Вітаємо з отриманням президентської стипендії


     Прес-центр гімназії повідомляє:

      Відповідно до наказу МОН України від 05.11.2019 №1398 “Про призначення стипендій Президента України переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2018/2019 навчального року” обдарованим ученям Миколаївської гімназії №2 Адубецькому Антону 11-А (право - 1 місце) та Марисєву Сергію 10-Б (історія - 1 місце) призначена стипендія Президента України на 2019-2020 навчальний рік

за перемогу на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади у минулому навчальному році. 25 листопада від Міністра освіти і науки Ганни Новосад в м. Києві Антон та Сергій отримали Дипломи лауреата стипендії Президента України.
    Дякуємо учителю історії та права Відайко Геннадію Вікторовичу (учитель вищої категорії, учитель-методист, Заслужений учитель України) та учителю історії Раєвській Олені Володимирівні (учитель вищої категорії, учитель-методист) та батькам за активне сприяння в інтелектуальному розвитку своїх синів!