Ось і закінчилося літо...


Прес-центр 9А класу повідомляє:

Ось і закінчилося літо. І ми зробили крок у 1 вересня.
Цей День для нас - початок нового непростого навчального року, зі складними контрольними, іспитами і домашніми завданнями, адже ми вже у 9 класі. Але ми думаємо, що впораємося, адже головне оцінити себе і поставити нові цілі, почати рухатися вперед. Так завжди нас навчала наша Вікторія Анатоліївна. Ми думаємо, що ми не підведемо її і нашого нового класного керівника - Шмикову Ольгу Вікторівну. Адже 1 вересня ми разом з нею

підзарядилися у теплій атмосфері у «Рибачому станi». Ми грали у волейбол, купалися у басейні, танцювали, співали, у нас був пікнік. Думаємо, що це найкраща ідея, як провести 1 вересня. А головне, що Ольга Вікторівна дала нам самим вибрати місце, де б ми хотіли провести час з класом, що для нас дуже важливо. У своїй класній бесіді ми обговорили меню. Батьки допомогли нам реалізувати наші плани.
Було класно! Багатьом не хотілося розходитися. Звичайно, нам треба ще вчитися спілкуватися, розуміти і поважати один одного, але ми будемо дорослішати і вчитися! Рік почався за новим! Правда ми забули зафоткатися всi разом, але ми виправимося. Нам просто було добре!