День Доброти 2020 в гімназії (в умовах карантину проходив дистанційно)


Психологічна служба гімназії повідомляє:

Вітаю усю шкільну родину зі Всесвітнім днем доброти і від душі бажаю ніколи не втрачати віри у все хороше, завжди боротися за справедливість і милосердя, допомагати доброті восторжествувати над злом. Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай вас оточують хороші і щирі люди, нехай у вашому серці живе любов і світла надія. Робіть добро і нехай у відповідь до вас прилітає бумеранг щастя.

Ваш шкільний психолог Наталія Михайлівна Обльотова

  

Всесвітній день Доброти традиційно святкують 13 листопада. Символом свята є відкрите серце. День доброти був встановлений у 1998 році, на першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо. Головне завдання цього свята – нагадати людям про важливість проявів людяності і взаємодопомоги в складному сучасному світі. Всесвітній день Доброти в гімназії проходив онлайн дістанційно. Усі гімназисти отримали запрошення долучитися до акцій цього дня. Їх чекали наступні акції-завдання:

План проведення Всесвітнього дня доброти у нашій гімназії (дістанційно) 13.11.2020

 Рекомендовано: переглянути презентації, мультфільми про Доброту. Знайомились з додатковим цікавим матеріалом за посиланням: https://gymnasiya2.org.ua/doc/posilannya.pdf