7 день проекту “Вірменія» - РЕФЛЕКСІЯ – ВІДГУКИ УЧНІВ.


Велика подяка натхненнику, керівнику та активному учаснику проекту ЗДНВР Павліченко Аллі Володимирівні, батькам, учням, класним керівникам, Артуру Шамяну, Наталії Вікторовні Кузьменко, творчій групі учнівського самоврядування, які відгукнулися і допомогли втілити в життя такий грандіозний проект!

 

6Б: «Вірменія – надзвичайна країна із своїми цікавими традиціями. Дуже смачні страви, красивий одяг. Це було колоритно, атмосферно і екзотично!».

7В: «Дуже сподобалось! Ми відчули дух Вірменії. Завдяки прикрасам дверей здавалось, що ми побували там. Ярмарок був шикарний, було дійсно смачно: гата, зічог, чурчхела, шашлик, лаваш. Було цікаво: дізнались про культуру та страви. А ще ми пишаємося тим, що зробили ми і наші батьки. Була чудова атмосфера. Життя вирувало!».

5В: « - Як вам вірменські танці - весь ваш клас прийняв участь у майстер класі?
- Це було весело, яскраво. Дуже красиві, хоча і складні рухи. Ми відчували неймовірну єдність під час танців і радість! Ці танці та створення колажу «Вірменія», коли за ідеєю класного керівника Галини Олексіївни Гончаренко кожен учень приніс фото, яке йому подобалось, ми, як крапельки води, об’єдналася в океан».

7А: « - Дуже багато учнів вашого класа відвідали музичну виставу із заплющеними очима «Із Вірменією в серці». Що ви можете сказати про цю подію?
- Незвичайний і цікавий формат. Дуже сподобалось, бо це було цікаво. Дізналися про історію. Вразила гра на скрипці.

Збірна команда дівчат 7А,Б в шахи: «Це було круто! Артур Шамян грав одночасно на 6 дошках! Це була напружена гра, але коли Артур затримувався біля нашої дошки, розмірковуючи над своїм наступним ходом, ми відчували себе такими розумними! Це була дійсно командна взаємодія, нам вдавалося знаходити спільні рішення».