з нами телефонуйте або пишіть у Телеграмі: +380951549392 (Illyushaa) або +380731321959 (@quantum_field_theory) та заходьте на наш Телеграм канал, де розміщується цікавий научпоп: https://t.me/ZUP_in_heart .