Щиро й відверто від батьків та учнів 6в Миколаївської гімназії №2


 З любов’ю й повагою, батьки й учні 6В класу Миколаївської гімназії №2

Непросте тривале випробування карантином багато з нас проводили по- різному. З боку батьків ми намагалися прийти на допомогу дітям і з розумінням ставилися до роботи та вимог учителів. Усі були в однакових умовах, коли потрібно власну роботу й домашні справи «підлаштувати» під розклад дитини-школяра. Можливо, не все виходило одразу добре, але, завдяки зусиллям  директора, адміністрації, учителів, які подбали про безперервність освітнього процесу, поступово налагоджено графіки онлайн-спілкування та обсяги  завдань, відео-уроки й тести з контрольними…

Але окремо хочемо висловити слова вдячності за старання, добре серце й щирість душі нашому класному керівнику, яка завжди  була  поряд і приходила  на допомогу, не залишала без відповіді жодне питання від нас (батьків) і дітей.

Це наша класна (у всіх розуміннях цього слова) керівниця-чарівниця Гончаренко Галина Олексіївна.

За цей час  ми мали змогу переконатися не тільки в її професіоналізмі, а й людяності, турботі за всіх і за кожного окремо, за загальний результат класу й компетенції дітей. Її участь у Всеукраїнських вебінарах і семінарах ще раз доводить про бажання професійного росту та підтримку іміджу закладу освіти, який входить до топ-100 України.

Галина Олексіївна  постійно спілкується та мотивує дітей, вселяє міцну віру і світлу надію, переймається їх невдачами й радіє успіхам, опікується станом здоров’я та пам’ятає про важливі події  кожної сім’ї нашого класу. Для наших дітей – це справжня мама. Тому й не дивно, що діти завжди з нетерпінням чекають на зустріч (хоча б онлайн) і спілкування. А ще – потайки мріють про теплі обійми й щиру усмішку,  з яких починався кожний ранок у гімназії. Дякуємо Вам, Галино Олексіївно, цінуємо Вашу працю й з нетерпінням чекаємо на зустріч.

Попереду довгоочікувані канікули. Бажаємо колективу гімназії, батькам, учням чудового літнього відпочинку, сповненого незабутніх вражень!