Набридають стандарти


Автор: Кузьміна Регіна, учениця 9А класу, член учкому

Фото: Тимощенкова Андрія  та  Білик Олександри, учнів 10Б класу

Набридають стандартні свята, коли ти приходиш до актового залу та просто сидиш, дивишся незвичайні виступи учнів своєї гімназії, а потім тебе дякують за те, що прийшов і відпускають? Тоді, не хвилюйся, учком гімназії із його керівниками – ЗДВР Ірклій Оленою Юріївною та педагогом- огранізатором Іпатенко Ніною Вікторівною пропонують новий формат проведення усіх свят.

Ідея була запропонована ще восени, під час проведення осіннього балу. Учком хотів зробити щось інтерактивне,

незабутнє, щоб учні не були змушені увесь час лише сидіти, а й могли просто підтанцьовувати, підспівувати під улюблені треки сучасних виступів гімназистів. І в нас вийшло – усі були в захваті.

І в нас з’явилася ідея – чого б нам знову не провести свято Дня усіх закоханих в такому форматі? Учням було цікавіше побачити виступи не на сцені, а в залі, з усіх боків і на більшому просторі – виступи здавалися більш живими, об’ємними. Учням були запропоновані також караоке-пісні, яким гімназисти з радістю підспівували, вікторина із солодкими призами, інтерактивний флешмоб, що дав їм змогу показати свої танцювальні здібності, а ведучі вели бесіду із глядачами.

І це свято знову доводить, що наша гімназія готова прийняти нові формати, ідеї та задумки. Ми тільки раді допомогти розвити вам талант, допомогти реалізувати всі ідеї – креативність завжди в моді!