Вітаємо з перемогою юного ІТ-шника!


Прес-центр 5В класу повідомляє:

Вітаємо Божаткіна Івана, учня 5-В класу, який посів ІІ місце в міському конкурсі з інформаційних технологій серед учнів закладів освіти в номінації «Програмування».

 

У конкурсі взяли участь вихованці з 6-ти закладів позашкільної освіти області. Учасники конкурсу в онлайн-форматі презентували творчі роботи в номінаціях: «Програмування», «Веб-програмування» та «Офіс-менеджмент».

Конкурсні роботи оцінювало компетентне журі у складі: Мірзи С.С., старшого Front-end розробника зарубіжної ІТ-компанії; Беркунської Н.М. та Євстигнєєвої К.В., керівників комп¢ютерної школи Палацу творчості учнів м. Миколаєва; Чигрин Н.О. та Зеленюк В.В., керівників гуртків Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Інформатика та обчислювальна техніка, основи робототехніки», «Художня комп¢ютерна анімація, основи робототехніки».

В онлайн-середовищі конкурсу було створено креативний простір, довірливу і доброзичливу атмосферу, де між учнями та фахівцями у галузі інформаційних технологій відбувалася вільна комунікація, що дозволило членам журі розкрити зміст конкурсних робіт, рівень володіння інформаційними технологіями учасників конкурсу відповідно до їх віку та теми роботи.

Майбутні ІТ-шники отримали цінні поради та орієнтири щодо подальшого вдосконалення робіт та перспективних напрямків розвитку інформаційних технологій.