Інтелектуальний марафон


Прес-центр кафедри природничо-математичного циклу повідомляє:

24.01.2020 у п’ятницю учні 8-х класів взяли участь у традиційному для кафедри природно-математичних дисциплін «Інтелектуальному марафоні».
Така форма роботи дозволяє усім учням проявити свої знання і здібності, формує уміння працювати в команді та розвиває процеси мислення, завдяки різноманітним завданням та організації роботи учнів учителем-предметником.
Цього року учні змагалися з таких предметів, як: географія (учитель Корольова О.А.), математика (учителі Лесюк О.С., Ніколаєнко С.В.), основи здоров’я (учитель Городищенко Т.Л.), фізика (учителі Самойленко О.М., Хоришко В.В.), хімія (учитель Рибіна С.Ф).

 

Боротьба між представниками класів на кожному предметі була чесною та справедливою. Учні отримали задоволення від інтелектуальних батлів, від спілкування, від командної взаємодії. Вчителі могли побачити своїх учнів у неформальному спілкування, що сприяло позитивному емоційному стану всіх учасників «Інтелектуального марафону».
Прекрасні знання і уміння підтримувати один одного показали команди учнів 8-В класу, посівши І місце з географії, математики, фізики та хімії.
Одне І місце – з основ здоров’я – виборола команда учнів з 8-А класу, інші команди класу посіли ІІ місця з географії та математики. Також вони розділили ІІ місця з фізики та хімії з командами з 8-Б класу.
ІІ місце з основ здоров’я посіла команда учнів з 8-Б класу, не зважаючи на те, що була найменш численною у порівнянні з іншими класами (усього три учасника, на відміну від 8-А і 8-В, які були представлені командами по 5 учнів)
Почесне ІІІ місце з географії і математики посіли команди учнів з 8-Б класу. ІІІ місце з основ здоров’я у команди 8-В класу, але без цієї команди не було б перемоги всього класу в «Інтелектуальному марафоні»
Підсумок «Інтелектуального марафону»:
І місце – 8-В клас (118,5 балів)
ІІ місце – 8-А клас (108 балів)
ІІІ місце – 8-Б клас (92 бала)
Дякуємо всім учням, які брали участь у змаганні та вчителям, які його підготували і провели! Нових усім знань, перемог і досягнень!