Eurovision 2019. Love. Peace. Friendship.


Автор: Гільмутдінова Эльміра, учениця 6Б класу

Фото: Шарата Олександр, учень 8В класу

Перший день довгоочікуваної весни співпав с чудовим концертом Eurovision 2019. Love. Peace. Friendship. Цей конкурс щорічний і участь у ньому беруть учні 8-х та 9-х класів, співаючи пісні англійською,

німецькою та французькою мовами. Дуже цікаво було спостерігати, який репертуар оберуть учасники цього року. Бо тут можна почути і сучасні хіти, які качають зал, і справжню музичну класику. А ще кожний номер - це справжнє видовище з неповторною хореографією, почуттям гумору і, of course, неперевершений вокал.
Ще задовго до початку програми по гімназійних коридорах мелькотіли учасники у костюмах та з різними атрибутами для виступів, підігріваючи інтерес глядачів. Готуючись до конкурсу, як завжди, гарні дівчата стали справжніми зірочками. Всі з нетерпінням чекали часу вийти на сцену. І ось шоу почалось. Цього року слоган був «Love. Peace. Friendship.» і це дуже актуально, бо як чітко підкреслили наші потрясні ведучі (Еліна та Єгор): «… ми живемо на Півдні України під мирним небом і сонцем кольору яєчного жовтка». Кожний виступ мав свою родзинку. Ми могли підрахувати свої почуття під Бруно Марса, зігрітися любов’ю і теплими светрами, поринути у дружну атмосферу High School з 8б. Запальними танцями з німецьким колоритом та нереальною спокусою Bambola покорив глядачів 9б. 8в познайомив нас зі своїми «Демонами» та заявив, наскільки вони геніальні! 9а виклався на 100%. Червоні шарфики та французький шарм дівчаток покорили глядацький зал. А романтична вистава «Титанік» заслуговує на Оскара по всім номінаціям. Також заворожив вокалом та яскравістю номер, що має справжній сенс. Натхненні темою 14 лютого, 8а зняв цілий драматичний фільм, щоб ми краще відчули, які почуття мають наші юнаки та дівчата, а ноткою ностальгії пролунав фінальний відлік і ми повірили в цих учасників. Своє серце віддали глядачеві, показали на скільки ми цінні та неповторні, зірвали маски стереотипів і завірили всіх, що ми не самотні учні 8г. Різноманітністю номінацій дуже порадувало журі і нагородило дипломами всіх учасників. А ще Алла Володимирівна відмітила, що наші конкурсанти готові до справжнього Евробачення всі без винятку. От такі талановиті, творчі, яскраві, дружні та неперевершені наші гімназисти! Це дуже гарно і важливо для нас – мати таку чудову нагоду проявити себе!

Перемогли ж, як завжди Любов! Мир! Дружба!