Gymnasium Eurovision - 2020!


Автор: Гільмутдінова Ельміра, учениця 7А класу

У той час, як на телебаченні бушують інтриги щодо націального відбору до конкурсу Євробачення 2020, наша гімназія також проводить свою версію цього заходу. Проте атмосфера, яка панує у нашому залі тепла, доброзличива та дружня. Очі виконавців та глядачів сяють натхненням, гарним настроєм, для всіх це довгоочікуване свято. Наше шкільне Євробачення передбачає можливість розвитку своїх здібностей з іноземних мов, вокалу та творчого потенціалу щодо оформлення номерів. Кожний виступ був унікальним та незабутнім. Усі класи вклали в них певну ідею, яку прагнули донести до глядачів.


Настрій концерту задав яскравий вокал, який супроводжувався запальним танецем учнів 9Г з композицією Zaz Que Vеndra. Разом з 9Б ми занурились в глибини стародавніх фольклорних легенд-пісень про русалку Lorelei та моряків. Морську тематику продовжили учні 9А, заспівавши піратські куплети Wir lieben die schturman. Вони вели себе як справжні пірати і захопили у полон серця глядачів. Романтичний настрій та ковток почуття першого кохання подарували учні 9Б, заспівавши пісню «Amour Plastique». «Думки вільні й незалежні!» - з таким девізом учні 9А заспівали пісню «Die gedanken sind frei». Їх виступ супроводжував відеоряд з відомими людьми, що також виступали за свободу. Далі ми відчули дух справжніх німецьких розваг і народного колориту, коли 9В виконав композицію «Rosamunde». І знову повертаючись до морської тематики, прозвучала пісня «Fischerin vom bodense». А ось композиція «Was wollerі mir trinken» має дуже чіткий ритм, тому стала улюбленою для обробок. Не обійшли її своєю увагою і учні 9Г. А які ж пристрасті кипіли у майже повнометражному фільмі від 9Б класу під час їх виконання пісні «Horcin wast Com fom wausen draindf»! Мабуть скоро в гімназії треба буде проводити ще й номінацію на Оскар! І наостанок, наповнили зал жіночністю та вмілим поєднанням сучасного зі старовинним дівчата 9В, виконавши композицію Dernière Dance.
А поки, виконавці очікували нагородження, було проведено караоке-батл на знання народних пісень. Наші хлопці співали у всю силу своїх могутніх легенів, а дівчата підкоряли легкістю виконання.
Усі виконавці отримали почесну нагороду, кожна номінація супроводжувалась гучними оплесками. Так завершилось це свято музики і талантів. Проте рівно через рік ми побачимо нових виконавців і почуємо нові пісні на нашому щорічному конкурсі!!!