Ура! Ми зробили це!


Автор: соціальний-педагог гімназії Городищенко Тетяна Леонидівна

А чи знали ви, що наші учні вже другий рік беруть участь у міському фестивалі «Її величність Гра»?

Минулого року учні нашої гімназії були його учасниками і мали змогу «скуштувати» цікаві інтелектуально-психологічні ігри, наприклад, «Щось», «Вибухові котенята», «Опір», «Знахідка для шпигуна» та інші, які проводили для них учні інших шкіл міста.

 

А практичний психолог Обльотова Наталія Михайлівна і соціальний педагог нашої гімназії  Городищенко Тетяна Леонидівна входили до складу організаційного комітету цього міського фестивалю. І саме тоді у них народилася думка створити у нашій гімназії соціально-психологічний клуб для гімназистів. Цілий рік вони збирали різні ігри, і зараз у їх скарбничці є такі цікаві, розвивальні і просто драйвові ігри, як «Код де нейм», «Актівіті», «Заборонений острів», «Опір», «Муза», «Поки я сплю», «Бенг!», «Еврика!», «Щось», «Чужа планета».

22 листопада на базі Миколаївської гімназії №4 відбувся ІІ міський фестиваль «Її величність Гра». І тепер учні нашої гімназії були не тільки учасниками, але і ведучими ігрових майстер-класів для дітей з інших шкіл. Активна, креативна, смілива команда з учнів 8Б: Кленіної Єви, Прокоф’євої Катерини, Єнтіс Анни та учнів 8А класу: Ковальової Софьї, Кравченка Сергія та Половинка Данила разом з соціальним педагогом Городищенко Т.Л. щосуботи тренувалися і провели не тільки по три майстер-класи кожний по грі «Чужа планета», але і показали вибуховий номер про цю гру на сцені актової зали Миколаївської гімназії №4. Усі учні отримали сертифікати, які підтверджують їх майстерність у проведенні інтелектуально-психологічних ігор. Команда наших «учнів-майстрів» висловлює подяку учениці 8А класу Сіряченко Поліні, яка підтримувала команду, допомагала готуватися і виступала на сцені разом з ними. Також Поліна разом з іншими учнями гімназії брала участь у фестивалі, як учасник.

Цього разу учні могли ознайомитися з іграми «Флористика», «Криміналіст», «Цитаделі», «Ніч перевертня», «Султан на мить», «Клуедо», «Кольт-експрес» та іншими. Команда учасників фестивалю: Ковальова Ксенія (5В), Пономаренко Нікіта, Сіряченко Поліна, Котенко Катерина (8А), Зубарев Ілля (8Б), Костенко Юлія (9Г), Нікулін Андрій (8В) підтримувала наших ведучих майстер-класу бурними оплесками.

Практичний психолог Обльотова Наталія Михайлівна проводила майстер-клас по грі «Поки я сплю» з психологами та вчителями міста, поки учні гімназії відвідували та проводили майстер-класи.

І, приємна новина фестивалю, наша гімназія виграла гру «Клуєдо», нагороду за яку вийшов отримувати учень 8Б класу Зубарев І., як кращий гравець фестивалю з цієї гри, за словами тих, хто її проводив.

23 листопада учениці 8Б класу Кленіна Єва і Прокоф’єва Катерина взяли участь у міському турнірі інтелектуально-психологічних ігор у збірної команді з учнями ЗЗСО №14 за грою «Актівіті» та взяли участь у дружньому турі з міськими психологами за грою «Муза».

Подробиці щодо фестивалю «Її величність Гра» та роботи нашого гімназійного клубу читайте у наступних статтях.

З повагою до вас, шановні читачі, соціальний педагог Городищенко Т.Л.