Посадити дерево, сплатити іпотеку, виростити сина...


Прес-центр гімназії повідомляє:

Погіршення стану лісів в Україні сьогодні є однією з найбільших екологічних проблем. Окрім того, що Україна є чи не найбільшим експортером деревини в Європі, за останні 50 років людство спромоглося знищити більше 50% усіх лісів. Експерти застерігають, якщо ставлення суспільства до лісу не зміниться, вже через

декілька десятків років вони стануть рідкістю.
Саме тому учні 11-А разом з батьками вирішили підтримати Всеукраїнську акцію "Посади дерево". Разом з спеціалістами в цій сфері, ми круто провели час. Ми вперше в житті садили дерева!!
Навіщо це все? Ну зробили ви, нащо про це кричати на всі інтернет портали?!
Ми хочемо привернути увагу мешканців різних населених міст і селищ, від малих до великих, молоді до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості та патріотизму, збереження та примноження природної спадщини, прагнення берегти рідну природу і країну.
Де?
Біля школи знаходиться парк "Серце міста" 24/7 можна побачити батьків з дітлахами, дошкільнят, спортсменів на турніках, ну і врешті-решт, гімназистів, які біжать крос 2 км.
Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції «Посади дерево! Зроби місто зеленим!», яку оголосив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.